Rijker Dan Je Denkt?

Rijker Dan Je Denkt?

Rommel die niet enkel mooi is, maar ook een aardig centje waard blijkt te zijn... dat is waarop de deelnemers van 'Rijker dan je denkt?' hopen wanneer ze hun spullen voorleggen aan Staf Coppens en zijn team van experten.

Afleveringen

10 afleveringen

 • 1. Stripmuseum 1

  Staf Coppens is te gast in het Stripmuseum in Brussel. Heel wat unieke objecten passeren de revue: een kruisboog, een antieke vaas die van de vuilnisbelt werd gered en een geboortegeschenk van Koning Boudewijn. Speelgoedexperte Eliane Van Nin is in extase bij het zien van een erg bijzonder object: een Russische treinset uit de jaren 50, ooit cadeau gegeven door ex-Sovjetdictator Stalin.
 • 2. Hof Van Busleyden 1

  Staf Coppens organiseert een schattingsdag in het Hof van Busleyden, het pas gerenoveerde stadspaleis in Mechelen, dat sinds 1938 dienst doet als museum. Dave Van Den Keybus, expert fototoestellen en camera's, ontvangt een exemplaar waarvan zijn ogen beginnen te fonkelen. Een bezoeker geraakt geëmotioneerd wanneer ze de waarde verneemt van een viool die ze jarenlang op zolder bewaarde.
 • 3. BIB Genk 1

  Staf is vandaag te gast in de hoofdbibliotheek van Genk. Het hypermoderne gebouw opende in 2008 voor het eerst de deuren. De boeken staan alvast vol met kunst, maar zal er ook echte kunst tussen de voorwerpen zitten vandaag?
 • 4. Bijloke 1

  Normaal weerklinkt er fantastische muziek, maar vandaag wordt er geschat: 'Rijker dan je Denkt?' is vandaag te gast in muziekcentrum Bijloke in Gent, de cultuurhaven bij uitstek aan de oevers van de Leie. Het 13de-eeuwse gebouw, oorspronkelijk gebruikt als ziekenzaal, werd omgetoverd tot een moderne concertzaal met enkele hedendaagse, strakke bijgebouwen.
 • 5. Nekkerhal 1

  Staf Coppens trekt naar de BRAS Rommelmarkt in de Nekkerhal in Mechelen, het ideale decor voor een nieuwe schattingsdag. Een oude saxofoon van Adolphe Sax, een Engelse houten camera en een set gouden horloges: de experts krijgen weer heel wat bijzondere voorwerpen te zien.
 • 6. Stripmuseum 2

  Staf Coppens en de experts zijn voor de tweede keer te gast in het Stripmuseum in Brussel. Al meer dan 25 jaar richt men hier de spots op de auteurs en helden van het stripverhaal. Vinden de experts hier tussen de vele voorwerpen van de bezoekers ook waardevolle vondsten?
 • 7. Hof Van Busleyden 2

  Staf Coppens en zijn team van experten strijken neer in het Hof van Busleyden in Mechelen. Hoeveel is een designzetel waard, waarvan de eigenares eigenlijk niet weet hoe je erin moet zitten? Of een Amerikaanse gouden munt, die ingemetseld zat in een huis? En wat met een collectie Polly Pocket? Op het internet worden soms waanzinnige bedragen betaald voor het speelgoed, maar gebeurt dat nu ook?
 • 8. Nekkerhal 2

  'Rijker dan je Denkt?' is voor de tweede keer te gast in de Nekkerhal op de BRAS Rommelmarkt. De ideale locatie voor een schattingsdag, want gekochte voorwerpen kunnen meteen geschat worden door de experts. Hebben de bezoekers ook waardevolle voorwerpen meegebracht? Eén bezoeker is alvast zeker van zijn stuk. Aan de ets die hij bij heeft, hangt een uitzonderlijk verhaal vast.
 • 9. Bijloke 2

  Staf Coppens is voor de tweede keer te gast in muziekcentrum Bijloke in Gent, de cultuurhaven aan de oevers van de Leie. Welke schatten worden er ontdekt door het team van experten?
 • 10. BIB Genk 2

  Staf Coppens is te gast in de hoofdbibliotheek van Genk. Worden er grote schatten ontdekt tussen de voorwerpen die de bezoekers hebben meegebracht?
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis