RIP 2020

RIP 2020

Het nieuws van het voorbije jaar? Dat kon een pak vrolijker. Daarom spelen Nathalie, Jonas, Guga en Ruth 2020 helemaal terug en geven het een make-over waar je wél happy van wordt!

Afleveringen

7 afleveringen

1. RIP 2020

Het nieuws van het voorbije jaar? Dat kon een pak vrolijker. Daarom spoelen Nathalie, Jonas, Guga en Ruth 2020 helemaal terug en geven het een make-over waar je wel happy van wordt. Locatie van deze pop-up comedyshow is de stadsschouwburg van Mechelen. Welke plek is immers een beter symbool voor dit jaar dan een lege theaterzaal?

2. RIP 2020

Guga, Nathalie, Ruth en Jonas gaan opnieuw op zoek naar de onderwerpen, personen, gebeurtenissen en tv-programma's die ons wél hebben doen lachen in dit rampjaar. Ruth wordt geconfronteerd met haar spiegelbeeld wanneer Nathalie de presentatie van 'Snackmasters' overneemt. In 2020 kregen we ook eindelijk een nieuwe regering. Opmerkelijke afwezige was Kristof Calvo (Jonas).

Aflevering 3

Omdat het jaar niet snel genoeg voorbij kan zijn, maken Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens een humoristische stand van zaken op van de wereld.

Aflevering 4

Een exclusieve blik achter de schermen van de audities voor de tweede reeks van 'The Masked Singer'. Het speurdersteam, bestaande uit Jens Dendoncker (Guga), Julie Van den Steen (Nathalie) en Karen Damen (Ruth), keurt een reeks mogelijke deelnemers.

Aflevering 5

Ambiance gaat iedereen dit jaar vooral zelf moeten maken, beseffen ze bij de Planckaerts. Daarom brengen Eddy (Guga), Francesco (Jonas), Christa (Nathalie) en meme Clara (Ruth) hun gloednieuwe kerstsingle exclusief in 'RIP 2020'.

Aflevering 6

Een van de meest besproken momenten van 2020 waren de PowerPoint-presentaties van de Nationale Veiligheidsraad. Minister Sophie Wilmès (Nathalie Meskens) presenteert haar persoonlijke hoogtepunten van dit jaar in een nieuwe PowerPoint.

Aflevering 7

Omdat het jaar niet snel genoeg voorbij kan zijn, maken Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens een humoristische stand van zaken op van de wereld.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis