Sneak Peek

Sneak Peek

Sneakers, iedereen draagt ze. Hakim Chatar is grote fan en hij is lang niet de enige. In 'Sneak Peek' gaat hij elke aflevering op schoenenbezoek bij een bekende medefan.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Acid

In deze aflevering toont Acid zijn kapot geskate sneakers en krijg je een exclusieve inkijk in zijn Famous-on-youtube-kamer.

2. Farah El Bastani

In deze aflevering deelt styliste Farah El Bastani haar stijltips en uit ze haar onvoorwaardelijke liefde voor all-time classic All Stars.

3. Nicolas Caeyers

In deze aflevering kom je te weten van wie Nicolas Caeyers zijn favoriete paartje heeft gekregen en showt hij zijn fashionable PMD-zak.

4. Conner Rousseau

In deze aflevering toont Conner Rousseau wat een ideale Conner-sneaker moet hebben en kom je te weten wat de tegenreactie van de koning was.

5. Tazz Customs

In deze aflevering toont sneaker customizer Tijs Van Impe enkele van zijn pareltjes en steekt hij Hakim zelf in het werk.

6. Laura Tesoro

In deze aflevering loopt Hakim even in bazenschoenen en kletst hij met Laura Tesoro over hun gedeelde liefde voor de Nike Air Force 1. Dat een sneaker veel meer is dan een simpel basketsloefke, bewijst Laura met haar IKEA tas vol sneakers én verhalen.

7. Jean-Marc Mwema

In deze aflevering krijgt Hakim eerst een snelcursus 'basketbal' om niet door de mand te vallen bij basketbalspeler Jean-Marc Mwema. Spoiler alert: niet alle basketters dragen Jordans.

8. Gerben Tuerlinckx

In deze aflevering deelt Gerben Tuerlinckx zijn geheim om te scoren bij oma's en opa's en krijgt Hakim in primeur Gerben zijn merch te zien.

9. Joffrey Anane

In deze aflevering toont danser en choreograaf Joffrey Anane wat een goeie dansschoen moet hebben en steekt hij Hakim in een nieuw kleedje.

10. We Got Love

In deze aflevering gaat Hakim langs bij Pieter en Davy van de enige en bijgevolg beste Vlaamse sneakerpodcast 'We got Love'. Beide boys hebben trouwens ook een sneakerverzameling waar Hakim zijn mond van openvalt. Een loods met meer dan 1000 paar? Check.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis