SOS Piet

SOS Piet

De bakwijze van een biefstuk die maar niet wil lukken of een pudding die steeds mislukt... Piet Huysentruyt komt 'to the rescue' en leert iedereen de knepen van het vak.

17 afleveringen

Piet Huysentruyt helpt bij het invriezen van verse groenten en het bereiden van wentelteefjes en een slaatje met geitenkaas.
Piet Huysentruyt helpt bij de bereiding van vinaigrette, quiche en kokosrochées.
Piet Huysentruyt helpt bij de bereiding van kaaskroketten en citroenmousse.
Piet Huysentruyt schiet enkele hobbykoks te hulp die Spaanse tortilla, café glacée en scampi's in look proberen klaar te maken.
Piet Huysentruyt helpt enkele hobbykoks bij het bereiden van rode kool, consommé en chocopasta.
Er loopt heel wat mis bij de bereiding van ajuinsoep, spaghetti carbonara en île flotante, gelukkig weet Piet Huysentruyt raad.
Piet Huysentruyt leert enkele hobbykoks hoe hutsepot, eierpudding en gebakken patatjes worden klaargemaakt volgens de regels van de kunst.
Piet Huysentruyt toont hoe je de bereiding van slagroom, wok en beurre blanc tot een goed einde brengt.
Bij de bereiding van kaasfondue, tomatensaus en rijstpap kan heel wat mis gaan. Gelukkig staat Piet Huysentruyt klaar om de hobbykoks met raad en daad bij te staan.
Piet Huysentruyt helpt bij de bereiding van vegetarische pastasaus, vleessaus en kattentongen.
Hoe maak je paling in't groen en goulash klaar volgens de regels van de kunst? Piet Huysentruyt heeft het antwoord.
Piet Huysentruyt trekt naar de keuken van bejaardentehuis St. Jozef in Neerpelt. Jessica en Leen zitten er met de handen in het haar want de bewoners zijn dol op boekweitpannenkoeken met spek, maar zij kennen niet de juiste verhoudingen. Het gevolg is dat hun creaties veel meer weg hebben van zandpannenkoeken.
Enkele hobbykoks roepen de hulp in van Piet Huysentruyt bij de bereiding van balletjes in tomatensaus, lasagne met zalm en spinazie en kweeperengelei met zoetstof.
Hoe maak je suikerglazuur, sinterklaaskoeken en marsepein volgens de regels van de kunst? Piet Huysentruyt legt het uit.
Enkele hobbykoks ondervinden moeilijkheden bij het bereiden van suikerglazuur, sinterklaaskoeken en marsepein. Gelukkig weet Piet Huysentruyt wel raad.
Piet Huysentruyt helpt bij de bereiding van kwartels met witte duiven in roomsaus, wildsas en kerststronk.
Met in deze aflevering: hazenrug, sint-jacobsvruchten en paté.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.