Neighbours

Neighbours

Het reilen en zeilen in de levens van de inwoners van Ramsay Street in het Australische Erinsborough.

Afleveringen

37 afleveringen

Om haar gedachten te verzetten bieden Terese en Paul Harlow een belangrijkere job aan in het hotel. Toadie raakt van slag door enkele flashbacks aan Sonya en lucht zijn hart bij Karl en Susan. Terese ontdekt dat Paul Harlow probeert te koppelen aan Jesse. Roxy heeft een idee zodat Lassiters de Shorts and Briefs-filmtrofee kan winnen: een flirterig reclamespotje met Amy en Ned in de hoofdrol.
Harlow focust zich op haar nieuwe job en op haar date met Jesse. Paul en Terese zijn hoopvol nu het beter met haar lijkt te gaan, maar is hun vermoeden wel juist? Kyle houdt Levi in het oog zodat hij zijn belofte niet verbreekt en Mich en Nelson met rust laat. Wat hij echter niet weet, is dat Levi ondertussen Yashvi heeft ingeschakeld. Ned probeert indruk te maken op Amy.
Na de inbraak kunnen Kyle en Levi niet anders meer dan Sheila in te lichten over wat er gaande is. Yashvi pakt Mitch en Nelson op voor verhoor, maar die beslissing keert zich uiteindelijk tegen haar. Terwijl Chloe en Leo de wijngaard voorbereiden voor de heropening, groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Aaron en David spreken Nicolette aan over haar gedrag tijdens de prenatale les.
Een wanhopige Levi probeert een manier te bedenken om de mensen rondom hem veilig te houden. David heeft enkele wijze woorden voor hem. Hendrix is ervan overtuigd dat Leo niet zuiver op de graad is en houdt hem en Chloe extra in het oog. Maar Leo maakt het hem niet gemakkelijk.
Hendrix nodigt Nicolette uit om naar de wijngaard te komen, waar ze tijd met Chloe kan doorbrengen. Leo steekt echter een stokje voor het gezellig samenzijn van de dames door een vergadering met Chloe in te plannen. En dan wordt Nicolette plots onwel. Toadie vertelt Melanie openhartig over het schuldgevoel waarmee hij kampt ten opzichte van Sonya.
De klok tikt voor Nicolette. Zal ze tijdig gevonden worden? En zal alles oké zijn met de baby? Roxy baalt wanneer Lassisters het filmfestival verliest van hun rivaal, The Quill Group. Om haar eigen gevoelens voor Ned te onderdrukken, helpt Amy hem aan een blind date. Maar ze wordt jaloers wanneer het lijkt te klikken tussen Ned en Fifi.
Yashvi en Levi zijn verrast wanneer Mitch een deal wil sluiten: in ruil voor immuniteit zorgt hij voor bewijsmateriaal tegen Nelson. Wanneer ze hem verder ondervragen, doen ze een verrassende ontdekking. Uit vrees dat Mitch en Nelson opnieuw voor problemen komen zorgen, starten Kyle en Toadie een buurtwacht op. Roxy betrapt Jesse en Curtis.
Yashvi is zwaargewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Levi zit ondertussen Mitch en Nelson achterna. Wanneer hij Mitch te pakken krijgt, probeert die Levi uit zijn kot te lokken. Amy geeft toe dat ze een oogje heeft op Ned. Hij raakt echter van de wijs door het nieuws dat Yashvi betrokken was bij een ongeluk en in het ziekenhuis ligt.
Amy twijfelt of het tussen haar en Ned wel iets kan worden. Wanneer Yashvi haar ongenoegen uit over een mogelijke relatie tussen Amy en Ned, maakt Ned haar duidelijk dat ze geen inzeg meer heeft in zijn liefdesleven. Aaron en David gedragen zich overbezorgd ten opzichte van Nicolette. Chloe geniet van haar werk in de wijngaard, samen met Leo.
Chloe probeert haar gevoelens te negeren en stort zich op haar relatie met Nicolette. En terwijl Leo zich steeds meer een weg baant in het leven van Chloe, maant Hendrix hem aan om uit haar buurt te blijven. Het overbeschermende gedrag van Aaron en David wordt Nicolette te veel. Sheila merkt op dat Levi ondanks de arrestatie van Mitch en Nelson nog steeds geen rust lijkt te vinden.
Het feit dat hij Leo heeft aangemaand om Chloe met rust te laten, keert zich tegen Hendrix: hij wordt ontslagen. Wanneer Hendrix Chloe vervolgens inlicht over het hele gebeuren, hecht zij maar weinig geloof aan zijn verhaal. Leo vraagt hulp aan Paul. Roxy betrapt Jesse in het kantoor van Terese. Harlow en Roxy doen een verrassende ontdekking.
Harlow en Roxy bedenken wat ze met de gevonden informatie over Jesse aan moeten vangen. Ze besluiten Paul in te lichten. Ned is verrast wanneer Amy niet ingaat op zijn avances. Levi besluit om opnieuw van het leven te genieten.
Yashvi is blij wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten en naar huis kan terugkeren. Door de gebeurtenissen twijfelt ze echter wel aan haar toekomst als agent. Amy maakt zich plots zorgen om het leeftijdsverschil tussen haar en Levi.
Aaron, David en Nicolette houden vandaag hun babyshower. Ze zijn ongerust wanneer Chloe niet tijdig opdaagt. Mackenzie gooit onbewust olie op het vuur door de vermoedens van Hendrix over Chloe en Leo uit te spreken. Wanneer Chloe uiteindelijk toch opduikt, eist Aaron een uitleg. Wanneer Amy hem afwijst, neemt Ned ontslag uit de Famingo Bar.
Paul zet zijn plannetje door. Harlow voelt er zich niet goed bij, maar gaat met tegenzin alsnog akkoord. Chloe biecht aan Aaron en David op dat ze twijfelt aan haar relatie met Nicolette. David waarschuwt Leo om Chloe met rust te laten.
Harlow speelt valse informatie door aan Jesse. Ze is geschokt wanneer Paul haar duidelijk maakt dat het spelletje nog lang niet uit is. Chloe plant een romantisch etentje met Nicolette, maar panikeert wanneer Nicolette over de toekomst begint. Leo biecht aan Paul op dat hij gevoelens heeft voor Chloe.
Chloe voelt zich voor het blok gezet, maar gaat desondanks akkoord met het voorstel van Nicolette. Toadie organiseert een afscheidsfeestje voor Yashvi. Het wordt een emotioneel afscheid. Ned en Levi proberen - zonder het van elkaar te weten - de interesse van Amy te wekken.
Hendrix ontdekt dat Jesse ook met Curtis aan het daten was en licht Mackenzie in, die de informatie op haar beurt doorspeelt aan Harlow. Het maakt alles nog ingewikkelder voor Harlow. Amy keert terug van een weekend met haar kinderen en zowel Ned als Levi wil weten waar ze nu staan.
Harlow voelt de hete adem van Terese in haar nek en maant Paul aan om zijn plan zo snel mogelijk af te ronden. Terese vergaart ondertussen steeds meer informatie. Ned voelt zich gekwetst wanneer hij ontdekt dat Amy ook iets met Levi heeft gehad.
Terese is furieus wanneer ze ontdekt waar Paul en Harlow mee bezig zijn. Zal Terese kunnen zwijgen? Nicolette is, in tegenstelling tot Chloe, in de zevende hemel nu ze zich verloofd hebben. Wanneer Aaron en David ontdekken dat Jane hen wil verrassen met een verlovingsfeestje, vrezen ze het ergste. En hun vermoeden wordt werkelijkheid wanneer ze Chloe in de armen van Leo aantreffen.
Chloe trekt naar de wijngaard om haar gedachten op een rijtje te zetten. En daar wil Leo haar maar al te graag bij helpen. Aan Aaron en David vraagt Chloe om te liegen tegen Nicolette. De competitiedrang van Karl steekt de kop op wanneer hij het prijzengeld verneemt voor de categorie kortfilm op het filmfestival. Maar hij beseft dat Jane en Clive een voorsprong hebben.
Jane is in een creatieve bui en is vastberaden om iedereen omver te blazen met haar kortfilm. Clive twijfelt aan zijn acteerskills, maar Toadie brengt hem onbewust op een idee. Chloe ontwaakt op de wijngaard. Ze kan zich niets herinneren van de voorbije nacht en raakt in paniek. Hebben zij en Leo een grens overschreden? Nicolette vermoedt ondertussen dat er iets aan de hand is.
Chloe biecht de waarheid op aan Nicolette. Zij is kapot van het nieuws en het feit dat Aaron en David ook al een tijdje op de hoogte waren van de twijfels van Chloe, doet alles nog harder aankomen. Paul maakt de situatie bovendien nog erger wanneer hij zijn bezorgdheid voor de band tussen Leo en David uitwerkt op Nicolette.
Iedereen maakt zich zorgen wanneer de hoogzwangere Nicolette spoorloos verdwenen lijkt. Tussen David, Aaron en Chloe is de spanning ondertussen te snijden. Amy kijkt uit naar haar volgende date met Levi en is dan ook bijzonder teleurgesteld wanneer hij hun afspraak zonder verdere uitleg annuleert.
Na de confrontatie met David, pakt Leo zijn koffer en verhuist. Chloe maakt zich ondertussen zorgen over hem. Wanneer Aaron dit ontdekt, maakt hij Chloe duidelijk waar het op staat. Zij zoekt vervolgens steun bij Leo. Harlow doet een verrassende ontdekking over Jesse.
Nicolette is nog steeds niet terecht en iedereen maakt zich ernstig zorgen. David kan de stress amper aan en dreigt eraan onderdoor te gaan. Chloe beseft dat ze in de fout is gegaan en gaat wanhopig mee op zoek naar Nicolette. Harlow organiseert een meeting met Terese, Paul en Jesse, die zich excuseert voor zijn daden. Maar desondanks ziet Terese een vriendschap niet zitten.
Karl raadt David aan om het een tijdje rustiger aan te gaan doen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Aaron is ten einde raad over hoe hij David kan helpen. Chloe wil haar fouten goedmaken, maar ontdekt al gauw dat niet iedereen even vergevingsgezind is. Toadie snapt niet waarom Melanie niet aan meer werk geraakt. Een blik op haar cv doet vragen rijzen.
Karl onthult aan Susan dat Melanie ooit een affaire had met haar baas. Wanneer Hendrix en Sheila aan het roddelen slaan, probeert Susan hen te stoppen. En ondertussen twijfelt ze of ze Toadie al dan niet moet inlichten. De date van Amy en Levi is een succes, waarop Ned besluit om een tandje bij te steken. Hij bedenkt een plan, maar dat valt in duigen wanneer er problemen op het werk opduiken.
Susan verdiept zich verder in het verleden van Melanie en doet enkele verrassende ontdekkingen. Zij en Karl besluiten Toadie in te lichten, maar komen op hun stappen terug wanneer ze zien hoe gelukkig hij momenteel is. Amy geniet van haar losse afspraakjes met Ned en Levi. Maar volgens Roxy en Kyle beginnen beide heren stilaan meer te voelen voor Amy dan ze laten uitschijnen.
Aaron zoekt toenadering tot Chloe. Hij kan haar nog niet vergeven, maar wil niet dat hun band voorgoed kapotgaat. Kunnen David en Leo hun geschillen ook aan de kant schuiven? Het voorstel van Ned zindert nog na bij Amy en Levi. Is polyamorie een optie voor hen? Harlow denkt na over haar toekomst.
Terese neemt het op voor Jesse wanneer ze ontdekt dat Shay Quill hem verantwoordelijk houdt voor het falen van de familiezaak. Harlow doet Terese en Paul een zakelijk voorstel en zet zo Chloe buitenspel. Mackenzie helpt Melanie bij het vinden van een nieuwe job, maar zorgt zo onbewust voor problemen.
Ned en Levi willen geen losse afspraakjes meer met Amy en dus staat ze voor een moeilijke beslissing. Toadie eist antwoorden van Melanie. Mackenzie doet een ontdekking die de relatie van Toadie en Melanie nog meer onder druk zal zetten.
Ondanks pogingen van Melanie om Toadie te overtuigen van haar gevoelens voor hem, baren haar vele romantische escapades uit het verleden hem zorgen. David zet zijn carrière op het spel om Nicolette te vinden. Amy, Levi en Ned stellen enkele grondregels op voor hun polyamoreuze relatie.
De verdwijning van Nicolette weegt zwaar door bij Aaron en David. Na een harde woordenwisseling met Aaron stort David compleet in bij Terese. Paul vliegt naar Canberra in de hoop er Nicolette te vinden. Een tip van Audrey brengt hem om het juiste spoor.
Paul ontdekt dat Nicolette bevallen is en eist om zijn kleindochter te zien, maar zij weigert. Maar Paul wil het hier niet zomaar bij laten en speelt zijn grootste troef uit. Leo probeert de band met David aan te halen. Chloe voelt zich buitengesloten door Harlow.
Aaron en David zijn compleet overweldigd wanneer Paul opdaagt met baby Isla. Jane keert terug uit Queensland. Ze is teleurgesteld dat niemand zich nog vragen lijkt te stellen bij het vertrek van Nicolette. Ze stort haar hart uit bij Paul, onwetende dat hij eigenlijk verantwoordelijk is voor haar verdriet.
Sheila kan de keuze van Levi op relationeel vlak niet begrijpen en probeert hem op andere gedachten te brengen. Terese voelt zich onder druk gezet door Shay om akkoord te gaan met het voorstel van Quill. Paul probeert te voorkomen dat Jane op zoek gaat naar Nicolette, maar ontdekt tot zijn ontsteltenis dat ze een privédetective heeft ingeschakeld.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis