Ramsay's Kitchen Nightmares

Ramsay's Kitchen Nightmares

De Britse chef-kok Gordon Ramsay probeert het roer om te gooien in restaurants die zich in woelig vaarwater bevinden en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond.

Afleveringen

4 afleveringen

1. La Lanterna

Gordon Ramsay trekt naar Hertfordshire waar hij de 28-jarige Alex en zijn Italiaans restaurant La Lanterna uit de nood probeert te helpen. De keukenbrigade bestaat uit zijn beste vriend Gavin en zijn vriendin Emily. De menukaart biedt weinig waar voor het geld en Alex zit diep in de financiële problemen. Gordon stroopt zijn mouwen op en probeert Lanterna én Alex van de ondergang te redden.

2. D-Place

De in Mexico geboren Israel en zijn vriendin Tara hebben een groot deel van hun geld geïnvesteerd in hun trendy bar D-Place, waar ze eten uit alle windstreken serveren. Chef Philippe mist echter inzet en passie voor het vak en manager Dave heeft een hekel aan Philippe, en dat is duidelijk merkbaar. Kan Gordon D-Place redden van de ondergang?

3. Momma Cherri's Soul Food Shack

Momma Cherri's ligt op een steenworp van de zee in Brighton. Eigenares Charita Jones serveert er soulfood, geïnspireerd op gerechten uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Ondanks alle harde werk en de prima gerechten, blijft de zaak leeg. Gordon zoekt uit waar het schoentje knelt en probeert Charita van de financiële ondergang te redden.

4. La Riviera

Multimiljonair Barry Larson is eigenaar van restaurant La Rivièra. Met een Franse topchef en keukenpersoneel met een Michelinster-achtergrond gooit Barry hoge ogen, maar desondanks blijft het veel te rustig in de zaak. Gordon schiet Barry te hulp, omdat hij eenzelfde ervaring heeft gehad met zijn restaurant Amaryllis in Schotland.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.