Random Breath Test

Random Breath Test

Een blik op het werk van Australische agenten tijdens het uitvoeren van alcohol- en drugscontroles.

Afleveringen

14 afleveringen

7. Triple Whammy

Hoewel hij beweert nog nooit eerder een drugtest afgelegd te hebben, lijkt de 28-jarige Chris wel te weten hoe alles precies in z'n werk gaat. Zijn avond eindigt in mineur wanneer de politie ontdekt dat hij met een gestolen voertuig rijdt.

8. Chicken Man

Kippenboer Owen en zijn gezin maken zich op voor een zeldzame vakantie. Vallen hun plannen in het water wanneer Owen, die toegeeft af en toe een jointje te roken, een drugstest moet afleggen? Valentijnsdag verloopt iets minder romantisch dan gepland voor de 63-jarige Craig en zijn vrouw.

9. Yes Sir

De 22-jarige Antonie rijdt met een voorlopig rijbewijs, maar dat hield hem niet tegen om enkele whisky's te drinken alvorens achter het stuur te kruipen. Zal hij zich die keuze nog lang beklagen?

10. Caught Carter

De 48-jarige Craig heeft genoten van een zeldzame vrije dag, samen met zijn dochter Amy en zijn drie kleinkinderen. Maar misschien heeft hij net iets té veel genoten? Amy maakt zich zorgen want als haar vader zijn rijbewijs verliest, zal dit een enorme impact hebben op de rest van de familie. Craig is namelijk mantelzorger voor zijn vrouw, die op de wachtlijst staat voor een longtransplantatie.

11. Spitting Chippie

Een man die voortdurend uit het raam van zijn wagen spuwt, trekt de aandacht van enkele politieagenten. Ze besluiten hem te onderwerpen aan een drugtest. De 30-jarige Chippie Callum geeft toe geregeld cannabis te gebruiken. En ook de 22-jarige Alicia, die nog maar drie weken in het bezit is van haar rijbewijs, geeft uiteindelijk toe iedere avond een jointje te roken.

12. Double Speed

Een chauffeur die zich zigzaggend en aan een te hoge snelheid een weg baant door het drukke weekendverkeer, trekt de aandacht van enkele agenten. Een vader die met zijn zoon op weg is naar de zwemles legt een positieve drugtest af.

13. Clean Slate

De 46-jarige Spencer, schoonmaker van beroep, heeft haast om tijdig op zijn volgende werkpost te geraken. Hij geeft toe in het verleden heel wat drugs te hebben uitgetest, maar beweert nu enkel nog medicinale cannabis te gebruiken. Een test zal uitwijzen of hij de waarheid spreekt.

14. What a Doobie

De 35-jarige Nathan drinkt al elf jaar geen alcohol meer. Zijn alcoholtest is dan ook negatief. Zijn drugtest is echter een ander paar mouwen. Nathan lijkt zich bovendien ook niet te kunnen herinneren wanneer hij voor het laatst een joint heeft gerookt. Was het nu vijf of twee dagen geleden? Of was het zelfs nog recenter?

15. Negative Mrs.

Een 49-jarige arbeider en zijn vrouw zijn onderweg naar de apotheek. Een vervallen inschrijvingsbewijs van hun wagen en een drugtest zouden er echter voor kunnen zorgen dat ze daar niet meer geraken. Een man gaat flink boven de toegestane snelheid om tijdig thuis te geraken voor het avondmaal.

16. Slow Learner

De 48-jarige Daniel wordt tijdens een rit naar de supermarkt tegengehouden. Hij geeft toe af en toe een jointje te roken, maar de drugtest wijst op het gebruik van een heel andere drug. De 18-jarige Brodie wil vrachtwagenchauffeur worden. Steekt een alcoholtest stokken in de wielen van zijn toekomstplannen?

17. Left High & Dry

Een 22-jarige met een voorlopig rijbewijs mag het aan de agenten uitleggen waarom ze dronken achter het stuur is gekropen. Haar passagier neemt de benen. De 34-jarige Steve werd eerder al betrapt op dronken rijden. Loopt hij opnieuw tegen de lamp?

18. Bad Boss

De agenten nemen een drugtest af bij een 21-jarige jongeman. Zal hij verder kunnen cruisen of houdt zijn ritje hier op? Janita botst na het verlovingsfeestje van haar nicht op een controlepost. Heeft ze er net zoals haar zoon eentje teveel op?

19. Fun on the Run

De 26-jarige Tarin is BOB van dienst om zijn vrienden na een avondje uit veilig thuis te brengen. Hij geeft toe desondanks wel enkele biertjes gedronken te hebben. Het rijbewijs van de 30-jarige Kellie, een moeder van drie kinderen, werd reeds geschorst en ook nu legt ze een positieve drugtest af.

20. Worthy Impound

Agenten houden de 52-jarige timmerman Chris tegen nadat ze hem slingerend over de weg zagen rijden. De man blijkt hardleers want hij werd eerder al betrapt op dronken rijden. De 40-jarige Tenille beloonde zichzelf met een koud biertje na een dag hard werken.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.