Neighbours

Neighbours

Het reilen en zeilen in de levens van de inwoners van Ramsay Street in het Australische Erinsborough.

Afleveringen

255 afleveringen

Emmett is nerveus om te starten op Erinsborough High aangezien hij een serieuze achterstand heeft. Aaron en David hopen dat hij met de hulp van Shaun heel snel een sprong voorwaarts zal maken. Ned trakteert Yashvi op een etentje in een chic restaurant. Toadie is de biologische vader van Dee op het spoor. De man blijkt echter stervende te zijn. Hoe vertelt hij dit aan Dee?
Toadie nodigt Dee uit voor een etentje om haar in te lichten over wat hij te weten is gekomen over haar biologische vader. Dee vertelt daarop dat ze onmiddellijk naar Alaska vertrekt, waarop Toadie aanbiedt om haar te vergezellen. Zal Dee ingaan op zijn voorstel of vertrekt ze alleen? Chloe en Pierce bijten zich vast in het eilandproject.
De beslissing van Kyle om terug te keren naar het eiland doet de wenkbrauwen fronsen bij vrienden en familie. Is hij daar wel klaar voor? De achterstand van Emmett blijkt groter dan gedacht en Shaun vreest dat hij zijn jaar zal moeten overdoen. Aaron en David hopen dat Emmett zijn achterstand alsnog kan wegwerken met enkele privélessen van Shaun.
Roxy is het twijfelen van Kyle meer dan beu en stelt hem voor de keuze: ofwel vormen ze een koppel en mag iedereen het weten, ofwel stopt het voorgoed. Levi smeekt Bea om zijn geheim te bewaren en niemand in te lichten over zijn epilepsie. Clive stelt ondertussen steeds meer vraagtekens bij het gedrag van Sheila ten opzichte van Levi. Zal ze hem de waarheid vertellen?
Shaun merkt dat Emmett het moeilijk heeft om zijn opdrachten voor school rond te krijgen en biedt hem zijn hulp aan. Tijdens een pauze loopt Emmett een groepje vrienden tegen het lijf, die hem vervolgens uitnodigen om met hen op te trekken. Kyle heeft nieuws voor Sheila: hij en Roxy vormen nu officieel een koppel. Bea is er niet gerust in: wat als Levi een aanval krijgt op het werk?
Aaron en David hopen alsnog dat Emmett niet betrokken was bij de vernieling van het klaslokaal, maar hij houdt voet bij stuk en neemt alle schuld op zich. Wanneer de echte vandalen horen van Emmetts nobele daad, sluiten ze vriendschap met hem. Mackenzie is helemaal klaar voor haar operatie, maar eerst wil ze nog een poging wagen om Shane en Dipi weer dichter bij elkaar te brengen.
De grote dag is eindelijk aangebroken voor Mackenzie; vandaag gaat ze onder het mes. Ze is nerveus, maar kijkt uit naar de toekomst en voelt zich enorm gesterkt door alle steun die ze krijgt van familie en vrienden. Harlow organiseert een verrassingsfeestje voor de achttiende verjaardag van Hendrix. Shaun vangt Elly op nadat ze uit de praatgroep voor moeders werd gegooid.
Harlow wordt betrapt met een rugzak vol drugs. En hoewel ze ervan overtuigd is dat Harlow onschuldig is, kan Yashvi niet anders dan haar te arresteren. Harlow moet bijgevolg een nacht in de cel doorbrengen. Kyle bedenkt een plan om Sheila en Roxy tijd met elkaar te laten doorbrengen, in de hoop dat ze zo de brokken kunnen lijmen.
Terese is bang dat ze ongewild een agent heeft omgekocht en besluit Dax op te zoeken. Hij verzekert haar dat alles berust op één groot misverstand. Sheila overhoort een gesprek tussen Roxy en Harlow. Heeft Roxy haar eigen ruiten ingegooid? Emmett heeft nood aan wat ontspanning en dus stellen Aaron en David voor dat hij enkele vrienden uitnodigt.
Emmett maakt zich uit de voeten en verstopt de afstandsbediening van de drone. Roxy haast zich naar David en Sheila, die gewond raakte en verzorging nodig heeft. Roxy merkt op dat de drone van Hendrix is en gaat de confrontatie aan. Emmett kan vervolgens niet anders dan toegeven dat hij de drone bestuurde. Chloe is vergeetachtig en stelt zich vragen bij haar gezondheid.
Therese vangt Chloe op nu ze volledig van slag is door de mogelijke zwangerschap. Ze besluit het resultaat van de zwangerschapstest af te wachten vooraleer Pierce in te lichten. Elly overweegt om naar Zwitserland te verhuizen, maar is bang voor de reactie van Bea. Karl trekt er zonder Susan op uit in Perth en loopt er Jane Harris tegen het lijf.
Shane staat onder druk door de vele opdrachten voor de universiteit en het feit dat Sheila hem extra nodig heeft op het werk. Hij uit zijn frustraties, maar daar zou hij wel eens spijt van kunnen krijgen. Chloe licht Pierce in over de zwangerschap. Ze hebben heel wat om over na te denken.
Karl en Susan zijn net op tijd terug in Erinsborough om afscheid te nemen van Elly en Shaun. Bea probeert zich sterk te houden, maar het verdriet om het vertrek van haar zus wordt haar uiteindelijk toch te veel en ze besluit niet mee te gaan naar de luchthaven. Elly geeft Chloe nog wat goede raad in verband met haar zwangerschap, waarna Chloe en Pierce besluiten om de situatie af te wachten.
Levi probeert Bea te kalmeren. Zij lucht haar hart en vertelt hem waarom ze zo kwaad is. Mackenzie besluit van haar herstelperiode gebruik te maken om alvast aan de slag te gaan voor haar project rond duurzaamheid. Een geprek met Dipi brengt haar alvast op een idee. Emmett komt in de problemen op school.
David en Aaron maken zich zorgen om Emmett, nu zijn broer Brent onverwacht in Erinsborough is opgedoken. Ze zijn bang dat hij een slechte invloed zal hebben op Emmett. Is hun bezorgdheid gegrond? Jane blijft door het hoofd van Karl spoken. Hij maakt zich oprecht zorgen over haar; vooral wanneer hij verneemt dat ze tegenover Paul de schijn ophoudt over haar relatie met Des.
Karl neemt contact op met Nicolette, de dochter van Jane die in Canberra woont. Hij is verrast wanneer ze wat later opduikt in het ziekenhuis. Aaron en David maken zich zorgen wanneer Brent Emmett mee uit neemt voor een avondje stappen in de stad.
David twijfelt over het voorstel van Aaron om ook de zorg voor Brent op hen te nemen. Kunnen ze dat wel aan? Emmett zet zijn beste beentje voor nadat hij een gesprek opvangt tussen David en Kyle, waarin David zijn twijfels uit om ook zijn broer op te vangen. Kyle bedenkt een plan om Sheila en Roxy dichter bij elkaar te brengen. Hij roept de hulp in van Clive.
Shane heeft Toadie beloofd om met Nell naar het schoolconcert te gaan. Dipi is teleurgesteld wanneer hij last minute afzegt. Pierce toont zijn goed hart en neemt het werk van Dipi over zodat zij met Nell naar het concert kan gaan. De onthulling van Sheila zindert na bij Levi, Kyle en Roxy. Levi is woedend en stort zijn hart uit bij Bea.
Bea komt tussenbeide wanneer de spanning tussen Kyle en Levi uit de hand dreigt te lopen. Het wordt haar al gauw duidelijk dat Levi haar niet zo snel zal vergeven. Ze krijgt steun uit onverwachte hoek. Harlow en Hendrix doen een schokkende ontdekking op school.
Na de drugsvondst doorzoekt de politie ook de rest van de school. Ollie trekt de aandacht van Yashvi wanneer hij weigert om zijn locker te openen. Wanneer ze hem wat later aantreft nabij Harold's doet ze een verrassende ontdekking in zijn tas. De presentatie van Harlow en Mackenzie is een succes en ze hopen Paul te kunnen overtuigen om hun ecoplan ook toe te passen in Lassiters.
Paul, Terese, Karl en Susan komen meer te weten over de oorzaak van de spanningen tussen Nicolette en Jane. Een verzoeningspoging lijkt uit te draaien op een sisser. Ondanks zijn twijfels gaat David akkoord met het idee van Aaron om ook Brent bij hen thuis op te vangen.
Emmett ligt gewond op de grond na zijn val van het dak en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Brent voelt zich schuldig, maar krijgt desondanks de volle laag van Aaron en David. Chloe bedankt Nicolette voor haar hulp en biedt haar een luisterend oor aan wat betreft de spanningen met Jane.
Pierce vindt dat Chloe hem niet voldoende betrekt bij de zwangerschap. Zij vindt dan weer dat Pierce niet genoeg begrip toont voor haar angsten wat betreft de baby en haar ziekte. Slecht nieuws over Fay brengt hen echter weer dichter bij elkaar. Jane probeert het goed te maken met Nicolette, maar dat loopt niet zoals gehoopt. Susan staat onder druk.
Susan krijgt een paniekaanval en sluit zich op in haar kantoor. Roxy bedenkt samen met Sheila een plan om Levi terug thuis te krijgen. De vraag is alleen of hij daar wel voor openstaat. De politie rondt het onderzoek naar de drugs op school af. Zal het geheim van Shane aan het licht komen?
Roxy doet een onaangename ontdekking in de badkamer. Sheila weet niet hoe ze zich moet gedragen rond Levi en dat zorgt voor een vreemde sfeer in huis. Harlow blijft druk uitoefenen op Paul om de ecologische voetafdruk van Lassiters te verlagen.
Shane smeekt Roxy om Dipi niet in te lichten over zijn druggebruik. Hij belooft haar te zullen afkicken, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Brent blijft voor problemen zorgen. Zal hij bij Aaron en David kunnen blijven? Chloe is bij haar terugkeer uit Adelaide aangenaam verrast door een geste van Pierce. Maar ze heeft ook een belangrijke vraag voor hem.
Emmett krijgt slecht nieuws over Brent. En de zaken dreigen nog ingewikkelder te worden wanneer nog een ander familielid in Erinsborough opduikt. Jane biedt Susan hulp aan op school, maar krijgt daar al gauw spijt van. Harlow en Paul komen opnieuw lijnrecht tegenover elkaar te staan.
Chloe vraagt advies aan Nicolette in verband met haar moeder. Zij raadt haar aan om na te denken over een inwonende verpleegster. Mackenzie oppert het idee om een protestactie te organiseren om op die manier druk uit te oefenen op Paul.
Paul is er niet mee opgezet nu Terese Jenna heeft aangeworven. Ook Aaron en David stellen zich vragen bij de acties van Jenna. Hoewel ze het oprecht lijkt te menen haar leven te willen omgooien, willen ze vooral Emmett beschermen voor een nieuwe teleurstelling. Pierce gaat akkoord om Nicolette aan te werven als vaste verpleegster voor Fay. Maar zal Nicolette werk en privé gescheiden kunnen houden?
Het afkicken valt Shane zwaar. Roxy probeert hem zo goed mogelijk bij te staan, maar hun geheime afspraakjes wekken argwaan op bij Dipi. Pierce voelt er plots minder voor om Nicolette te laten inwonen wanneer hij ontdekt dat ze lesbisch is. Ook Nicolette trekt haar conclusies wanneer ze ontdekt dat Chloe zwanger is.
Dipi is teleurgesteld dat Shane zich niet tot haar heeft gewend, maar besluit hem te vertrouwen. Shane zelf bereikt ondertussen een cruciaal punt in het afkickproces. Bea geeft aan Yashvi toe dat ze Levi wel ziet zitten. Wanneer zij vervolgens polst naar zijn gevoelens, krijgt ze niet de reactie die ze verwachtte. Ned krijgt een vreemd verzoek van een van zijn volgers op Fandangle.
Shane is hervallen en probeert Roxy te ontwijken. Zij krijgt echter argwaan en doorzoekt zijn rugzak, waar ze een onaangename ontdekking doet. Bea schaamt zich dood voor haar flirterig gedrag ten opzichte van Levi. Mackenzie vindt dat Lassiters nog milieuvriendelijker moet worden.
Emmett ontdekt dat Jenna in oude gewoontes is hervallen. Aaron en David merken dat er Emmett iets dwarszit en proberen hem te overhalen om hen in vertrouwen te nemen. Fay arriveert in Erinsborough. Chloe is opgetogen, maar Pierce en Hendrix maken zich zorgen over de druk die er op Chloe's schouders rust. Nicolette maakt indruk.
Emmett verontschuldigt zich bij Aaron en David en richt zijn pijlen vervolgens op Jenna. Het protest van Mackenzie stoot Paul wederom tegen de borst. Harlow zit tussen twee vuren. Pierce vreest dat Chloe te veel hooi op haar vork neemt. Nicolette heeft een aanvaring met Pierce.
Nicolette en Pierce beseffen allebei dat de situatie in huis niet langer houdbaar is. Chloe en Jane zijn echter niet bereid om Nicolette zomaar te laten gaan. Levi panikeert en vraagt Bea om een nieuw voorschrift te gaan halen. Terese ergert zich wanneer Paul het idee van Ned in verband met de rugzaktoeristen zomaar van tafel lijkt te vegen.
Ned voelt zich euforisch nu zijn Fandangle-account steeds meer volgers heeft. Yashvi is sceptisch en wijst hem op het feit dat ze meer geïnteresseerd lijken in zijn lichaam dan in zijn kunst. Dipi wordt wantrouwig wanneer Shane niet komt opdagen voor een etentje.
Dipi probeert via allerlei omwegen het doen en laten van Shane te achterhalen, maar wanneer dit niet lukt, besluit ze hem op de man af te confronteren met zijn leugens. Kyle is jaloers op de aandacht die Levi krijgt van Sheila. Toadie krijgt spijt wanneer hij datingadvies vraagt aan Karl.
Shane schaamt zich voor zijn gedrag ten opzichte van Roxy. Kyle is woest en licht Dipi in over de gebeurtenissen, waarna zij en Toadie besluiten om in te grijpen. Heeft Shane zijn kansen verkeken? David en Emmett brengen samen de dag door. Een onverwacht telefoontje dreigt de sfeer te verpesten.
Nicolette overtuigt Chloe om de baby eindelijk te laten testen op de ziekte van Huntington. Pierce is niet opgezet met haar bemoeienissen en wijst haar terecht. David stoort zich aan Jenna, die Emmett probeert te overhalen om bij haar zus in te trekken.
Het vertrek van Emmett dreigt een wig te drijven tussen David en Aaron, die er elk op hun eigen manier mee omgaan. Hendrix probeert ervoor te zorgen dat Nicolette minder aanwezig is. Nicolette zoekt opnieuw toenadering tot Alex, maar zij houdt de boot af door Nicolettes gevoelens voor Chloe. Toadie wordt benaderd door Angela Lane. Karl en Susan waarschuwen hem voor haar.
Hendrix confronteert Nicolette met haar gevoelens voor Chloe, maar zij ontkent, waarna hij Jane de pieren uit de neus probeert te halen. Zij ruikt echter onraad en polst bij Nicolette naar wat er gaande is. Komt Ned alsnog in de verleiding voor een van de voorstellen die hij kreeg op Fandangle?
Toadie en Dipi maken zich zorgen om Shane, die nog steeds niets van zich heeft laten horen. Ze polsen bij Roxy of zij misschien meer weet. Kan ze zijn geheim Shane nog langer voor hen verborgen houden? Wanneer de kosten voor de tentoonstelling de pan uit rijzen, overweegt Ned steeds meer om de naaktfoto te nemen.
Shane staat er niet voor te springen om met Toadie terug naar Erinsborough te keren, maar hij weigert om Shane achter te laten. Onderweg probeert Toadie hem tot inzicht te laten komen. Zal Shane eindelijk toegeven dat hij met een verslaving kampt? Mackenzie moet haar plannen voor het verrassingsfeestje voor Dipi en Shane bijsturen.
Dipi is stomverbaasd wanneer Shane opbiecht dat hij met een verslaving kampt. Betekent dit het einde van hun 20-jarig huwelijk? Mackenzie is woest wanneer ze ontdekt dat Richie Shane in aanraking bracht met drugs.
De bekentenis van Shane zindert na. Dipi probeert haar gevoelens op een rijtje te zetten en uit te zoeken of zij en Shane nog wel een toekomst samen hebben. Shane belooft ondertussen plechtig om zijn probleem aan te pakken. Yashvi neemt Shane voor verhoor mee naar het politiekantoor.
Nicolette biecht aan Jane op dat ze nog steeds gekwetst is door haar reactie toen ze uit de kast kwam. Yashvi vreest dat Dax corrupt is en uit haar vermoedens bij Levi. Ze is geschokt wanneer die toegeeft dat hij al een tijdje hetzelfde vermoedt. Maar om dit te bewijzen zit er maar één ding op: River vinden.
Jane is niet opgetogen met het nieuws van Nicolette dat Des op weg is naar Erinsborough, maar misschien is een goed gesprek wel net wat ze allemaal nodig hebben om verder te kunnen met hun leven. Toadie gaat gebukt onder stress en verantwoordelijkheden. De energieke Rose Walker zorgt echter voor een nieuwe, frisse wind. Chloe en Nicolette gedragen zich mysterieus.
Nicolette en Chloe amuseren zich te pletter. Jane en Hendrix krijgen iets in de gaten. Toadie heeft goed nieuws voor Dipi. Zij heeft het echter nog steeds moeilijk met de afstand tussen haar en Shane en zoekt steun bij Pierce. Rose probeert de computer van Toadie te hacken. Mackenzie ruikt onraad.
Roxy heeft een idee om Dipi op te vrolijken: een avondje karaoke. Wanneer hij alweer een nieuwe factuur ontvangt, besluit Ned alsnog voor het gemakkelijke geld te kiezen en de naaktvideo te maken. Hij krijgt echter al gauw spijt van zijn beslissing. Rose blijft toenadering zoeken tot Toadie. Wat is ze van plan?
Het onderzoek van Yashvi en Levi naar de drugsbende zit op een dood spoor. Ze vinden geen enkele aanwijziging over waar River zich zou kunnen bevinden. Levi besluit een betere band met Dax op te bouwen in de hoop zo meer te weten te komen, terwijl Yashvi hun onderzoek verderzet. Ned vreest het ergste nu een van zijn volgers weet waar hij woont. De lancering van The Hive is een succes.
Yashvi brengt River naar het ziekenhuis. Ze wordt echter op non-actief gezet wanneer hij beweert dat zij hem heeft aangevallen. Chloe en Pierce krijgen goed nieuws. Nicolette lijkt minder enthousiast dan Chloe had gehoopt en polst naar wat er scheelt. Zal Nicolette eindelijk de waarheid opbiechten?
Chloe is overdonderd door de liefdesverklaring van Nicolette. Kan Nicolette nog in dienst blijven? Toadie is enorm blij met de hulp van Rose, die haar beste beentje voor blijft zetten. Hij vermoedt dan ook geen kwaad opzet wanneer ze een grote interesse voor één bepaalde zaak begint te tonen. Harlow en Mackenzie proberen met respect voor elkaar campagne te voeren.
Yashvi is vastberaden om Dax ten val te brengen en gaat op zoek naar de schooldealer. Rose betrapt Hendrix, maar besluit een deal met hem te sluiten: zij zal zwijgen als hij haar de speech van Mackenzie bezorgt.
Dax houdt Susan, Mackenzie, Yashvi en Richie gegijzeld en dreigt ermee Susan iets aan te doen als iemand een poging waagt om te ontsnappen. Ondertussen belanden ook Paul, Harlow en Hendrix in de chaos. Dipi en Toadie zijn geschokt wanneer Shane plots opdaagt. Hij blijkt zichzelf ontslagen te hebben uit het ziekenhuis. Bea, Sheila en Kyle treffen Levi aan terwijl hij een aanval heeft.
Shane wil in Erinsborough aan zijn herstel werken zodat hij zich kan bewijzen ten opzichte van zijn familie. Op aanraden van Susan geeft Dipi hem het voordeel van de twijfel, maar ze maakt hem wel duidelijk dat dit zijn allerlaatste kans is. Nu zijn geheim aan het licht is gekomen, kan Levi ook op het politiekantoor zijn gezondheidstoestand niet langer verzwijgen. Ned komt alweer in de verleiding.
Shanes afhankelijkheid van Roxy baart Kyle steeds meer zorgen. Hij vraagt haar om wat afstand te nemen. Chloe voelt de druk van Pierce om hun toekomst samen uit te stippelen en is overrompeld wanneer hij voorstelt om te verhuizen. Chloe doet vervolgens een bekentenis aan Nicolette.
Nicolette ziet hoe gestrest Chloe is en stelt haar voor om samen een wandeling te maken. Het doet haar duidelijk goed, maar dan krijgt Chloe plots stekende pijnen. Mackenzie heeft nieuwe inzichten gekregen en besluit Harlow en Hendrix te vergeven. En ook Richie hoopt op een hereniging. Hendrix voelt zich schuldig ten opzichte van Toadie.
Pierce krijgt telefoon van een paniekerige Chloe, die vreest dat er iets mis is met hun baby. Shane probeert zijn huwelijk met Dipi te redden. Om meer tijd met haar te kunnen doorbrengen stelt hij voor om haar te helpen bij Harold's, maar dat verloopt niet zoals verwacht. Toadie confronteert Rose met de beschuldigingen van Hendrix.
Chloe probeert de schijn op te houden en besluit tegen het advies van Pierce en Nicolette in om de babyshower voor Fay te laten doorgaan. De emoties worden haar echter al gauw teveel. Aaron en David zijn er klaar voor om opnieuw een kind in hun leven te hebben. Susan reikt Shane de hand.
Hendrix licht Pierce in over zijn vermoeden dat Nicolette verliefd is op Chloe. Wanneer Pierce haar hier mee confronteert en zij alles opbiecht, eist hij dat ze onmiddellijk haar koffers pakt. Ned wil er even tussenuit knijpen met Yashvi, maar zijn grootste Fandangle-fan dreigt roet in het eten te gooien. Toadie wijst Shane op de noden van Dipi.
Scarlett keert terug en is duidelijk uit op wraak. Ze chanteert Ned met de video die ze in haar bezit heeft. Zal hij een pact met de duivel moeten sluiten? Levi wacht vol ongeduld op nieuws. Om zijn gedachten te verzetten stelt Bea een stevige work-out voor en al gauw slaagt ze erin om zijn pessimistische houding om te draaien.
Na het voorstel van Scarlett loopt Ned op de tippen van zijn tenen en dat ontgaat ook Yashvi niet, die vreest dat hij opnieuw last heeft van een posttraumatische stressstoornis. Rosie panikeert wanneer haar rekeningen geblokkeerd worden.
Sheila voelt zich enorm schuldig over haar bedrog. Zal ze alles opbiechten aan Levi? Rose geeft Toadie en Mackenzie een schoonheidsbehandeling, maar die heeft niet het gewenste resultaat. Susan wijst Karl en Jane op hun uit de hand gelopen koopgedrag.
Nicolette helpt Levi inzien dat Sheila alleen maar het beste met hem voor had. Zullen de twee zich kunnen verzoenen? Pierce en Chloe gaan elk op hun eigen manier om met hun verlies. Chloe richt haar aandacht op het vinden van een nieuwe verpleegster voor Fay.
Pierce en Chloe besluiten hun huwelijk nog een kans te geven en schrijven zich samen in voor de kooklessen van Dipi. Maar daar blijkt nog maar eens hoe weinig ze nog op elkaar zijn ingespeeld. Shane zet de boel op stelten.
De ruzie tussen Dipi en Shane loopt uit de hand en Dipi besluit de nacht elders door te brengen. Pierce doet hetzelfde, nadat Chloe liet uitschijnen dat ze twijfelt of hun huwelijk nog wel te redden valt. Scarlett maakt het Ned niet gemakkelijk.
Ned bedenkt een plan om het schilderij snel af te krijgen zodat Scarlett voorgoed uit zijn leven kan verdwijnen, maar zij is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven. Zal Ned Yashvi alsnog de waarheid moeten vertellen? Dipi voelt zich schuldig na haar kus met Pierce. Chloe neemt een verrassende beslissing.
Na zijn bekentenis probeert Ned het goed te maken met Yashvi, maar zij twijfelt of ze nog wel een toekomst samen hebben. Roxy en Bea confronteren Scarlett met haar daden. Toadie en Mackenzie proberen Rose te helpen waar ze kunnen, maar begeven zich zo op glad ijs.
Rose wil Toadie bedanken voor zijn hulp en nodigt hem uit op een etentje. Susan vermoedt echter dat Rose het eerder als een date ziet dan als een bedanking. Nicolette krijgt hoop wanneer een dronken Aaron verklapt dat Chloe haar mist. Kan ze een manier vinden om voorgoed in Ramsay Street te blijven?
Rose en Toadie plannen een volgende afspraakje. Maar dan duikt haar ex James plots op. Hij krijgt al gauw het vermoeden dat Toadie Rose op het spoor van zijn bedrijfactiva heeft gezet, maar in plaats van hem aan te klagen, heeft James een verrassende deal voor Toadie. Aaron en David krijgen twijfels over hun voorstel voor Nicolette. Jane en Karl moeten een nieuw plan bedenken.
Toadie staat voor een dilemma: volgt hij zijn hart of zijn verstand? Mackenzie zoekt uit wat de beweegredenen van James zijn. Shane voelt de spanning tussen Dipi en Pierce en vreest dat hij hiervoor verantwoordelijk is. Karl en Jane denken de perfecte oplossing gevonden te hebben, maar dat loopt anders dan verwacht.
Ned wil het goedmaken met Yashvi en stelt voor om zijn tentoonstelling te annuleren zodat hij meer tijd voor haar heeft, maar zij maakt hem duidelijk dat ze hem nog niet kan vergeven. Het etentje van Shane dreigt uit te draaien op een flop.
Dipi en Pierce hebben een diepgaand gesprek en groeien steeds dichter naar elkaar toe. De tentoonstelling van Ned gaat van start. Iedereen is laaiend enthousiast.
Ned gaat Scarlett achterna, maar traumatische herinneringen dreigen hem tegen te houden. Zal hij haar kunnen stoppen? Levi en Yashvi starten een zoektocht naar Ned, maar doen ondertussen schokkende vaststellingen.
Ned wordt ondervraagd door de politie nadat ze een bebloed palletmes hebben aangetroffen alsook bloedsporen in de koffer van zijn wagen. Ned kan zich echter niets herinneren. Levi, Paul en Roxy twijfelen ondertussen ook steeds meer aan de oprechtheid van Ned.
Nicolette is niet opgezet met haar onverwachte bezoeker en probeert te vermijden dat Audrey te veel van hun verleden onthult aan Aaron en David. Zij zijn echter heel nieuwsgierig. Chloe probeert de band met Pierce aan te halen, maar haar gedachten dwalen al gauw weer af naar Nicolette.
Nicolette wijst Pierce in het bijzijn van Chloe terecht nadat hij Audrey lastigviel. Chloe is geschokt, waarna het nog maar eens tot een aanvaring komt tussen haar en Pierce. Dipi excuseert zich bij Shane, maar zet steeds meer vraagtekens bij haar leven.
Na hun nacht samen besluiten Dipi en Pierce om er definitief een punt achter te zetten en zich te focussen op hun relaties. Clive probeert de band met Sheila aan te halen, maar zij blijft afstand houden. Hij besluit de hulp van Kyle in te roepen. Susan stelt haar eisen ten opzichte van Karl en Jane.
Terwijl Levi en Yashvi de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen, krijgt Ned naast nachtmerries nu ook last van hallucinaties. Levi is ervan overtuigd dat Ned iets verbergt. Bea en Yashvi zijn het echter niet met hem eens. Ned zoekt steun bij Paul. Sheila vertelt Clive eindelijk de waarheid omtrent hun breuk.
Yashvi is vastberaden Neds onschuld te bewijzen en wijst detective Graves op de tegenstrijdigheden in het onderzoek. Hij is onder de indruk van haar bevindingen, maar haalt haar vervolgens van het onderzoek omdat ze te nauw betrokken is. Yashvi uit haar frustraties vervolgens bij Bea. Ned wil duidelijkheid en Paul stelt hem voor om een afspraak te maken met Beverly.
Ned wil de politie inlichten over zijn herinneringen tijdens de sessie met Beverly. Zal hij worden aangeklaagd voor moord? Dipi probeert haar aandacht op haar huwelijk te richten, maar de frustraties krijgen al gauw weer de bovenhand.
Scarlett geniet zienderogen terwijl ze vanop afstand toekijkt hoe Ned gehandboeid wordt weggeleid. Haar vreugde verandert echter al gauw in woede wanneer Ned wat later op borgtocht wordt vrijgelaten. Yashvi is ervan overtuigd dat het dagboek van Scarlett waardevolle informatie bevat.
Shane maakt fout na fout en zet zijn relatie met Dipi zo nog meer onder druk. Pierce probeert de romantiek tussen hem en Chloe te laten oplaaien, maar zijn poging heeft niet het gewenste resultaat. Audrey irriteert Nicolette. Susan heeft genoeg van de voortdurende aanwezigheid van Jane.
Dipi en Pierce voelen zich niet langer schuldig over hun bedrog. Wanneer Shane haar verrast met een weekendje weg, is Dipi allesbehalve enthousiast. Vooral wanneer Pierce haar vertelt hoe een weekendje weg met hem er zou uitzien. Jane begint een verband te leggen tussen Nicolettes aanwezigheid in Londen en de dood van Mrs Mangel en confronteert haar dochter hiermee.
Jane verneemt de waarheid omtrent de dood van Mrs Mangel en is kapot van verdriet. Na al hun pogingen om hun relatie opnieuw op het juiste spoor te krijgen, lijkt een echte verzoening tussen Jane en Nicolette verderaf dan ooit tevoren. Terese leent de wagen van Bea en loopt zo in de val van Scarlett.
Kyle wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Terese is in shock. Bea inspecteert het voertuig. Ze doet een verrassende ontdekking in de stuurkoppeling en stapt met haar bevindingen naar de politie. De omstandigheden van het ongeluk en de beweringen van Terese doen Levi terugdenken aan iets dat hij gelezen heeft in het dagboek van Scarlett.
Na alle gebeurtenissen en het verdwijnen van het bewijsmateriaal zijn Bea, Yashvi, Ned en Levi ervan overtuigd dat Scarlett nog in leven is. De rest van het politiekorps is echter niet overtuigd van hun theorie. Yashvi heeft een idee om Scarlett uit haar kot te lokken. Kyle vreest dat er hem nog meer onheil te wachten staat.
Ned twijfelt aan het plan van Yashvi om voor eens en voor altijd af te rekenen met Scarlett. Zij is er echter van overtuigd dat Scarlett niet aan de verleiding zal kunnen weerstaan om op te dagen. Dipi heeft geen zin in het kampeertripje met Shane, maar probeert dat voor hem verborgen te houden. Pierce heeft het moeilijk wanneer hij verneemt dat Lisa bevallen is.
Scarlett weigert mee te werken aan het politieonderzoek. Ned probeert haar uit te dagen zodat ze alsnog alles opbiecht en gerechtigheid kan geschieden. Wanneer Pierce te horen krijgt wat er zich heeft afgespeeld, haast hij zich naar Dipi om haar te steunen. Paul doet een verrassende ontdekking.
Na zijn ontdekking is Paul vastberaden om er zijn voordeel mee te doen. Hij dreigt er bij Pierce mee alles te onthullen, tenzij hij zijn aandelen van het hotel aan hem verkoopt. Chloe is getuige van een verhitte discussie tussen beide heren. Zal Paul zwijgen? Nicolette bedenkt een plan zodat Jane alsnog afscheid kan nemen van Mrs Mangel. Zal dit hen opnieuw dichter bij elkaar brengen?
Pierce staat voor een dilemma: zijn aandelen verkopen aan Paul of de waarheid opbiechten aan Chloe. Heeft Paul binnenkort opnieuw helemaal alleen de touwtjes in handen bij Lassiters? Jane gaat in op het voorstel van Nicolette. Harlow staat onder druk door de aankomende examens. Terese stelt voor dat ze uitstel vraagt, maar Jane heeft geen goed nieuws.
Nicolette is de druk van Audrey meer dan beu en maakt haar duidelijk dat ze niet van plan is om het geld terug te betalen. Kyle maakt zich zorgen om Sheila, die sinds haar breuk met Clive slechtgehumeurd is. Hij besluit om een online datingprofiel voor haar aan te maken, maar dat is niet naar de zin van Sheila zelf.
Pierce probeert Dipi gerust te stellen wanneer ze ontdekt dat Paul op de hoogte is van hun affaire. Het wangedrag van Hendrix brengt Pierce en Chloe dichter bij elkaar en dat is niet naar de zin van Paul, die Pierce opnieuw voor een ultimatum stelt. Harlow probeert Jane te overtuigen van haar onschuld. Nell doet een ontdekking in de kamer van Shane en Dipi.
Chloe en Hendrix zijn in shock door het voorstel van Pierce. Jane ziet Dipi samen met een man, maar gaat ervanuit dat het Shane is. Het wordt Pierce te heet onder de voeten en hij besluit dat het tijd is om zijn affaire met Dipi stop te zetten. Harlow is nog steeds kwaad op Hendrix, maar het nieuws dat hij mogelijks gaat verhuizen doet haar beseffen dat ze geen tijd meer wil verspillen.
Ned is in shock wanneer hij ontdekt wat Yashvi met zijn schilderij van Scarlett heeft gedaan. Om Levi en Sheila te helpen, spoort Kyle een van Levi's belagers op. Niet iedereen is het er echter mee eens dat dat een goed idee is. Bea trekt haar stoute schoenen aan en vraagt Levi mee uit, maar ze krijgt niet de reactie waarop ze gehoopt had.
Richie en Mackenzie zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie, althans dat denken ze. Wanneer puntje bij paaltje komt, panikeert Mackenzie en wordt de stress haar teveel. Levi wil zijn kans wagen bij Bea, maar zij heeft ondertussen de knappe Nathan leren kennen. Heeft hij zijn kans verkeken?
Nicolette betrapt Dipi op een leugen. Staat ze op het punt om het geheim van haar en Pierce te onthullen? Roxy raadt Mackenzie aan om eerlijk te zijn tegen Richie en hem de waarheid te vertellen over haar angsten en twijfels.
Shane heeft een verrassing voor Dipi, maar zij laat op zich wachten, tot grote teleurstelling van Shane. Chloe kijkt uit naar haar etentje met Pierce. Nog voor Nicolette de waarheid kan vertellen aan Chloe, duikt Aaron op.
Chloe is met stomheid geslagen wanneer ze Dipi en Pierce samen aantreft. Ze vlucht weg en zoekt troost bij Nicolette. Is dit het definitieve einde van hun huwelijk? Intussen wacht Shane vol spanning op Dipi. Hij wil haar verrassen, maar krijgt zelf een verrassing van formaat wanneer Dipi hem opbiecht wat er gaande is.
Dipi krijgt Pierce maar niet uit haar hoofd. Shane is in de war door het hele gebeuren en is woedend op Dipi. Zal hij in oude gewoontes hervallen? Mackenzie en Yashvi hebben elk zo hun idee over de affaire. Pierce wijst met een beschuldigende vinger naar Nicolette voor het uitkomen van de affaire.
