Nieuw seizoen Vanaf 1 augustus
Snackmasters UK

Snackmasters UK

Topchefs worden uitgedaagd om een aantal van de meeste populaire snacks en snoepsoorten in Groot-Brittannië na te maken.

Afleveringen

4 afleveringen

  • Wat gebeurt er wanneer een bekende chef wordt uitgedaagd om een populaire snack of snoepsoort uit Groot-Brittannië exact na te maken? Daniel Clifford en Vivek Singh moeten een identieke kopie van de KitKatreep maken.
  • Topchefs Tristan Welch, van 'Parker's Tavern' in Cambridge, en Matt Worswick, van sterrenrestaurant 'The Latymer' in Surrey, worden door Fred Sirieix uitgedaagd om de Monster Munch Pickled Onion-chips zo goed mogelijk na te maken. Comedian Jayde Adams krijgt ondertussen een rondleiding in de Monster Munch-fabriek om te kijken hoe een van de favoriete snacks van de Britten tot stand komt.
  • Sterrenchefs Claude Bosi, van Bibendum in Chelsea, en Lisa Goodwin, van Northcote in Lancashire, worden door Fred Sirieix uitgedaagd om de Whopper van Burger King zo goed mogelijk na te maken, inclusief het broodje, de bijhorende frieten en de dressing. Bovendien moeten ze deze ook zo snel mogelijk kunnen bereiden. Jayde Adams neemt ondertussen een blik achter de schermen bij Burger King zelf.
  • Topchefs Tom Brown en Sabrina Gidda worden uitgedaagd om de Snickers-reep na te maken. Deze chocoladereep, die oorspronkelijk Marathon heette, bestaat uit een unieke combinatie van chocolade, geroosterde pinda's, karamel en nougat. Wie slaagt erin om de jury te imponeren?