Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Nederlandse realityreeks waarin Patty Brard en Gordon over de hele wereld de meest bizarre en bijzondere schoonheids- en gezondheidsrituelen ondergaan.

Afleveringen

3 afleveringen

  • Het duo reist af naar Japan. Ze laten zich onderdompelen in de Japanse gekheid en high-tech snufjes. Een potje gezamenlijk huilen, in een bak aarde van 80 graden liggen voor een enzymenbehandeling, je gezicht elektrocuteren of je laten inwikkelen in een doek om terug te keren naar de baarmoeder is hier namelijk de normaalste zaak van de wereld.
  • Het duo strijkt neer in Thailand, waar ze geslagen worden voor een strakke huid, slakken op hun hoofd loslaten tegen rimpels en gemasseerd worden met vuur. Gordon heeft het zwaar deze reis, een stilte retraite bij de monniken komt dan ook als geroepen.
  • Het duo reist af naar Taiwan, waar ze worden gemasseerd met vlijmscherpe messen en ze een eeuwenoude Chinese schraaptechniek ondergaan waarbij alle ziektes worden verwijderd. Gordon krijgt gewichten aan zijn edele delen om zijn libido een boost te geven!