Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind

Leonie ter Braak volgt Nederlandse koppels en singles die niets liever willen dan een kind op te voeden en die met tonnen geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen hun wens in vervulling proberen te laten gaan.

Afleveringen

4 afleveringen

Marleen heeft al drie inseminatiepogingen gehad, zal ze eindelijk zwanger zijn? Jane en Sebastiaan hebben een terugplaatsing van een embryo gehad. Lisette en Dennis staan voor een moeilijke beslissing.
Dewi en Mike zijn al zes jaar bezig om een kindje te krijgen. Chantal maakt zich zorgen over de uitslagen van de onderzoeken. Bij Lisa en Rob gaat de bevalling eindelijk beginnen.
Jane en Sebastiaan hebben opnieuw een terugplaatsing van een embryo achter de rug. Zou Jane eindelijk zwanger zijn? Dennis en Lisette stapten over op een spermadonor. Zal hier de zo vurig gewenste zwangerschap uit voortkomen?
Bij Dewi en Mike heerst er na een eerdere miskraam veel spanning. Bas organiseert samen met Leonie een verrassing voor zijn zwangere vriendin. De baby van Marleen wordt eindelijk geboren.