Pa heeft een lief

Pa heeft een lief

Afleveringen

12 afleveringen

 • 1. De jacht is open

  Charlotte en Frieda ruimen het appartement van pa op, terwijl hij bij zijn jongste zoon Francis in de leer gaat om een lief te vinden. Victor zet de tips meteen in de praktijk om, maar wordt gearresteerd wanneer een vrouw hem als aanrander aangeeft. Francis snelt ter hulp, maar ook dat loopt niet goed af. De familie is diep beschaamd wanneer zowel vader als zoon in de gevangenis belanden.
 • 2. Dan toch gelukt?

  Francis heeft een afspraakje geregeld voor zijn vader. En omdat een eerste indruk vaak doorslaggevend is, gaat Charlotte met Victor kleren kopen. De beenhouwer op rust is best wel zenuwachtig maar de avond verloopt vlekkeloos. Zijn kinderen zijn blij, tot hij veel geld aan zijn nieuwe vriendin begint uit te geven. Straks valt er niets meer te erven.
 • 3. De kandidates

  Er is nog altijd geen nieuwe vrouw in het leven van Victor. Zijn kinderen geven de moed niet op en versieren voor hem verschillende afspraakjes. De beenhouwer is in geen enkele van de kandidates geïnteresseerd, maar gaat toch met hen een glas drinken. In het café ziet hij opnieuw zijn jeugdvriend Emiel. Victor heeft meer oog voor hem dan voor de dames.
 • 4. De volgende kandidate

  Francis heeft voor zijn vader een avondje uit versierd met Brenda, een dame wier hond hij geregeld uitlaat. Victor doet zich tijdens dit afspraakje voor als dierenarts. Fernand is benoemd tot voorzitter van de petanqueclub 'De Zware Bal'.
 • 5. Dieet

  Nu hij voorzitter is van de petanqueclub 'De Zware Bal' vindt Fernand het belangrijk om goed voor de dag te komen. Hij besluit te lijnen en trekt naar een fitnesscentrum. Hij wil er indruk maken op een meisje en werkt met extra veel gewichten. Charlotte heeft haar dwarsfluit aan de kant gelegd om zich toe te leggen op haar nieuwe hobby: bloemschikken.
 • 6. De huishoudster

  Francis heeft een lekke band en vraagt aan Jean-Paul om hem te helpen. Fernand zoekt een verkoopster voor de slagerij. Er komen twee kandidates in aanmerking. De beenhouwer kiest voor Betty, het jongste en mooiste meisje. Rachel stuurt de andere kandidate naar haar vader om zijn huishouden te beredderen. Victor begrijpt er niets van en vermoedt dat zij iets heel anders komt doen.
 • 7. 2000/007: CONTROLE

  Fernand houdt zich persoonlijk bezig met de opleiding van zijn verkoopster Betty. Emiel en Victor treffen elkaar in het park en Emiel nodigt zijn jeugdvriend uit voor een etentje bij hem thuis. Daar ontdekt Victor dat zijn vriend homo is. Charlotte betrapt Jean-Paul met zijn secretaresse.
 • 8. 2000/008: RECLAME

  Jean-Paul zit zonder secretaresse, wat betekent dat zijn echtgenote Charlotte moet inspringen. De samenwerking zorgt voor serieuze spanningen tussen het koppel. Francis zit opgescheept met een hond, die door zijn baasje in de steek is gelaten. Fernand neemt het petanquen heel serieus en oefent zelfs in de beenhouwerij. Zowel Francis als Fernand willen reclame maken voor hun zaak. Ze laten folders maken bij dezelfde drukkerij. Victor nodigt Emiel uit voor een etentje.
 • 9. 2000/009: BEZOEK

  Jean-Paul mag van zijn echtgenote een andere secretaresse in dienst nemen op voorwaarde dat hij zich door een uroloog laat onderzoeken. Victor vindt dat Fernand te weinig aandacht besteedt aan de hygiëne in zijn zaak. Hij wil zijn schoonzoon een lesje leren en laat ongemerkt ongedierte los in de winkel. Emiel is ook betrokken in het complot en doet zich voor als een inspecteur van Volksgezondheid.
 • 10. 2000/010: HET LIEF

  Charlotte is er zeker van dat Victor zijn zoektocht naar een lief heeft gestaakt omdat hij Emiel opnieuw is tegengekomen. Tijdens de familieraad wordt besloten om alle contact met pa te verbreken. Victor heeft het hier moeilijk mee en wordt depressief. Francis heeft er een klant bij. Het angstzweet breekt hem uit als hij merkt dat Murielle een SM-fan is. Emiel staat met zijn zus Bea in de bank als ook Rachel binnenkomt. Emiel vertelt haar dat Bea het lief is van Victor. Een zekere Murielle solliciteert bij Jean-Paul naar de baan van secretaresse.
 • 11. 2000/011: EINDELIJK

  Bea en Victor spelen een aardig stukje toneel en laten zijn kinderen geloven dat ze een relatie hebben. Jean-Paul ontdekt dat hij nooit kinderen kan verwekken. Hoe moet hij dit aan zijn echtgenote vertellen ? Francis raakt tijdens de wandeling de zwangere hond Charlotte kwijt. In paniek rent hij naar de beenhouwerij, waar hij Fernand zijn verhaal doet. Rachel vangt alleen ‘zwanger’ en ‘Charlotte’ op en trekt haar conclusie.
 • Victor wil Bea aan zijn familie voorstellen. Dat plan valt in het water wanneer er problemen op de fabriek zijn en Bea halsoverkop moet vertrekken. De conservatieve Fernand ontslaat Betty wanneer hij ontdekt dat haar broer een homo is. Als Victor het verhaal hoort, besluit hij zijn relatie met Emiel geheim te houden. Maar als blijkt dat Charlotte en Rachel het niet eens zijn met Fernand, waagt Victor het er toch maar op.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis