Rescue Cam

Rescue Cam

Camerabeelden tonen hoe hulpverleners en gewone burgers hun eigen leven riskeren om anderen in nood te helpen.

Afleveringen

6 afleveringen

De hulpdiensten rukken uit voor twee kinderen die vastzitten in een gekanteld voertuig. - Door een ongeluk op een brug komen enkele bouwvakkers vast te zitten. - Een vrouw is in paniek wanneer de remmen van haar terreinwagen het begeven.
Een omstaander en een agent riskeren hun leven om een man te redden uit een brandende vrachtwagen. - Een duiker zit vast in een ondergrondse grot en dreigt zonder zuurstof te vallen. - Een man wordt op het nippertje gered van een aanstormende trein.
Een man in een rolstoel komt vast te zitten op een spoorwegovergang. - Een tiener zit vast in een put. - Twee broers redden een man van de verdrinkingsdood.
Enkele kinderen zitten vast op een reuzenrad. - Tijdens een overstroming wordt er een menselijke ketting gevormd om een vrouw uit haar voertuig te trekken. - Een brandweerman vangt een baby op die van drie verdiepingen hoog valt.

Aflevering 7

Een skydiver krijgt in volle vlucht een hartaanval. - De marine redt de opvarenden van een zinkende boot. - Enkele jagers redden een eland die vastzit in de modder.
Nashville wordt op kerstdag opgeschrikt door een bom. - Een man redt de bestuurder van een brandend voertuig. - Een haai beroert de gemoederen bij de kustwacht.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis