Security Checkers

Security Checkers

Slagen internetsensaties Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx erin om te overnachten in een pretpark of om mee te rijden in een professionele wielerwedstrijd?

Afleveringen

7 afleveringen

1. Plopsaland

Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering is het de beurt aan Plopsaland.

2. Tomorrowland Winter

Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze week trekt het duo richting de bergen om de sfeer op Tomorrowland Winter op te snuiven.

3. De Koers

Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering ontdekken Arno en Gerben of ze mee kunnen aansluiten in het peloton van een professionele wielerwedstrijd zonder door de mand te vallen. Ze smeren hun koersbenen in voor twee kleppers van formaat: De Omloop het Nieuwsblad en de Waalse Pijl.

4. Dua Lipa

De security checken loopt niet altijd goed af. Arno en Gerben hadden een piekfijn plan om Dua Lipa backstage te ontmoeten tijdens haar optreden in het Sportpaleis, maar dat was buiten de beveiliging van Dua Lipa gerekend. Arno en Gerben werden afgevoerd naar het politiekantoor voor een nachtje in de cel.

5. Center Parcs

Arno en Gerben proberen al een tijdje overal in het land de security te omzeilen. Lukt het hen om een poolparty te houden in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs in Peer of klopt het echt dat mooie liedjes niet blijven duren?

6. Rode Duivels

Ook de Rode Duivels zijn niet veilig voor Gerben en Arno. In deze aflevering trekken de jongens naar het Lotto Park in Brussel waar de Anderlecht een wedstrijd spelen tegen Burkina Faso. Hun ultieme doel: in de kleedkamer geraken om daar appelsientjes uit te delen aan het Belgisch elftal.

7. Kinepolis Gent

Arno en Gerben vertrekken voor hun laatste missie: de security checken van Kinepolis Gent. Met een hyperfocus beginnen ze aan hun opdracht, want de inzet is hoog. Grote droom van Arno: gamen op groot scherm! Slagen de jongens erin om na sluitingstijd in het bioscoopcomplex te blijven?
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis