Ridiculousness

Ridiculousness

Rob Dyrdek laat ons enkele van de grappigste video's zien met twee van zijn vrienden.

Afleveringen

34 afleveringen

2. Peyton List

Rob, Chanel en Steelo verwelkomen actrice Peyton List. Samen kijken ze wie er Niet Bepaald Cobra's zijn, maken ze 27 Puinhopen mee en gaan ze los met Extreme Oma's.

3. Brendan Schaub V

Rob, Chanel en Steelo kijken samen met komiek Brendan Schaub naar de natuur op hol in HEROVEREN, hoe snel MOEDERS PER UUR gaan en trappen de pijn eruit in THICCC BOY BIKE BUTSEN.

4. Jo Koy

Rob, Chanel en Steelo praten met komiek Jo Koy over mensen die VEEL TE ENTHOUSIAST van stapel lopen, gamers die WOESTE VERLIEZERS zijn en mensen die we QUEEN DENISES noemen.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness beschermen Rob, Chanel en Steelo hun billen tegen gevaarlijke stoelen, delen ze boze blikken uit en zijn ze de zwakste schakel.

6. Jaleel White

7. Brendan Schaub VI

Rob, Chanel en Steelo verwelkomen komiek Brendan Schaub voor een harde schop tegen de Beentestikels, de doordringende geur van de Stinkerd en voor de les dat het leven soms tegen je zegt: Blijf Thuis.
Rob, Chanel en Steelo lachen naar het vogeltje met GEBOREN FOTOMODELLEN, voelen de wind door hun haar in de WINDERIGSTE STAD en leren alles over DREIGENDE DRUIPSNORREN.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar dingen die helemaal uit de hand lopen, proberen ze giftige footballen te vermijden en luisteren ze naar sterke verhalen.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar DISCOUNT DISMOUNTS, MINIMUM RAGE en LEFT IN THE DUST.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness doen Rob, Chanel en Steelo een dutje met Slaapfeestbeesten, verliezen ze waardevolle voorwerpen door hun Slappe Zakken en gaan ze weken in het schuim tijdens het Volwassen Badderen.
In een nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo The Bladezone binnen, bespreken ze hoe het is om uit Cornhole Country te komen en waarschuwen ze de kijkers voor Verhuisbedrijf Alles Kan Kapot.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness duiken Rob, Chanel en Steelo in Lopende Onderzoeken, gaan ze Terug Naar De Boom en ontmoeten ze Legerkwaliteit Moeders.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vieren Rob, Chanel en Steelo enkele jongens die in DAD MODE zijn, checken enkele mensen alles over dat SHRUG LIFE en sturen de beste wensen in GET WELL SOON.
Rob, Chanel en Steelo kijken naar de categorieën SWARM CHASERS, SWIMSUIT ISSUES en ALWAYS EATING.
Rob, Chanel en Steelo kijken naar categorieën als DENTALLY ILL, FLYING CARS en HAIR TRICKERY.
Rob, Steelo en Chanel kijken onder anderen naar NO BOUNDARIES, UNDERREACTIONS en ICEHOLES.
Rob, Chanel en Steelo kijken onder anderen naar BACK ON THE MARKET, MAYBE A MURDERER en RUSSIAN GOODBYES.

26. Gabriel Iglesias

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis