Ramsay's Kitchen Nightmares

Ramsay's Kitchen Nightmares

De Britse chef-kok Gordon Ramsay probeert het roer om te gooien in restaurants die zich in woelig vaarwater bevinden en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond.

Afleveringen

3 afleveringen

Restaurant Le Deck in Capbreton heeft het moeilijk. De Britse eigenaars Tim en Debbie emigreerden 28 jaar geleden naar Frankrijk en stopten bloed, zweet en tranen in hun drie skirestaurants in de Alpen. Met de komst van hun kinderen, besloot het koppel naar de kust te trekken, waar ze Le Deck uit de grond stampten. Tim stak bijna een miljoen euro in de zaak en stevent af op een faillissement.
Gordon Ramsay reist naar het adembenemende bergdorpje Gaucin, op een half uurtje rijden van de Costa del Sol. Hoewel restaurant La Granada Divino er nog maar acht weken open is, verkeert de zaak nu al in grote problemen. De eigenaars, architect Milan en voormalig model Gina, hebben geen enkele ervaring met het uitbaten van een restaurant.
Gordon reist naar de Costa Blanca, waar restaurant en bar Quelcutti's gerund wordt door de familie Quelcutti. Del en zijn echtgenote Sue woonden vroeger in Londen, maar emigreerden tien jaar geleden samen met hun drie kinderen naar het zonnige Spanje. Hun plan was om er met pensioen te gaan, meer van het leven te genieten en met hun spaargeld een nieuwe zaak voor de kinderen op poten te zetten.