Sinterklaaskapoentjes

Sinterklaaskapoentjes

Joyce, Marie en James bereiden ons voor op de komst van Sinterklaas. Daarvoor krijgen ze de hulp van Piet, die het erg druk heeft met de pakjesplanning en soms wat paniek zaait! Joyce knutselt erop los, Marie leeft zich uit in de keuken en James filosofeert samen met een groep kinderen over Sinterklaas en zijn ijverige Pieten. Als afsluiter zingen ze allemaal samen een leuke Sintmedley!

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Joyce toont ons hoe we onze Sinterklaasbrief kunnen pimpen. Marie en haar hulpkoks serveren ons ovenverse pepernootjes en James vraagt zich af wie Sinterklaas precies is. En als aflsuiter zingen ze samen de leukste Sinterklaasliedjes!

Aflevering 2

Joyce heeft de ideale manier gevonden om het aftellen naar 6 december nog leuker te maken. Marie toont ons wat we kunnen doen met onze overschotjes chocolade en James vraagt zich af waar Sinterklaas woont.

Aflevering 3

Joyce & de kinderen versieren het huis om de Sint te verwelkomen. Marie laat ons watertanden met een koekjestaart van speculaas en James leert vanalles over de hulpjes van de Sint. En als aflsuiter zingen ze de leukste Sinterklaasliedjes!

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis