Red Lions: De slag om Goud

Red Lions: De slag om Goud

Al 8 jaar bereidt onze nationale mannenhockeyploeg, de Red Lions, zich nauwgezet voor met maar één doel voor ogen: Olympisch goud in Tokio. Onze ploeg zit in hun spoor tijdens de laatste rechte lijn van hun voorbereiding. Dit is het verhaal van een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Het verhaal van een ijzersterke ploeg gesmeed door coach Shane McLeod.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

De Red Lions zijn veel meer dan zomaar een groep hockeyspelers. Ze zijn een vriendengroep die zowel op het veld als ernaast heel erg aan elkaar hangt. In de eerste aflevering van 'Red Lions, de slag om goud' zoomen we in op de sterke band van deze groep.Een band die misschien wel de grootste troef is om deze zomer hun ultieme doel te verwezenlijken: Olympisch goud in Tokio.

Aflevering 2

Bondscoach Shane McLeod heeft de Red Lions al naar grote successen geleid, hij maakte ze Europees én wereldkampioen. De Nieuw-Zeelander is erin geslaagd om van de groep een hecht team te maken dat voor elkaar door het vuur wil gaan. In de tweede aflevering van 'Red Lions: de slag om goud' leren we Shane McLeod kennen als een beenharde werker, maar ook als een fiere vader van drie jonge kinderen.

Aflevering 3

Om zich van Olympisch goud te verzekeren, willen de Red Lions niets aan het toeval overlaten. Ze doen er alles aan om in Tokio in topvorm te zijn, en daar komt heel wat bij kijken. In de derde en laatste aflevering van 'Red Lions: de slag om goud' laten we zien hoe precies de voorbereiding verloopt om hun grote doel te bereiken.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis