Security Checkers

Security Checkers

In het tweede seizoen van Security Checkers slaan Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx opieuw toe. Ook dit keer proberen ze weer beveiligingsagenten te omzeilen en ongemerkt binnen te geraken op nieuwe locaties. Al wordt dat geen gemakkelijke opdracht, de jongens zijn intussen slachtoffer van hun eigen succes. Ze moeten op de proppen komen met ingenieuze en creatieve ideeën.

Afleveringen

7 afleveringen

1. F1 Grand Prix

Vermommingen, camerabrillen en nieuwe uitdagingen. Arno en Gerben zijn klaar voor een nieuw seizoen en zakken af naar het circuit van Spa-Francorchamps. Geraken ze ongezien tot in de paddock tijdens de Formule 1?

2. Thuis bij Familie

Ook de studio's van Familie zullen niet ontsnappen aan een grondige Security Check. Ze drijven het zelf zo ver dat ze samenwerken met concurrent 'Thuis'. Maar hoever willen ze hiervoor gaan? Zijn Gerben en Arno ooit nog welkom in de studio's?
Arno en Gerben zijn fan van Night at the Museum. Maar is dat in werkelijkheid ook zo leuk als het er uitziet? Ze halen de beste kunstenaars in zichzelf naar boven en testen of ze onopgemerkt in een museum kunnen verblijven.

4. MTV Awards

Arno en Gerben gaan deze week met lichte stress richting de MTV awards in Düsseldorf. De aanwezigheid van enkele grote internationale sterren zoals David Guetta en Taylor Swift zorgen ervoor dat de security extra op scherp staat. Lukt het alsnog om de strenge controles te omzeilen? En vooral, geraken ze op de after party om te dansen met deze grote artiesten?
Na de mislukking uit seizoen 1 keren Arno en Gerben terug naar Center Parcs waar het niet zo vlot verliep vorige keer... Vastberaden en vol zelfvertrouwen proberen ze om opnieuw binnen te geraken met een vermomming zoals alleen Arno en Gerben dit zouden doen. Is de security van Center Parcs echt de beste van België? Of zijn ze hen deze keer te slim af?

6. Atomium

Een echt monument ontbrak nog op het lijstje van Arno en Gerben. Om hun vriendschap te bezegelen willen ze graag een romantische kaas- en wijnavond houden in een van de bollen van het Atomium. Geraken ze makkelijk binnen? Of moeten ze toch het hoofd buigen voor de strenge security deze keer?
Voor de laatste aflevering van seizoen 2 nemen Arno en Gerben, Vincent Fierens mee om de security van het oefencomplex van de Rode Duivels te checken. Ze hadden Vincent enkele weken geleden uitgedaagd in de studio van Qmusic. Of Vincent zich snel kan inwerken als volwaardig lid van de Security Checkers is nog maar de vraag. Lukt het hen om in de kleedkamer van de Rode Duivels te geraken? Of om penalty's te trappen op hun oefenveld? Eén ding is zeker, Gerben zijn frans is nog steeds met veel haar op.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis