Neighbours

Neighbours

Australische soap met als premise: 'Everybody needs good neighbours!

Afleveringen

22 afleveringen

 • Aflevering 14

  Yashvi kan niet anders dan alles op te biechten aan haar ouders, waarop zij klacht indienen bij de politie. Maar zonder bewijzen kan de politie bitterweinig doen. Shane besluit in te grijpen. Paul en Leo biechten aan elkaar op hoe moeilijk ze het hebben met de situatie van David. Groeien vader en zoon zo opnieuw naar elkaar toe?
 • Aflevering 15

  Iedereen maakt zich zorgen om David, wiens leven aan een zijden draadje hangt door de infectie. Aaron vreest het ergste en zoekt steun bij Dipi. Ook Paul heeft het moeilijk. Hoever zal hij gaan om zijn zoon te helpen? Harlow en Roxy hebben ondertussen hun eigen plan om David te helpen en gaan op zoek naar psychopaat Robert Robinson, de halfbroer van David en tevens de vader van Harlow.
 • Aflevering 16

  Paul benadert Claudia in de hoop dat zij een achterpoortje kent om aan een nier voor David te geraken. Ze belooft hem om haar oor te luisteren te leggen en deelt ondertussen haar bezorgheden wat betreft Finn. Paul geeft op zijn beurt tips aan Claudia over hoe ze de situatie naar haar hand kan zetten. Pierce nodigt Hendrix uit voor een vader-zoonmoment. Alles gaat goed, tot Chloe hen vervoegt.
 • Aflevering 17

  Claudia heeft het vertrouwen van Finn geschonden. Hij is woedend en eist dat ze Erinsborough meteen verlaat. Claudia probeert hem op andere gedachten te brengen door een onthulling te doen over zijn proces, maar daar heeft Finn geen oren naar. Voor ze vertrekt kan Claudia het echter niet laten om zich alsnog te bemoeien met het leven van Finn.
 • Aflevering 18

  Bea voelt zich onzeker en polst bij Finn en Elly naar de aard van hun relatie. Zij proberen haar gerust te stellen en Finn belooft meer tijd met Bea te zullen doorbrengen. Amy zoekt naar manieren om haar en Kyle weer dichter naar elkaar te brengen. Kyle heeft ondertussen zo zijn eigen plannen. Yashvi neemt ontslag in het hotel om zich te kunnen concentreren op het toelatingsexamen voor de politie.
 • Aflevering 19

  Amy is kwaad op Kyle en Leo omdat ze haar niet hebben ingelicht over de problemen met Jimmy. Roxy wordt verteerd door schuldgevoelens en lucht haar hart bij Shane. Harlow wacht ondertussen vol spanning op nieuws van Robert. Als al zijn tests positief uitdraaien is hij bereid om een nier af te staan aan David, maar daar zal wel iets tegenover moeten staan.
 • Aflevering 20

  Paul heeft spijt van zijn deal met Robert. Hij is blij dat David hiermee gered kan worden, maar vreest dat Robert opnieuw toelaten in hun leven een grote vergissing was. David, Leo en Amy maken ondertussen kennis met hun halfbroer. Gary ontdekt waarom Jimmy het moeilijk heeft en licht Amy in. Kyle probeert er voor haar te zijn, maar zij blijft hem van zich afduwen.
 • Aflevering 21

  De dokters bereiden David voor op de transplantatie. Voor zijn vrienden en familie wordt het ondertussen bang afwachten. Maar eerst wil Harlow kennismaken met haar vader, ondanks de tegenkanting van Paul. Amy is vastberaden om het geheim van Jimmy tot op de bodem uit te spitten, maar is wel bang voor wat ze zal ontdekken.
 • Aflevering 22

  Terwijl de politie een klopjacht houdt op Robert, twijfelen Toadie en Chloe of ze het kerstconcert wel kunnen laten doorgaan. David vecht ondertussen voor zijn leven en Harlow voelt zich verantwoordelijk voor de daden van haar vader. Roxy moet een belangrijke belissing nemen en gaat te rade bij Shane, die haar erop wijst dat de tijd dringt. Elly moet bevallen.
 • Aflevering 23

  Robert is nog steeds spoorloos en het leven van David hangt aan een zijden draadje. Harlow besluit zelf op zoek te gaan naar haar vader. Zal ze hem op tijd vinden? Haar traumatische bevalling heeft Elly en Finn dichter bij elkaar gebracht. Maar hoe zal Bea hierop reageren?
 • Aflevering 24

  Er hangt spanning in de lucht tussen Finn en Elly, waarop Finn zich luidop begint af te vragen of ze misschien toch iets voor hem zou kunnen voelen. Elly zelf ziet als kersverse mama echter geen ruimte in haar leven voor een nieuwe relatie. Tussen Chloe, Pierce en Hendrix blijft er een gespannen sfeer hangen. Amy biecht aan Kyle op dat ze erover nadenkt om voor Jimmy naar New York te verhuizen.
 • Aflevering 25

  In The Waterhole wordt een uitbundig nieuwjaarsfeestje gehouden. Chloe wordt door een van de buren gewezen op een gemaakte belofte. Yashvi is jaloers wanneer Ned iets te veel interesse toont in een onbekende jongedame. Kyle wordt verscheurd door verdriet nadat Amy hun relatie verbrak, maar hij besluit voorlopig te zwijgen tegen Gary en Sheila. Toadie heeft het moeilijk en zoekt steun bij Kyle.
 • Aflevering 26

  Op de eerste dag van het nieuwe jaar laait de liefde hoog op tussen Ned en Yashvi. Maar wat zal Shane hiervan vinden? Toadie denkt na over een manier om Sonya nog meer te eren. Amy probeert haar breuk met Kyle te verwerken en denkt na over haar verhuis naar New York. Sheila probeert Kyle ondertussen te overtuigen dat hij moet vechten voor Amy.
 • Aflevering 27

  Dankzij de nierdonatie van Robert gaat het eindelijk de goede kant op met David. Door zijn daad is Harlow ervan overtuigd dat er ook iets 'goeds' in haar vader zit, maar daar denkt Paul het zijne over. Zal dit een wig drijven tussen hem en zijn kleindochter? Roxy probeert haar schuldgevoel te compenseren door voor David te zorgen.
 • Aflevering 8269

  Kyle zoekt toenadering tot Roxy, maar zij houdt de boot af. Het moederschap valt Elly zwaar nu baby Aster een huilbaby blijkt te zijn. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van Finn, die een natuurtalent blijkt te zijn als het op troosten van baby's aankomt.
 • Aflevering 8270

  Harlow en David plannen een bezoek aan Robert in de gevangenis. Harlow wil dat Paul met hen meegaat om zijn zoon te bedanken voor de nierdonatie, maar hij weigert. Terese wijst hem er echter op dat hij nooit gemoedsrust zal vinden als hij niet kan aanvaarden dat zijn kleindochter haar vader door andere ogen ziet dan hij. Zal Paul de confronatie met zijn zoon aangaan?
 • Aflevering 8271

  Bea en Karl zijn van slag na de beslissing van Elly om te verhuizen. Hendrix doet een verrassende ontdekking bij Karl en Susan. Chloe geniet van haar status, tot Lucy Robinson op de proppen komt met enkele moeilijke targets die behaald moeten worden. Kan Chloe de verwachtingen van Lucy inlossen?
 • Aflevering 8272

  Chloe is van slag nadat Pierce haar verteld heeft dat Lucy haar wil ontslaan. Hij probeert Lucy ervan te overtuigen om Chloe nog een kans te geven om zich te bewijzen, maar zij schakelt alsnog een consultant in om het werk van Chloe te beoordelen. Chloe is vastberaden indruk te maken en vraagt raad aan Terese. Elly pakt haar spullen en verhuist. Zullen zij en Finn afstand van elkaar kunnen houden?
 • Aflevering 8273

  Shane en Roxy brengen heel wat tijd samen door en dat baart Dipi zorgen. Ze is bang dat Roxy hem op het verkeerde pad zal brengen. Chloe en Terese zetten alles op alles opdat Chloe haar baan kan behouden, maar Lucy blijkt niet de enige te zijn die twijfelt aan haar capaciteiten. Ze vangt een gesprek op waarin Pierce toegeeft dat hij Chloe enkel steunt omdat ze zijn vrouw is.
 • Aflevering 8274

  Chloe confronteert Pierce met wat ze gehoord heeft en zijn gebrek aan vertrouwen in haar. Om het goed te maken polst Pierce bij Paul over de mogelijkheid om Chloe een managementcursus te laten volgen. Paul is daar echter niet voor te vinden waardoor het tot een nieuwe aanvaring komt tussen hem en Pierce. Kyle twijfelt of hij wel capabel genoeg is om de Buddy Club te leiden.
 • Aflevering 8275

  Kyle is er het hart van in nu Nell spoorloos is nadat hij haar even uit het oog verloor. Iedereen helpt mee zoeken en is opgelucht wanneer ze wordt gevonden nabij de muurschildering van Sonya. Dipi blijft zich zorgen maken over de groeiende band tussen Shane en Roxy. Sheila geeft haar de raad om hun relatie nieuw leven in te blazen.
 • Aflevering 8276

  Kyle geeft aan de Buddy Club niet meer te willen leiden, maar Terese raadt hem aan om het eerst een kans te geven vooraleer hij er de brui aan geeft. Krijgt ze alsnog spijt van haar beslissing? Dipi uit haar bezorgdheden aan Shane over zijn vriendschap met Roxy, maar hij houdt vol dat ze niet meer zijn dan collega's.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis