SOS Piet XL

SOS Piet XL

Piet Huysentruyt, de man die zijn volk leerde koken, trekt opnieuw als 'SOS Piet' op pad om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun kleine of grote culinaire problemen.

Afleveringen

3 afleveringen

1. SOS Piet XL

Piet Huysentruyt trekt de baan op om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun grote of kleine culinaire problemen. Hij brengt daarnaast ook een bezoekje aan de meest spraakmakende hobbykoks uit 18 seizoenen 'SOS Piet' en ontdekt hij of ze nog weten 'wat ze geleerd hebben die dag'. Lukt hun gerecht ondertussen wel en hoe kan dat gerecht anno 2022 'gepimpt' worden?

2. SOS Piet XL

Piet zet zijn tocht door Vlaanderen verder. Vandaag bezoekt hij Ruben, die dertien jaar geleden fruit flambeerde op een houtskoolbarbecue. Het leverde toen hilarische beelden op. Vervolgens helpt Piet Margriet Hermans met het maken van krokant gefrituurde kip.

Aflevering 3

Piet gaat onder meer langs bij Nathalie Meskens en De Romeo's. Nathalie, nochtans zelf zeer goed in vegan koken, probeert al een hele tijd een vegan tompoes te maken, maar slaagt er niet in. Isie wilt heel graag een dikke côte à l'os bakken voor haar zoon, maar die moet saignant zijn en daar wringt het schoentje. En Piet belt ook aan bij Gunther Levi. Hij wilt een goede pad thai leren maken.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis