Raf & Ronny 3

Raf & Ronny 3

Vlaamse sitcom met Stany Crets en Peter Van Den Begin, het vervolg op "Raf & Ronny II".

Afleveringen

13 afleveringen

 • Nadat hun helikopter in hartje Antwerpen is neergestort en zij bij de crash om het leven zijn gekomen, reizen Raf en Ronny naar de hemel. En ze worden er nog toegelaten ook. St. Pieter, de poortwachter is in een uitzonderlijk goede bui want na tweeduizend jaar kan hij eindelijk met pensioen gaan. Raf en Ronny aarden niet in de hemel en willen zo snel mogelijk naar de hel reizen, waar hun manager Petrick Mertens is terechtgekomen. Ondertussen legt ook Rudy de Ruyck er het loodje bij neer.
 • Rudy de Ruyck is St. Pieter opgevolgd als de poortwachter van de hemel en dat zal iedereen geweten hebben. Hij wil St. Rudolf genoemd worden en draagt orde, tucht en gehoorzaamheid hoog in het vaandel. Om van hygiëne te zwijgen. St. Rudolf vindt het ronduit schandalig dat de heilige geest in de kantine toegelaten wordt. De duif steekt ook de ogen uit van Raf, die de rijstpap en melk al lang beu is en verlangt naar een stevige bil.
 • Raf en Ronny worden door St. Rudolf betrapt op het ongeoorloofd afnemen der pruik en moeten als straf de kantine opkuisen. Ondertussen gaan de andere hemelbewoners naar de eeuwige jachtvelden voor het zondvloedfeest. Raf en Ronny zijn teleurgesteld tot Werner hen op sleeptouw neemt. Als kuisman van God heeft hij toegang tot veel verboden deuren ...
 • Er is een vliegtuig neergestort met een vrouwelijke voetbalploeg aan boord. Voor Raf en Ronny is dit een unieke kans om een lief te zoeken. Ze staan midden in de nacht op om de dames te verwelkomen en hen de route te tonen naar het eeuwige geluk. Ondertussen heeft Rudy de handen vol met de organisatie van de weekendtrip naar de hel, waar Patrick opendeurdagen houdt. De toegangspasjes zijn beperkt én zeer gegeerd.
 • Elk jaar wordt er in de hemel een reïncarnatieweek georganiseerd, inclusief tal van festiviteiten en een quiz met een tijdelijke reïncarnatie als hoofdprijs. Raf en Ronny willen die absoluut winnen en wringen zich in alle mogelijke bochten om voor eventjes naar de aarde te kunnen terugkeren.
 • St. Rudolf gooit het op een akkoordje met Petrick Mertens. In ruil voor een fles whisky, sigaren en een Playboy zal hij ervoor zorgen dat een twintigtal helbewoners voor twee weken in de hemel kunnen logeren. Raf en Ronny juichen de komst van de verdorven schepsels toe en beramen meteen een plan om uit de hemel te kunnen ontsnappen.
 • Het is de traditie om in de hemel een grote show te geven op de feestdag van Onze Vader. De organisatie van het feest rust dit jaar op de schouders van St. Rudolf. Hij verplicht Raf en Ronny om alle sterren van de hemel te engageren. Maar Frank Sinatra en co zijn het al lang beu om telkens te moeten opdraven. En in de hemel zitten er geen Vlaamse artiesten.
 • 8. ORK, ORK, ORK...

  St. Rudolf heeft meer dan tachtig kromme lepels gevonden in de refter. Hij vindt dit zeer verdacht en is vastbesloten om het mysterie op te helderen. Het spoor leidt zoals altijd naar Raf en Ronny. Zij zijn het kotsbeu in de hemel en proberen zich een weg naar de hel te graven. Maar die weg is zeer lang en loopt niet over rozen ...
 • Voor Raf en Ronny gaat een droom in vervulling wanneer ze herenigd worden met hun vaders. Staf en Tony zijn nog geen haar veranderd sinds ze verongelukten en eisen nog altijd dat hun zonen met de mond dicht eten, beleefd zijn, met de rug recht zitten en hun bord leeg eten. Zoveel liefde kan Rudy niet aanzien en hij dreigt weg te zakken in een depressie ...
 • 10. 2000/010: SEX

  Op aarde hadden Raf en Ronny geen geluk met de vrouwen en in de hemel zijn ze er ook nog niet in geslaagd een vrouw aan de haak te slaan. Dit verbaast St. Rudolf niet. Volgens hem ontbreekt het hen aan macht. En aangezien hij als poortwachter macht in overvloed heeft, kan hij krijgen wie hij wil.
 • 11. 2000/011: PING PONG

  In de hel zijn er volop verbouwingswerken aan de gang. Het lawaai van de machines is tot in de hemel te horen en iedereen wordt er knettergek van. Watjes en oorstoppen helpen nauwelijks. St. Rudolf is het gedreun en gedaver kotsbeu. Hij heeft er alles voor over om de werken te laten opschieten en gooit het op een akkoordje met Petrick.
 • 12. 2000/012: ALARM

  Er is een ruimtetuig neergestort in de hemel. St. Rudolf onderschept de twee aliens en verstopt hen in de kamer naast die van Raf en Ronny. De twee mannen krijgen het verbod om met de aliens te communiceren, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door de komst van de aliens zit God met de handen in het haar. Als hij de buitenaardse wezens niet heeft geschapen, betekent dit dat hij een geduchte concurrent heeft?
 • 13. 2000/013: AMEN

  De allerlaatste aflevering zonder lachband, zonder scenario en met een overvloed aan moeilijke grappen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis