Penance

Penance

Verlies, lust en leugens vormen de rode draad in deze psychologische thrillerserie waarin het leven van een rouwende familie op z'n kop wordt gezet door de komst van een charismatische jongeman.

Afleveringen

3 afleveringen

Na het verlies van hun zoon Rob staat het huwelijk van Rosalie en Luke Douglas op barsten. En ook dochter Maddie heeft het moeilijk om de draad van haar leven weer op te pakken. Op de rouwbegeleiding maken Rosalie en Maddie kennis met de charmante Jed. Dankzij hem krijgen moeder en dochter opnieuw hoop op een mooie toekomst, maar is Jed wel zo oprecht als hij laat uitschijnen?
Rosalie probeert haar gevoelens voor Jed onder controle te houden. Luke maakt het haar onbewust moeilijk wanneer hij voorstelt dat Jed bij haar en Maddie intrekt terwijl hij in Schotland is. Tom vertrouwt Jed niet en besluit zijn verleden uit te spitten.
Terwijl Rosalie hem op afstand probeert te houden, komt de duistere kant van Jed steeds meer naar boven. In zijn geboorteplaats doet ze enkele verontrustende ontdekkingen. Fay en Maddie wachten ondertussen vol spanning op nieuws over Tom.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis