Open Keuken met Sandra Bekkari

Open Keuken met Sandra Bekkari

Voedingscoach en gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari tovert gezonde en makkelijk te bereiden gerechten op tafel die door jong en oud gesmaakt worden.

Afleveringen

145 afleveringen

Op het menu: moussaka & kokospralines.
Op het menu: groentetaartjes & watermeloenlimonade.
Op het menu: gazpacho met kersen & granolawafels.
Op het menu: quinoa pizza-bites & aardbeienmousse.
Op het menu: Paëlla met extra veel groenten.
Op het menu: Hachis Parmentier & bruschetta met geitenkaas.
Op het menu: Maïskoekjes & tropisch fruittaartje.
Op het menu: Lamssouvlaki & tisane.
Op het menu: Wok met zoete aardappel & wafels van zoete aardappel.
Op het menu: Havermoutpistolets met speculoospasta & zalmspread.
Op het menu: Salade met manouri & frozen yogurt bark.
Op het menu: Komkommersoep & courgette-sushi.
Op het menu: Gemarineerde zalm met sinaasappeldressing & ijsthee met ananas.
Op het menu: Moelleux & verloren brood met nectarines.
Op het menu: Pizzakwartet.
Op het menu: Bretoense speltpannenkoek & kiwi-komkommerdrankje.
Op het menu: Tomates farcies & broodpudding.
Op het menu: Gepofte knoflooksoep & bloemkoolsteak met paprikasaus en gepocheerd ei.
Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet.
Op het menu: Gebakken koolvis met citroensaus & pompelmoes brûlée.
Op het menu: Veggiemartino & courgetti all'arrabbiata.
Op het menu: Geroosterde gele biet met ricotta en peer & groentencurry met rijst.
Op het menu: Smoothiebowl met chocolade & risotto met rode kool en appeltjes.
Op het menu: Veggie macaroni & rode paprikasoep.
Op het menu: Dip van erwtjes met volkoren tortillachips & spinaziequiche.
Op het menu: Tiramisu & minestrone.
Op het menu: Saltimbocca met polentafrietjes.
Op het menu: Trio van bruschetta & pasta puttanesca.
Op het menu: Focaccia gezond & veggie cannelloni.
Op het menu: Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze & mimosa met prosecco.
Op het menu: Fazant met knolseldercrème en peer & worteltaart-smoothie.
Op het menu: Spruitjesstamppot met appel en kip & muffins met veenbessen en chocolade.
Op het menu: Hazenrugfilet met pastinaakpuree, champignons en paarse wortelen.
Op het menu: Houtduif met stoemp van prei en witte kool met mosterdsaus & warme appelcider.
Op het menu: Bisque van kastanjes en champignons & quiche met miniraapjes en geitenkaas.
Op het menu: Tortilla met pastinaak, butternut en broccoli & aardpeersoep.
Op het menu: Kippengehaktbroodje met postelein en courgettefrietjes & bananensushi met chocolade.
Op het menu: Wortelpizza met paksoi en peterseliewortel & mokkashake met chocolade.
Op het menu: Zalm met ratatouille.
Op het menu: Lamsbrochette met zoete aardappel & margarita met peer.
Op het menu: Rode Neuzen Cupcake Challenge.
Op het menu: Spinnekessoep (tomatensoep met balletjes) & griezelappeltjes.
Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen.
Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie.
Op het menu: Herfstsalade met eendenfilet en croutons & bloody mojito.
Op het menu: Varkenshaasje met koffie-jeneversaus & millefeuille van peer.
Op het menu: Roggeverdoemeke & salade met Mechelse koekoek.
Op het menu: Waterzooi met tofu & spruitjesmousse met Gandaham.
Op het menu: Tong met knolselderpuree & erwtensoep met cashewnoten.
Op het menu: Stoofvlees & sabayon met fruitbier.
Op het menu: Lasagne van knolselder & rooibos latte.
Op het menu: Gehaktballetjes met broccoli & pompoensoep met balletjes.
Op het menu: Groentetajine met kikkererwten & pindakaas-banaankoekjes.
Op het menu: Koninklijk vispannetje & panna cotta met chocolade.
Op het menu: Kip in zoetzure saus met zoete aardappel.
Op het menu: Powerbar met matcha & groen soepje met geroosterde radijs.
Op het menu: Brainfit pannenkoeken & powersmoothie.
Op het menu: Krachtontbijt met quinoa & wortelnoedels met zalm.
Op het menu: Snelle pizzawrap & tabouleh met spiesje van scampi.
Op het menu: Pompoencake met chocoladefrosting & kipkebab met looksaus.
Sandra Bekkari kookt voor Rode Neuzen Dag met Nathalie Meskens. Op het menu: Dadelpralines & woknoedels met cashewnoten.
Sandra Bekkari kookt voor Rode Neuzen Dag met Birgit Van Mol. Op het menu: Mueslimuffins & bloemkoolcouscous met halloumi.
Sandra Bekkari kookt voor Rode Neuzen Dag met Birgit Van Mol. Op het menu: Courgettecrackers met twee dipsausjes & maïssoep.
Sandra Bekkari kookt voor Rode Neuzen Dag met Evi Hanssen. Op het menu: Papillot van rode poon & fancy popcorn.
Sandra Bekkari kookt voor Rode Neuzen Dag met Evi Hanssen. Op het menu: Runderreepjes met steak van rode kool en pastinaakpuree & cranberry mocktail.
Op het menu: Peanut butter jelly donuts & langoustines met een mousselinesausje.
Op het menu: Wafels van witlof en roquefort & fazant met portosaus en appel-tijmrösti's.
Op het menu: Wortelsoep met mandarijn en Sint-Jakobsnootjes & speculoos latte en pepernoten.
Op het menu: Wilde zalm met hasselbackpatatjes en venkel & een warme ananascocktail.
Op het menu: Kalkoen met chocoladesaus en groentekroketjes & kaastaart met rood fruit.
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Konijn met pruimen & aardappelpuree met wortelen en abrikoos.
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Botermelkse pap & mueslibroodje.
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Boeuf stroganoff met rijst, erwten en bladpeterselie.
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Detoxsmoothie & schelvis in 't groen met bloemkool-erwtenpuree.
Sandra Bekkari kookt met Bart Kaëll. Op het menu: Vogelnestjes in tomatensaus met pastinaakfrietjes.
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai.
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Chinese koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas & kiwimojito.
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Veggie dumplings & pink iced tea met rozenbottel.
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Vissoep met pompoen en noedels & hibiscusmocktail.
Sandra Bekkari kookt met Tess Goossens. Op het menu: Gemberballetjes met amandelkoekjes & virgin gin-tonic met pompelmoes.
Sandra Bekkari kookt met Andy Peelman. Op het menu: Wortel-appelmuffins & tartaar van oesters met pickles van radijs.
Sandra Bekkari kookt met Andy Peelman. Op het menu: Pastinaaksoep met vanille & kalfsstoofpotje met dadels.
Sandra Bekkari kookt met Andy Peelman. Op het menu: Ontbijttaart met aardbeien & rumaperitief en parmezaankoekjes.
Sandra Bekkari kookt met Andy Peelman. Op het menu: Choucroute uit de zee.
Sandra Bekkari kookt met Andy Peelman. Op het menu: Chocolade-bananenbrood & polentapizza met pindakaas.
Sandra Bekkari kookt met Dina Tersago. Op het menu: cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen.
Sandra Bekkari kookt met Dina Tersago. Op het menu: kip-curry met ananas & ananas-selder-smoothie.
Sandra Bekkari kookt met Dina Tersago. Op het menu: gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje.
Sandra Bekkari kookt met Dina Tersago. Op het menu: zuiderse kabeljauw met kamut & tiramisu met bloedsinaasappel.
Sandra Bekkari kookt met Dina Tersago. Op het menu: hartig gevulde appeltjes & perengrog met gember.
Sandra Bekkari kookt met Sandrine André. Op het menu: artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren.
Gast: Sandrine André. Op het menu: Curry met wintergroenten en naanbrood & perencrumble met gember.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: originele sushi & weerstandsmoothie met blauwe bessen.
Sandra Bekkari kookt met Kürt Rogiers. Op het menu: Kokos-tomatensoep & kriekensmoothie.
Sandra Bekkari kookt met Kürt Rogiers. Op het menu: Smiley-popcorn-taart & lachend-kakje-cake.
Sandra Bekkari kookt met Kürt Rogiers. Op het menu: Havermoutwafels met mango & kikkererwtenburger.
Sandra Bekkari kookt met Kürt Rogiers. Op het menu: Mini pizzaquiches & zalmsatés.
Gast: Kürt Rogiers. Op het menu: appelchips & polenta nuggets.
Gaste: Ann Van Elsen. Op het menu: gevulde zoete aardappel met kikkererwten & zoete aardappelhummus en peterseliespread.
Sandra Bekkari kookt met Ann Van Elsen. Op het menu: gemarineerde ananas met avocadocrème & gnocchi met bolognesesaus.
Sandra Bekkari kookt met Ann Van Elsen. Op het menu: gevulde koolrabi met erwtjes en feta & zoete cannelloni met peer en ananas.
Sandra Bekkari kookt met Ann Van Elsen. Op het menu: notengebraad met witloof & ontbijtpizza.
Gaste: Ann Van Elsen. Op het menu: blinde vinken van witte kool met geitenkaas & banaansmoothie met gember en hennep.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: ananas-currysoepje met scampi & naanpizza tikka masala.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: banaanpannenkoeken met blauwe bessen compote & ovenschotel met pastinaak en broccoli.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: aubergine zoetzuur met boekweit & pittige granola.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: makreel met sinaas en harissa & milkshake met avocado en chocolade.
Gaste: Sandrine André. Op het menu: Coq au vin met gebakken krieltjes & chocoladekoekjes met appelsienmarsepein.
Sandra Bekkari kookt met 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch. Op het menu: speltpretzels & zuurkoolsoep met paprika.
Sandra Bekkari kookt met 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch. Op het menu: tarte tatin met sjalotjes & mosselen à la marseillaise met pastis.
Sandra Bekkari kookt met 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch. Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert.
Sandra Bekkari kookt met 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch. Op het menu: kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei.
Sandra Bekkari kookt met 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch. Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote.
Gaste: 'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier. Op het menu: ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado.
Gaste: 'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier. Op het menu: pastinaakbrood met citroen & zalm teriyaki met boekweitnoedels.
Gaste: 'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier. Op het menu: quinoa energiekoekjes & spinazie-waterkerssoepje met spiesje van zoete aardappel.
Gaste: 'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier. Op het menu: knolselderrisotto met omegabaars & sportdrank met rode biet.
Gaste: 'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier. Op het menu: broccolistoemp met rosbief & kikkererwtenpannenkoeken met chocolade.
Gaste: Mariëtte van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Op het menu: boekweitbrood met tomatenvulling & erwten-munt-cappuccino.
Gaste: Mariëtte van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Op het menu: polentacroque met tomatentapenade & pasta carbonara met groenteballetjes.
Gaste: Mariëtte van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Op het menu: cashewparfait met chocoladesaus & mosselsalade met kokosdressing.
Gaste: Mariëtte van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Op het menu: gevulde paprika met garnalen en curry-couscous & ontbijtdonuts met aardbeien.
Gaste: Mariëtte van 'De Wereld Rond met 80-jarigen' en Sieg De Doncker. Op het menu: Grappaccino met notenpralientejs & steak met tomatensaus en krielpatatfrietjes.
Gast: Sean Dhondt. Op het menu: kaneelbroodjes & venkel-kokossoepje.
Gast: Sean Dhondt. Op het menu: bloemkoolwafels met asperges & gevulde chocolade-eitjes.
Gast: Sean Dhondt. Op het menu: quinoataart met andijvie en courgette & filohapjes met lamsvlees.
Gast: Sean Dhondt. Op het menu: linzencrackers met 2 spreads & pompelmoessmoothie.
Gast: Sean Dhondt. Op het menu: ceviche van groenten & rabarbermimosa.
Gaste: Maureen Vanherberghen. Op het menu: Marokkaanse wortelsoep & veggie springrolls.
Gaste: Maureen Vanherberghen. Op het menu: kip uit de wok met sinaasappel & wortel-ananassapje.
Gaste: Maureen Vanherberghen. Op het menu: havermoutpap met pindakaas & pasta met boerenkoolpesto.
Gaste: Maureen Vanherberghen. Op het menu: champignons St.-Jacob met zalf van erwten & visbrochette met gekarameliseerde venkel.
Gaste: Maureen Vanherberghen. Op het menu: budgetcalzone & appellolly's met chocolade.
Gast: Andy Peelman. Op het menu: asperge-muntsoep & club sandwich deluxe.
Gast: Andy Peelman. Op het menu: auberginesalade met tomaat & chocolade-courgettesoufflé.
Gast: Andy Peelman. Op het menu: meloensalade met prosciutto-manouripakketjes & oosterse omeletwrap.
Gast: Andy Peelman. Op het menu: courgette met tomaten-mangobolognaise & seldergin.
Gast: Andy Peelman. Op het menu: bloemetjes ice tea & broccolisalade met scampi-sint-jacobsspiesje.
Gast: Bart Kaëll. Op het menu: bosvruchtensoepje & zuiderse tortillataart.
Gast: Bart Kaëll. Op het menu: tarte tatin van tomaat en aardbei & vol-au-vent van zalm en garnalen.
Gast: Bart Kaëll. Op het menu: krokante groentetaart & carpaccio timbaaltjes.
Gast: Bart Kaëll. Op het menu: rodebiet-chocoladecake & sinaasontbijt met kaneelsabayon.
Gast: Bart Kaëll. Op het menu: banana colada cheesecake & sinaas royal.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.