Ramsay's Kitchen Nightmares

Ramsay's Kitchen Nightmares

Afleveringen

3 afleveringen

  • Restaurant Mayfair in het stadje Fuengirola aan de Costa del Sol werd 28 jaar geleden uit de grond gestampt door de nu 68-jarige Pat uit Londen en haar echtgenoot, de 45-jarige Jack. Hoewel Fuengirola een van de weinige steden in Spanje is met een toenemend aantal toeristen, lijkt de zaak van Pat en Jack daar geen vruchten van te plukken. Hoe dat komt, is een vraag voor topchef Gordon Ramsay.
  • Gordon Ramsay reist naar het adembenemende bergdorpje Gaucin, op een half uurtje rijden van de Costa del Sol. Hoewel restaurant La Granada Divino er nog maar acht weken open is, verkeert de zaak nu al in grote problemen. De eigenaars, architect Milan en voormalig model Gina, hebben geen enkele ervaring met het uitbaten van een restaurant.
  • Restaurant Le Deck in Capbreton heeft het moeilijk. De Britse eigenaars Tim en Debbie emigreerden 28 jaar geleden naar Frankrijk en stopten bloed, zweet en tranen in hun drie skirestaurants in de Alpen. Met de komst van hun kinderen, besloot het koppel naar de kust te trekken, waar ze Le Deck uit de grond stampten. Tim stak bijna een miljoen euro in de zaak en stevent af op een faillissement.