No-Go Zones - The Worlds Toughest Places

No-Go Zones - The Worlds Toughest Places

Amerikaanse documentairereeks over plaatsen in de wereld waar je als buitenstaander beter wegblijft.

Afleveringen

6 afleveringen

Ghost Town in Zuid-Afrika is een van de gevaarlijkste regio's ter wereld. De leden van de Ugly Americans-bende zwaaien hier de plak. Wie hier niet moet zijn, blijft hier beter weg. Zelfs politie en hulpverleners laten deze straten links liggen.
Detroit behoort tot de gevaarlijkste steden van de VS, en dan vooral de buurt rond Seven Mile Road. Hier durft zelfs de politie enkel overdag te patrouilleren. De Seven Mile Bloods zwaaien hier de plak. Deze bende drugsdealers, moordenaars, oplichters en dieven is tot alles in staat om hun buurt te verdedigen.
Quirino, op de Filipijnen, is de thuisbasis van drugsdealers, dieven en moordenaars. Het is het werkterrein van de Batanga City Jail-bende. De voorbije 20 jaar regeerde bendeleider Jo-Jo hier met ijzeren vuist.
Het Caribische Jamaica mag dan wel een populaire vakantiebestemming zijn, hier worden ook het hoogste aantal moorden ter wereld gepleegd. En hier spelen vooral de vele getto's een belangrijke rol in. Afrekeningen tussen bendes zijn hier dagelijkse kost.
Het Santa Fe-district in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá wordt gekenmerkt door drugs, geweld en prostitutie. Hier hebben criminelen en pooiers het voor het zeggen.
Tepito is een wijk in Mexico-Stad. Hier regeert de La Union-bende. Drugs- en wapenhandel zijn hier de belangrijkste dagelijkse bezigheden. Maar ook voor moord deinzen de criminelen hier niet terug.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis