Neighbours

Neighbours

Het reilen en zeilen in de levens van de inwoners van Ramsay Street in het Australische Erinsborough.

Afleveringen

110 afleveringen

 • Emmett is nerveus om te starten op Erinsborough High aangezien hij een serieuze achterstand heeft. Aaron en David hopen dat hij met de hulp van Shaun heel snel een sprong voorwaarts zal maken. Ned trakteert Yashvi op een etentje in een chic restaurant. Toadie is de biologische vader van Dee op het spoor. De man blijkt echter stervende te zijn. Hoe vertelt hij dit aan Dee?
 • Toadie nodigt Dee uit voor een etentje om haar in te lichten over wat hij te weten is gekomen over haar biologische vader. Dee vertelt daarop dat ze onmiddellijk naar Alaska vertrekt, waarop Toadie aanbiedt om haar te vergezellen. Zal Dee ingaan op zijn voorstel of vertrekt ze alleen? Chloe en Pierce bijten zich vast in het eilandproject.
 • De beslissing van Kyle om terug te keren naar het eiland doet de wenkbrauwen fronsen bij vrienden en familie. Is hij daar wel klaar voor? De achterstand van Emmett blijkt groter dan gedacht en Shaun vreest dat hij zijn jaar zal moeten overdoen. Aaron en David hopen dat Emmett zijn achterstand alsnog kan wegwerken met enkele privélessen van Shaun.
 • Roxy is het twijfelen van Kyle meer dan beu en stelt hem voor de keuze: ofwel vormen ze een koppel en mag iedereen het weten, ofwel stopt het voorgoed. Levi smeekt Bea om zijn geheim te bewaren en niemand in te lichten over zijn epilepsie. Clive stelt ondertussen steeds meer vraagtekens bij het gedrag van Sheila ten opzichte van Levi. Zal ze hem de waarheid vertellen?
 • Shaun merkt dat Emmett het moeilijk heeft om zijn opdrachten voor school rond te krijgen en biedt hem zijn hulp aan. Tijdens een pauze loopt Emmett een groepje vrienden tegen het lijf, die hem vervolgens uitnodigen om met hen op te trekken. Kyle heeft nieuws voor Sheila: hij en Roxy vormen nu officieel een koppel. Bea is er niet gerust in: wat als Levi een aanval krijgt op het werk?
 • Aaron en David hopen alsnog dat Emmett niet betrokken was bij de vernieling van het klaslokaal, maar hij houdt voet bij stuk en neemt alle schuld op zich. Wanneer de echte vandalen horen van Emmetts nobele daad, sluiten ze vriendschap met hem. Mackenzie is helemaal klaar voor haar operatie, maar eerst wil ze nog een poging wagen om Shane en Dipi weer dichter bij elkaar te brengen.
 • De grote dag is eindelijk aangebroken voor Mackenzie; vandaag gaat ze onder het mes. Ze is nerveus, maar kijkt uit naar de toekomst en voelt zich enorm gesterkt door alle steun die ze krijgt van familie en vrienden. Harlow organiseert een verrassingsfeestje voor de achttiende verjaardag van Hendrix. Shaun vangt Elly op nadat ze uit de praatgroep voor moeders werd gegooid.
 • Harlow wordt betrapt met een rugzak vol drugs. En hoewel ze ervan overtuigd is dat Harlow onschuldig is, kan Yashvi niet anders dan haar te arresteren. Harlow moet bijgevolg een nacht in de cel doorbrengen. Kyle bedenkt een plan om Sheila en Roxy tijd met elkaar te laten doorbrengen, in de hoop dat ze zo de brokken kunnen lijmen.
 • Terese is bang dat ze ongewild een agent heeft omgekocht en besluit Dax op te zoeken. Hij verzekert haar dat alles berust op één groot misverstand. Sheila overhoort een gesprek tussen Roxy en Harlow. Heeft Roxy haar eigen ruiten ingegooid? Emmett heeft nood aan wat ontspanning en dus stellen Aaron en David voor dat hij enkele vrienden uitnodigt.
 • Emmett maakt zich uit de voeten en verstopt de afstandsbediening van de drone. Roxy haast zich naar David en Sheila, die gewond raakte en verzorging nodig heeft. Roxy merkt op dat de drone van Hendrix is en gaat de confrontatie aan. Emmett kan vervolgens niet anders dan toegeven dat hij de drone bestuurde. Chloe is vergeetachtig en stelt zich vragen bij haar gezondheid.
 • Therese vangt Chloe op nu ze volledig van slag is door de mogelijke zwangerschap. Ze besluit het resultaat van de zwangerschapstest af te wachten vooraleer Pierce in te lichten. Elly overweegt om naar Zwitserland te verhuizen, maar is bang voor de reactie van Bea. Karl trekt er zonder Susan op uit in Perth en loopt er Jane Harris tegen het lijf.
 • Shane staat onder druk door de vele opdrachten voor de universiteit en het feit dat Sheila hem extra nodig heeft op het werk. Hij uit zijn frustraties, maar daar zou hij wel eens spijt van kunnen krijgen. Chloe licht Pierce in over de zwangerschap. Ze hebben heel wat om over na te denken.
 • Karl en Susan zijn net op tijd terug in Erinsborough om afscheid te nemen van Elly en Shaun. Bea probeert zich sterk te houden, maar het verdriet om het vertrek van haar zus wordt haar uiteindelijk toch te veel en ze besluit niet mee te gaan naar de luchthaven. Elly geeft Chloe nog wat goede raad in verband met haar zwangerschap, waarna Chloe en Pierce besluiten om de situatie af te wachten.
 • Levi probeert Bea te kalmeren. Zij lucht haar hart en vertelt hem waarom ze zo kwaad is. Mackenzie besluit van haar herstelperiode gebruik te maken om alvast aan de slag te gaan voor haar project rond duurzaamheid. Een geprek met Dipi brengt haar alvast op een idee. Emmett komt in de problemen op school.
 • David en Aaron maken zich zorgen om Emmett, nu zijn broer Brent onverwacht in Erinsborough is opgedoken. Ze zijn bang dat hij een slechte invloed zal hebben op Emmett. Is hun bezorgdheid gegrond? Jane blijft door het hoofd van Karl spoken. Hij maakt zich oprecht zorgen over haar; vooral wanneer hij verneemt dat ze tegenover Paul de schijn ophoudt over haar relatie met Des.
 • Karl neemt contact op met Nicolette, de dochter van Jane die in Canberra woont. Hij is verrast wanneer ze wat later opduikt in het ziekenhuis. Aaron en David maken zich zorgen wanneer Brent Emmett mee uit neemt voor een avondje stappen in de stad.
 • David twijfelt over het voorstel van Aaron om ook de zorg voor Brent op hen te nemen. Kunnen ze dat wel aan? Emmett zet zijn beste beentje voor nadat hij een gesprek opvangt tussen David en Kyle, waarin David zijn twijfels uit om ook zijn broer op te vangen. Kyle bedenkt een plan om Sheila en Roxy dichter bij elkaar te brengen. Hij roept de hulp in van Clive.
 • Shane heeft Toadie beloofd om met Nell naar het schoolconcert te gaan. Dipi is teleurgesteld wanneer hij last minute afzegt. Pierce toont zijn goed hart en neemt het werk van Dipi over zodat zij met Nell naar het concert kan gaan. De onthulling van Sheila zindert na bij Levi, Kyle en Roxy. Levi is woedend en stort zijn hart uit bij Bea.
 • Bea komt tussenbeide wanneer de spanning tussen Kyle en Levi uit de hand dreigt te lopen. Het wordt haar al gauw duidelijk dat Levi haar niet zo snel zal vergeven. Ze krijgt steun uit onverwachte hoek. Harlow en Hendrix doen een schokkende ontdekking op school.
 • Na de drugsvondst doorzoekt de politie ook de rest van de school. Ollie trekt de aandacht van Yashvi wanneer hij weigert om zijn locker te openen. Wanneer ze hem wat later aantreft nabij Harold's doet ze een verrassende ontdekking in zijn tas. De presentatie van Harlow en Mackenzie is een succes en ze hopen Paul te kunnen overtuigen om hun ecoplan ook toe te passen in Lassiters.
 • Paul, Terese, Karl en Susan komen meer te weten over de oorzaak van de spanningen tussen Nicolette en Jane. Een verzoeningspoging lijkt uit te draaien op een sisser. Ondanks zijn twijfels gaat David akkoord met het idee van Aaron om ook Brent bij hen thuis op te vangen.
 • Emmett ligt gewond op de grond na zijn val van het dak en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Brent voelt zich schuldig, maar krijgt desondanks de volle laag van Aaron en David. Chloe bedankt Nicolette voor haar hulp en biedt haar een luisterend oor aan wat betreft de spanningen met Jane.
 • Pierce vindt dat Chloe hem niet voldoende betrekt bij de zwangerschap. Zij vindt dan weer dat Pierce niet genoeg begrip toont voor haar angsten wat betreft de baby en haar ziekte. Slecht nieuws over Fay brengt hen echter weer dichter bij elkaar. Jane probeert het goed te maken met Nicolette, maar dat loopt niet zoals gehoopt. Susan staat onder druk.
 • Susan krijgt een paniekaanval en sluit zich op in haar kantoor. Roxy bedenkt samen met Sheila een plan om Levi terug thuis te krijgen. De vraag is alleen of hij daar wel voor openstaat. De politie rondt het onderzoek naar de drugs op school af. Zal het geheim van Shane aan het licht komen?
 • Roxy doet een onaangename ontdekking in de badkamer. Sheila weet niet hoe ze zich moet gedragen rond Levi en dat zorgt voor een vreemde sfeer in huis. Harlow blijft druk uitoefenen op Paul om de ecologische voetafdruk van Lassiters te verlagen.
 • Shane smeekt Roxy om Dipi niet in te lichten over zijn druggebruik. Hij belooft haar te zullen afkicken, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Brent blijft voor problemen zorgen. Zal hij bij Aaron en David kunnen blijven? Chloe is bij haar terugkeer uit Adelaide aangenaam verrast door een geste van Pierce. Maar ze heeft ook een belangrijke vraag voor hem.
 • Emmett krijgt slecht nieuws over Brent. En de zaken dreigen nog ingewikkelder te worden wanneer nog een ander familielid in Erinsborough opduikt. Jane biedt Susan hulp aan op school, maar krijgt daar al gauw spijt van. Harlow en Paul komen opnieuw lijnrecht tegenover elkaar te staan.
 • Chloe vraagt advies aan Nicolette in verband met haar moeder. Zij raadt haar aan om na te denken over een inwonende verpleegster. Mackenzie oppert het idee om een protestactie te organiseren om op die manier druk uit te oefenen op Paul.
 • Paul is er niet mee opgezet nu Terese Jenna heeft aangeworven. Ook Aaron en David stellen zich vragen bij de acties van Jenna. Hoewel ze het oprecht lijkt te menen haar leven te willen omgooien, willen ze vooral Emmett beschermen voor een nieuwe teleurstelling. Pierce gaat akkoord om Nicolette aan te werven als vaste verpleegster voor Fay. Maar zal Nicolette werk en privé gescheiden kunnen houden?
 • Het afkicken valt Shane zwaar. Roxy probeert hem zo goed mogelijk bij te staan, maar hun geheime afspraakjes wekken argwaan op bij Dipi. Pierce voelt er plots minder voor om Nicolette te laten inwonen wanneer hij ontdekt dat ze lesbisch is. Ook Nicolette trekt haar conclusies wanneer ze ontdekt dat Chloe zwanger is.
 • Dipi is teleurgesteld dat Shane zich niet tot haar heeft gewend, maar besluit hem te vertrouwen. Shane zelf bereikt ondertussen een cruciaal punt in het afkickproces. Bea geeft aan Yashvi toe dat ze Levi wel ziet zitten. Wanneer zij vervolgens polst naar zijn gevoelens, krijgt ze niet de reactie die ze verwachtte. Ned krijgt een vreemd verzoek van een van zijn volgers op Fandangle.
 • Shane is hervallen en probeert Roxy te ontwijken. Zij krijgt echter argwaan en doorzoekt zijn rugzak, waar ze een onaangename ontdekking doet. Bea schaamt zich dood voor haar flirterig gedrag ten opzichte van Levi. Mackenzie vindt dat Lassiters nog milieuvriendelijker moet worden.
 • Emmett ontdekt dat Jenna in oude gewoontes is hervallen. Aaron en David merken dat er Emmett iets dwarszit en proberen hem te overhalen om hen in vertrouwen te nemen. Fay arriveert in Erinsborough. Chloe is opgetogen, maar Pierce en Hendrix maken zich zorgen over de druk die er op Chloe's schouders rust. Nicolette maakt indruk.
 • Emmett verontschuldigt zich bij Aaron en David en richt zijn pijlen vervolgens op Jenna. Het protest van Mackenzie stoot Paul wederom tegen de borst. Harlow zit tussen twee vuren. Pierce vreest dat Chloe te veel hooi op haar vork neemt. Nicolette heeft een aanvaring met Pierce.
 • Nicolette en Pierce beseffen allebei dat de situatie in huis niet langer houdbaar is. Chloe en Jane zijn echter niet bereid om Nicolette zomaar te laten gaan. Levi panikeert en vraagt Bea om een nieuw voorschrift te gaan halen. Terese ergert zich wanneer Paul het idee van Ned in verband met de rugzaktoeristen zomaar van tafel lijkt te vegen.
 • Ned voelt zich euforisch nu zijn Fandangle-account steeds meer volgers heeft. Yashvi is sceptisch en wijst hem op het feit dat ze meer geïnteresseerd lijken in zijn lichaam dan in zijn kunst. Dipi wordt wantrouwig wanneer Shane niet komt opdagen voor een etentje.
 • Dipi probeert via allerlei omwegen het doen en laten van Shane te achterhalen, maar wanneer dit niet lukt, besluit ze hem op de man af te confronteren met zijn leugens. Kyle is jaloers op de aandacht die Levi krijgt van Sheila. Toadie krijgt spijt wanneer hij datingadvies vraagt aan Karl.
 • Shane schaamt zich voor zijn gedrag ten opzichte van Roxy. Kyle is woest en licht Dipi in over de gebeurtenissen, waarna zij en Toadie besluiten om in te grijpen. Heeft Shane zijn kansen verkeken? David en Emmett brengen samen de dag door. Een onverwacht telefoontje dreigt de sfeer te verpesten.
 • Nicolette overtuigt Chloe om de baby eindelijk te laten testen op de ziekte van Huntington. Pierce is niet opgezet met haar bemoeienissen en wijst haar terecht. David stoort zich aan Jenna, die Emmett probeert te overhalen om bij haar zus in te trekken.
 • Het vertrek van Emmett dreigt een wig te drijven tussen David en Aaron, die er elk op hun eigen manier mee omgaan. Hendrix probeert ervoor te zorgen dat Nicolette minder aanwezig is. Nicolette zoekt opnieuw toenadering tot Alex, maar zij houdt de boot af door Nicolettes gevoelens voor Chloe. Toadie wordt benaderd door Angela Lane. Karl en Susan waarschuwen hem voor haar.
 • Hendrix confronteert Nicolette met haar gevoelens voor Chloe, maar zij ontkent, waarna hij Jane de pieren uit de neus probeert te halen. Zij ruikt echter onraad en polst bij Nicolette naar wat er gaande is. Komt Ned alsnog in de verleiding voor een van de voorstellen die hij kreeg op Fandangle?
 • Toadie en Dipi maken zich zorgen om Shane, die nog steeds niets van zich heeft laten horen. Ze polsen bij Roxy of zij misschien meer weet. Kan ze zijn geheim Shane nog langer voor hen verborgen houden? Wanneer de kosten voor de tentoonstelling de pan uit rijzen, overweegt Ned steeds meer om de naaktfoto te nemen.
 • Shane staat er niet voor te springen om met Toadie terug naar Erinsborough te keren, maar hij weigert om Shane achter te laten. Onderweg probeert Toadie hem tot inzicht te laten komen. Zal Shane eindelijk toegeven dat hij met een verslaving kampt? Mackenzie moet haar plannen voor het verrassingsfeestje voor Dipi en Shane bijsturen.
 • Dipi is stomverbaasd wanneer Shane opbiecht dat hij met een verslaving kampt. Betekent dit het einde van hun 20-jarig huwelijk? Mackenzie is woest wanneer ze ontdekt dat Richie Shane in aanraking bracht met drugs.
 • De bekentenis van Shane zindert na. Dipi probeert haar gevoelens op een rijtje te zetten en uit te zoeken of zij en Shane nog wel een toekomst samen hebben. Shane belooft ondertussen plechtig om zijn probleem aan te pakken. Yashvi neemt Shane voor verhoor mee naar het politiekantoor.
 • Nicolette biecht aan Jane op dat ze nog steeds gekwetst is door haar reactie toen ze uit de kast kwam. Yashvi vreest dat Dax corrupt is en uit haar vermoedens bij Levi. Ze is geschokt wanneer die toegeeft dat hij al een tijdje hetzelfde vermoedt. Maar om dit te bewijzen zit er maar één ding op: River vinden.
 • Jane is niet opgetogen met het nieuws van Nicolette dat Des op weg is naar Erinsborough, maar misschien is een goed gesprek wel net wat ze allemaal nodig hebben om verder te kunnen met hun leven. Toadie gaat gebukt onder stress en verantwoordelijkheden. De energieke Rose Walker zorgt echter voor een nieuwe, frisse wind. Chloe en Nicolette gedragen zich mysterieus.
 • Nicolette en Chloe amuseren zich te pletter. Jane en Hendrix krijgen iets in de gaten. Toadie heeft goed nieuws voor Dipi. Zij heeft het echter nog steeds moeilijk met de afstand tussen haar en Shane en zoekt steun bij Pierce. Rose probeert de computer van Toadie te hacken. Mackenzie ruikt onraad.
 • Roxy heeft een idee om Dipi op te vrolijken: een avondje karaoke. Wanneer hij alweer een nieuwe factuur ontvangt, besluit Ned alsnog voor het gemakkelijke geld te kiezen en de naaktvideo te maken. Hij krijgt echter al gauw spijt van zijn beslissing. Rose blijft toenadering zoeken tot Toadie. Wat is ze van plan?
 • Het onderzoek van Yashvi en Levi naar de drugsbende zit op een dood spoor. Ze vinden geen enkele aanwijziging over waar River zich zou kunnen bevinden. Levi besluit een betere band met Dax op te bouwen in de hoop zo meer te weten te komen, terwijl Yashvi hun onderzoek verderzet. Ned vreest het ergste nu een van zijn volgers weet waar hij woont. De lancering van The Hive is een succes.
 • Yashvi brengt River naar het ziekenhuis. Ze wordt echter op non-actief gezet wanneer hij beweert dat zij hem heeft aangevallen. Chloe en Pierce krijgen goed nieuws. Nicolette lijkt minder enthousiast dan Chloe had gehoopt en polst naar wat er scheelt. Zal Nicolette eindelijk de waarheid opbiechten?
 • Chloe is overdonderd door de liefdesverklaring van Nicolette. Kan Nicolette nog in dienst blijven? Toadie is enorm blij met de hulp van Rose, die haar beste beentje voor blijft zetten. Hij vermoedt dan ook geen kwaad opzet wanneer ze een grote interesse voor één bepaalde zaak begint te tonen. Harlow en Mackenzie proberen met respect voor elkaar campagne te voeren.
 • Yashvi is vastberaden om Dax ten val te brengen en gaat op zoek naar de schooldealer. Rose betrapt Hendrix, maar besluit een deal met hem te sluiten: zij zal zwijgen als hij haar de speech van Mackenzie bezorgt.
 • Dax houdt Susan, Mackenzie, Yashvi en Richie gegijzeld en dreigt ermee Susan iets aan te doen als iemand een poging waagt om te ontsnappen. Ondertussen belanden ook Paul, Harlow en Hendrix in de chaos. Dipi en Toadie zijn geschokt wanneer Shane plots opdaagt. Hij blijkt zichzelf ontslagen te hebben uit het ziekenhuis. Bea, Sheila en Kyle treffen Levi aan terwijl hij een aanval heeft.
 • Shane wil in Erinsborough aan zijn herstel werken zodat hij zich kan bewijzen ten opzichte van zijn familie. Op aanraden van Susan geeft Dipi hem het voordeel van de twijfel, maar ze maakt hem wel duidelijk dat dit zijn allerlaatste kans is. Nu zijn geheim aan het licht is gekomen, kan Levi ook op het politiekantoor zijn gezondheidstoestand niet langer verzwijgen. Ned komt alweer in de verleiding.
 • Shanes afhankelijkheid van Roxy baart Kyle steeds meer zorgen. Hij vraagt haar om wat afstand te nemen. Chloe voelt de druk van Pierce om hun toekomst samen uit te stippelen en is overrompeld wanneer hij voorstelt om te verhuizen. Chloe doet vervolgens een bekentenis aan Nicolette.
 • Nicolette ziet hoe gestrest Chloe is en stelt haar voor om samen een wandeling te maken. Het doet haar duidelijk goed, maar dan krijgt Chloe plots stekende pijnen. Mackenzie heeft nieuwe inzichten gekregen en besluit Harlow en Hendrix te vergeven. En ook Richie hoopt op een hereniging. Hendrix voelt zich schuldig ten opzichte van Toadie.
 • Pierce krijgt telefoon van een paniekerige Chloe, die vreest dat er iets mis is met hun baby. Shane probeert zijn huwelijk met Dipi te redden. Om meer tijd met haar te kunnen doorbrengen stelt hij voor om haar te helpen bij Harold's, maar dat verloopt niet zoals verwacht. Toadie confronteert Rose met de beschuldigingen van Hendrix.
 • Chloe probeert de schijn op te houden en besluit tegen het advies van Pierce en Nicolette in om de babyshower voor Fay te laten doorgaan. De emoties worden haar echter al gauw teveel. Aaron en David zijn er klaar voor om opnieuw een kind in hun leven te hebben. Susan reikt Shane de hand.
 • Hendrix licht Pierce in over zijn vermoeden dat Nicolette verliefd is op Chloe. Wanneer Pierce haar hier mee confronteert en zij alles opbiecht, eist hij dat ze onmiddellijk haar koffers pakt. Ned wil er even tussenuit knijpen met Yashvi, maar zijn grootste Fandangle-fan dreigt roet in het eten te gooien. Toadie wijst Shane op de noden van Dipi.
 • Scarlett keert terug en is duidelijk uit op wraak. Ze chanteert Ned met de video die ze in haar bezit heeft. Zal hij een pact met de duivel moeten sluiten? Levi wacht vol ongeduld op nieuws. Om zijn gedachten te verzetten stelt Bea een stevige work-out voor en al gauw slaagt ze erin om zijn pessimistische houding om te draaien.
 • Na het voorstel van Scarlett loopt Ned op de tippen van zijn tenen en dat ontgaat ook Yashvi niet, die vreest dat hij opnieuw last heeft van een posttraumatische stressstoornis. Rosie panikeert wanneer haar rekeningen geblokkeerd worden.
 • Sheila voelt zich enorm schuldig over haar bedrog. Zal ze alles opbiechten aan Levi? Rose geeft Toadie en Mackenzie een schoonheidsbehandeling, maar die heeft niet het gewenste resultaat. Susan wijst Karl en Jane op hun uit de hand gelopen koopgedrag.
 • Nicolette helpt Levi inzien dat Sheila alleen maar het beste met hem voor had. Zullen de twee zich kunnen verzoenen? Pierce en Chloe gaan elk op hun eigen manier om met hun verlies. Chloe richt haar aandacht op het vinden van een nieuwe verpleegster voor Fay.
 • Pierce en Chloe besluiten hun huwelijk nog een kans te geven en schrijven zich samen in voor de kooklessen van Dipi. Maar daar blijkt nog maar eens hoe weinig ze nog op elkaar zijn ingespeeld. Shane zet de boel op stelten.
 • De ruzie tussen Dipi en Shane loopt uit de hand en Dipi besluit de nacht elders door te brengen. Pierce doet hetzelfde, nadat Chloe liet uitschijnen dat ze twijfelt of hun huwelijk nog wel te redden valt. Scarlett maakt het Ned niet gemakkelijk.
 • Ned bedenkt een plan om het schilderij snel af te krijgen zodat Scarlett voorgoed uit zijn leven kan verdwijnen, maar zij is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven. Zal Ned Yashvi alsnog de waarheid moeten vertellen? Dipi voelt zich schuldig na haar kus met Pierce. Chloe neemt een verrassende beslissing.
 • Na zijn bekentenis probeert Ned het goed te maken met Yashvi, maar zij twijfelt of ze nog wel een toekomst samen hebben. Roxy en Bea confronteren Scarlett met haar daden. Toadie en Mackenzie proberen Rose te helpen waar ze kunnen, maar begeven zich zo op glad ijs.
 • Rose wil Toadie bedanken voor zijn hulp en nodigt hem uit op een etentje. Susan vermoedt echter dat Rose het eerder als een date ziet dan als een bedanking. Nicolette krijgt hoop wanneer een dronken Aaron verklapt dat Chloe haar mist. Kan ze een manier vinden om voorgoed in Ramsay Street te blijven?
 • Rose en Toadie plannen een volgende afspraakje. Maar dan duikt haar ex James plots op. Hij krijgt al gauw het vermoeden dat Toadie Rose op het spoor van zijn bedrijfactiva heeft gezet, maar in plaats van hem aan te klagen, heeft James een verrassende deal voor Toadie. Aaron en David krijgen twijfels over hun voorstel voor Nicolette. Jane en Karl moeten een nieuw plan bedenken.
 • Toadie staat voor een dilemma: volgt hij zijn hart of zijn verstand? Mackenzie zoekt uit wat de beweegredenen van James zijn. Shane voelt de spanning tussen Dipi en Pierce en vreest dat hij hiervoor verantwoordelijk is. Karl en Jane denken de perfecte oplossing gevonden te hebben, maar dat loopt anders dan verwacht.
 • Ned wil het goedmaken met Yashvi en stelt voor om zijn tentoonstelling te annuleren zodat hij meer tijd voor haar heeft, maar zij maakt hem duidelijk dat ze hem nog niet kan vergeven. Het etentje van Shane dreigt uit te draaien op een flop.
 • Dipi en Pierce hebben een diepgaand gesprek en groeien steeds dichter naar elkaar toe. De tentoonstelling van Ned gaat van start. Iedereen is laaiend enthousiast.
 • Ned gaat Scarlett achterna, maar traumatische herinneringen dreigen hem tegen te houden. Zal hij haar kunnen stoppen? Levi en Yashvi starten een zoektocht naar Ned, maar doen ondertussen schokkende vaststellingen.
 • Ned wordt ondervraagd door de politie nadat ze een bebloed palletmes hebben aangetroffen alsook bloedsporen in de koffer van zijn wagen. Ned kan zich echter niets herinneren. Levi, Paul en Roxy twijfelen ondertussen ook steeds meer aan de oprechtheid van Ned.
 • Nicolette is niet opgezet met haar onverwachte bezoeker en probeert te vermijden dat Audrey te veel van hun verleden onthult aan Aaron en David. Zij zijn echter heel nieuwsgierig. Chloe probeert de band met Pierce aan te halen, maar haar gedachten dwalen al gauw weer af naar Nicolette.
 • Nicolette wijst Pierce in het bijzijn van Chloe terecht nadat hij Audrey lastigviel. Chloe is geschokt, waarna het nog maar eens tot een aanvaring komt tussen haar en Pierce. Dipi excuseert zich bij Shane, maar zet steeds meer vraagtekens bij haar leven.
 • Na hun nacht samen besluiten Dipi en Pierce om er definitief een punt achter te zetten en zich te focussen op hun relaties. Clive probeert de band met Sheila aan te halen, maar zij blijft afstand houden. Hij besluit de hulp van Kyle in te roepen. Susan stelt haar eisen ten opzichte van Karl en Jane.
 • Terwijl Levi en Yashvi de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen, krijgt Ned naast nachtmerries nu ook last van hallucinaties. Levi is ervan overtuigd dat Ned iets verbergt. Bea en Yashvi zijn het echter niet met hem eens. Ned zoekt steun bij Paul. Sheila vertelt Clive eindelijk de waarheid omtrent hun breuk.
 • Yashvi is vastberaden Neds onschuld te bewijzen en wijst detective Graves op de tegenstrijdigheden in het onderzoek. Hij is onder de indruk van haar bevindingen, maar haalt haar vervolgens van het onderzoek omdat ze te nauw betrokken is. Yashvi uit haar frustraties vervolgens bij Bea. Ned wil duidelijkheid en Paul stelt hem voor om een afspraak te maken met Beverly.
 • Ned wil de politie inlichten over zijn herinneringen tijdens de sessie met Beverly. Zal hij worden aangeklaagd voor moord? Dipi probeert haar aandacht op haar huwelijk te richten, maar de frustraties krijgen al gauw weer de bovenhand.
 • Scarlett geniet zienderogen terwijl ze vanop afstand toekijkt hoe Ned gehandboeid wordt weggeleid. Haar vreugde verandert echter al gauw in woede wanneer Ned wat later op borgtocht wordt vrijgelaten. Yashvi is ervan overtuigd dat het dagboek van Scarlett waardevolle informatie bevat.
 • Shane maakt fout na fout en zet zijn relatie met Dipi zo nog meer onder druk. Pierce probeert de romantiek tussen hem en Chloe te laten oplaaien, maar zijn poging heeft niet het gewenste resultaat. Audrey irriteert Nicolette. Susan heeft genoeg van de voortdurende aanwezigheid van Jane.
 • Dipi en Pierce voelen zich niet langer schuldig over hun bedrog. Wanneer Shane haar verrast met een weekendje weg, is Dipi allesbehalve enthousiast. Vooral wanneer Pierce haar vertelt hoe een weekendje weg met hem er zou uitzien. Jane begint een verband te leggen tussen Nicolettes aanwezigheid in Londen en de dood van Mrs Mangel en confronteert haar dochter hiermee.
 • Jane verneemt de waarheid omtrent de dood van Mrs Mangel en is kapot van verdriet. Na al hun pogingen om hun relatie opnieuw op het juiste spoor te krijgen, lijkt een echte verzoening tussen Jane en Nicolette verderaf dan ooit tevoren. Terese leent de wagen van Bea en loopt zo in de val van Scarlett.
 • Kyle wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Terese is in shock. Bea inspecteert het voertuig. Ze doet een verrassende ontdekking in de stuurkoppeling en stapt met haar bevindingen naar de politie. De omstandigheden van het ongeluk en de beweringen van Terese doen Levi terugdenken aan iets dat hij gelezen heeft in het dagboek van Scarlett.
 • Na alle gebeurtenissen en het verdwijnen van het bewijsmateriaal zijn Bea, Yashvi, Ned en Levi ervan overtuigd dat Scarlett nog in leven is. De rest van het politiekorps is echter niet overtuigd van hun theorie. Yashvi heeft een idee om Scarlett uit haar kot te lokken. Kyle vreest dat er hem nog meer onheil te wachten staat.
 • Ned twijfelt aan het plan van Yashvi om voor eens en voor altijd af te rekenen met Scarlett. Zij is er echter van overtuigd dat Scarlett niet aan de verleiding zal kunnen weerstaan om op te dagen. Dipi heeft geen zin in het kampeertripje met Shane, maar probeert dat voor hem verborgen te houden. Pierce heeft het moeilijk wanneer hij verneemt dat Lisa bevallen is.
 • Scarlett weigert mee te werken aan het politieonderzoek. Ned probeert haar uit te dagen zodat ze alsnog alles opbiecht en gerechtigheid kan geschieden. Wanneer Pierce te horen krijgt wat er zich heeft afgespeeld, haast hij zich naar Dipi om haar te steunen. Paul doet een verrassende ontdekking.
 • Na zijn ontdekking is Paul vastberaden om er zijn voordeel mee te doen. Hij dreigt er bij Pierce mee alles te onthullen, tenzij hij zijn aandelen van het hotel aan hem verkoopt. Chloe is getuige van een verhitte discussie tussen beide heren. Zal Paul zwijgen? Nicolette bedenkt een plan zodat Jane alsnog afscheid kan nemen van Mrs Mangel. Zal dit hen opnieuw dichter bij elkaar brengen?
 • Pierce staat voor een dilemma: zijn aandelen verkopen aan Paul of de waarheid opbiechten aan Chloe. Heeft Paul binnenkort opnieuw helemaal alleen de touwtjes in handen bij Lassiters? Jane gaat in op het voorstel van Nicolette. Harlow staat onder druk door de aankomende examens. Terese stelt voor dat ze uitstel vraagt, maar Jane heeft geen goed nieuws.
 • Nicolette is de druk van Audrey meer dan beu en maakt haar duidelijk dat ze niet van plan is om het geld terug te betalen. Kyle maakt zich zorgen om Sheila, die sinds haar breuk met Clive slechtgehumeurd is. Hij besluit om een online datingprofiel voor haar aan te maken, maar dat is niet naar de zin van Sheila zelf.
 • Pierce probeert Dipi gerust te stellen wanneer ze ontdekt dat Paul op de hoogte is van hun affaire. Het wangedrag van Hendrix brengt Pierce en Chloe dichter bij elkaar en dat is niet naar de zin van Paul, die Pierce opnieuw voor een ultimatum stelt. Harlow probeert Jane te overtuigen van haar onschuld. Nell doet een ontdekking in de kamer van Shane en Dipi.
 • Chloe en Hendrix zijn in shock door het voorstel van Pierce. Jane ziet Dipi samen met een man, maar gaat ervanuit dat het Shane is. Het wordt Pierce te heet onder de voeten en hij besluit dat het tijd is om zijn affaire met Dipi stop te zetten. Harlow is nog steeds kwaad op Hendrix, maar het nieuws dat hij mogelijks gaat verhuizen doet haar beseffen dat ze geen tijd meer wil verspillen.
 • Ned is in shock wanneer hij ontdekt wat Yashvi met zijn schilderij van Scarlett heeft gedaan. Om Levi en Sheila te helpen, spoort Kyle een van Levi's belagers op. Niet iedereen is het er echter mee eens dat dat een goed idee is. Bea trekt haar stoute schoenen aan en vraagt Levi mee uit, maar ze krijgt niet de reactie waarop ze gehoopt had.
 • Richie en Mackenzie zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie, althans dat denken ze. Wanneer puntje bij paaltje komt, panikeert Mackenzie en wordt de stress haar teveel. Levi wil zijn kans wagen bij Bea, maar zij heeft ondertussen de knappe Nathan leren kennen. Heeft hij zijn kans verkeken?
 • Nicolette betrapt Dipi op een leugen. Staat ze op het punt om het geheim van haar en Pierce te onthullen? Roxy raadt Mackenzie aan om eerlijk te zijn tegen Richie en hem de waarheid te vertellen over haar angsten en twijfels.
 • Shane heeft een verrassing voor Dipi, maar zij laat op zich wachten, tot grote teleurstelling van Shane. Chloe kijkt uit naar haar etentje met Pierce. Nog voor Nicolette de waarheid kan vertellen aan Chloe, duikt Aaron op.
 • Chloe is met stomheid geslagen wanneer ze Dipi en Pierce samen aantreft. Ze vlucht weg en zoekt troost bij Nicolette. Is dit het definitieve einde van hun huwelijk? Intussen wacht Shane vol spanning op Dipi. Hij wil haar verrassen, maar krijgt zelf een verrassing van formaat wanneer Dipi hem opbiecht wat er gaande is.
 • Dipi krijgt Pierce maar niet uit haar hoofd. Shane is in de war door het hele gebeuren en is woedend op Dipi. Zal hij in oude gewoontes hervallen? Mackenzie en Yashvi hebben elk zo hun idee over de affaire. Pierce wijst met een beschuldigende vinger naar Nicolette voor het uitkomen van de affaire.
 • Mackenzie probeert te begrijpen waar haar plotse uitbarsting vandaan kwam. Na advies van Harlow en Roxy besluit ze Richie de waarheid te vertellen over hoe ze zich voelt. Bea blijft contact houden met Nathan, niet wetende over zijn link met Levi.
 • Bea is in de wolken na haar date met Nathan. Kyle en Roxy denken na over een manier om een mogelijke romance tussen de twee een halt toe te roepen, voor Levi er lucht van krijgt. Die laatste heeft ondertussen beslist om de confrontatie met zijn aanvaller aan te gaan zodat hij het verleden achter zich kan laten. Toadie wil Audrey bedanken voor haar inzet en nodigt haar uit voor een etentje.
 • Shane wil zijn relatie met Dipi nog een kans geven, maar zij twijfelt. Een verhitte discussie tussen hen wordt onderbroken door een onverwachte bezoeker. Pierce is een wrak sinds het uitkomen van zijn affaire. Hij polst bij Chloe of hun huwelijk nog te redden valt.
 • Pierce hoopt na het voorval steun te krijgen van Chloe, maar het is Dipi die hem een bezoekje brengt. De resultaten van zijn bloedonderzoek wijzen erop dat Pierce gedrogeerd werd. Dipi vreest dat Shane hiervoor verantwoordelijk is. David maakt zich op om naar Canada te vertrekken, maar dan doet Nicolette een aankondiging.
 • Het voorstel van Nicolette slaat bij iedereen in als een donderslag bij heldere hemel. Aaron en David besluiten het idee echter niet meteen van tafel te vegen. Levi besluit zijn emoties neer te schrijven in een brief naar Packo. Het helpt hem om het verleden een plaats te geven. Bea krijgt een onaangename verrassing.
 • Bea is ontzet na de ontdekking dat Nathan de aanvaller van Levi is. Maar kan ze haar gevoelens voor hem wel aan de kant schuiven? Hendrix heeft het moeilijk, maar weigert erover te praten met Harlow. Shane is opgelucht nu Dipi heeft ingestemd met een gesprek.
 • Hendrix is verbouwereerd wanneer hij ontdekt dat zijn klasgenoten een app gebruiken om de meisjes een 'score' te geven. Na weken van opgebouwde spanning en frustraties komt het tot een confrontatie tussen Pierce en Shane.
 • Shane vertelt Dipi dat hij alles wil doen om hun huwelijk te redden, maar dat hij haar de tijd geeft om na te denken. Pierce komt tot inzicht en besluit Chloe los te laten. Hendrix is er het hart van in.
 • Om hen gerust te stellen bezorgt Nicolette haar medische gegevens aan Aaron en David. Chloe dringt er vervolgens bij de heren op aan om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Jane uit haar twijfels. Dipi is verbijsterd wanneer Pierce haar vertelt dat hij nog steeds van Chloe houdt en geen toekomst met haar samen ziet.
 • Jane besluit haar twijfels opzij te zetten en Nicolette openlijk te steunen in haar beslissing om Aaron en David te helpen. Tussen Audrey en Toadie hangt er spanning in de lucht en dat ontgaat ook Susan niet. Karl doet ondertussen een ontdekking over Audrey. Zal hij de confrontatie met haar aangaan?