Mackenzie probeert te begrijpen waar haar plotse uitbarsting vandaan kwam. Na advies van Harlow en Roxy besluit ze Richie de waarheid te vertellen over hoe ze zich voelt. Bea blijft contact houden met Nathan, niet wetende over zijn link met Levi.
Bea is in de wolken na haar date met Nathan. Kyle en Roxy denken na over een manier om een mogelijke romance tussen de twee een halt toe te roepen, voor Levi er lucht van krijgt. Die laatste heeft ondertussen beslist om de confrontatie met zijn aanvaller aan te gaan zodat hij het verleden achter zich kan laten. Toadie wil Audrey bedanken voor haar inzet en nodigt haar uit voor een etentje.
Shane wil zijn relatie met Dipi nog een kans geven, maar zij twijfelt. Een verhitte discussie tussen hen wordt onderbroken door een onverwachte bezoeker. Pierce is een wrak sinds het uitkomen van zijn affaire. Hij polst bij Chloe of hun huwelijk nog te redden valt.
Pierce hoopt na het voorval steun te krijgen van Chloe, maar het is Dipi die hem een bezoekje brengt. De resultaten van zijn bloedonderzoek wijzen erop dat Pierce gedrogeerd werd. Dipi vreest dat Shane hiervoor verantwoordelijk is. David maakt zich op om naar Canada te vertrekken, maar dan doet Nicolette een aankondiging.
Het voorstel van Nicolette slaat bij iedereen in als een donderslag bij heldere hemel. Aaron en David besluiten het idee echter niet meteen van tafel te vegen. Levi besluit zijn emoties neer te schrijven in een brief naar Packo. Het helpt hem om het verleden een plaats te geven. Bea krijgt een onaangename verrassing.
Bea is ontzet na de ontdekking dat Nathan de aanvaller van Levi is. Maar kan ze haar gevoelens voor hem wel aan de kant schuiven? Hendrix heeft het moeilijk, maar weigert erover te praten met Harlow. Shane is opgelucht nu Dipi heeft ingestemd met een gesprek.
Hendrix is verbouwereerd wanneer hij ontdekt dat zijn klasgenoten een app gebruiken om de meisjes een 'score' te geven. Na weken van opgebouwde spanning en frustraties komt het tot een confrontatie tussen Pierce en Shane.
Shane vertelt Dipi dat hij alles wil doen om hun huwelijk te redden, maar dat hij haar de tijd geeft om na te denken. Pierce komt tot inzicht en besluit Chloe los te laten. Hendrix is er het hart van in.
Om hen gerust te stellen bezorgt Nicolette haar medische gegevens aan Aaron en David. Chloe dringt er vervolgens bij de heren op aan om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Jane uit haar twijfels. Dipi is verbijsterd wanneer Pierce haar vertelt dat hij nog steeds van Chloe houdt en geen toekomst met haar samen ziet.
Jane besluit haar twijfels opzij te zetten en Nicolette openlijk te steunen in haar beslissing om Aaron en David te helpen. Tussen Audrey en Toadie hangt er spanning in de lucht en dat ontgaat ook Susan niet. Karl doet ondertussen een ontdekking over Audrey. Zal hij de confrontatie met haar aangaan?
David heeft bedenkingen bij de gang van zaken van de voorbije avond. Nicolette doet een bekentenis bij Jane waardoor David en Aaron niet anders kunnen dan Paul in te lichten. Roxy en Sheila proberen Terese te overhalen om Bea opnieuw te laten optreden in The Waterhole. Sheila is woedend wanneer Levi Nathan meebrengt naar het optreden.
Pierce licht Hendrix in over zijn beslissing om naar Sydney te verhuizen en vraagt hem om mee te gaan. Hendrix staat hier niet voor te springen, waarna Pierce hem duidelijk maakt dat als hij in Erinsborough blijft, hij op eigen benen zal moeten staan. Bea wordt verscheurd door haar gevoelens voor Levi en Nathan. Shane vreest dat ook Dipi Erinsborough zal verlaten.
Hendrix staat voor grote veranderingen in zijn leven nu hij zijn eigen boontjes zal moeten doppen. De Kennedys verwelkomen hem met open armen, maar stellen meteen ook enkele huisregels op. Chloe en Pierce nemen afscheid. Chloe raakt in de war wanneer Pierce haar nogmaals waarschuwt voor Nicolette.
De waarschuwing van Pierce blijft door het hoofd van Chloe spoken en ook David krijgt twijfels over de ware intenties van Nicolette. Aaron daarentegen hecht weinig geloof aan de woorden van Pierce. Nicolette zelf maakt zich ondertussen steeds meer zorgen over het feit dat Audrey zo goed ingeburgerd geraakt. Karl kan zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen.
Clive biedt Sheila een luisterend oor aan en probeert haar op te monteren. Wanneer Kyle verneemt dat de hersentumor van Bossy is teruggekeerd, besluit hij haar op te zoeken in Duitsland. De onzekerheid van Roxy steekt hierdoor opnieuw de kop op. De opbloeiende romance tussen Audrey en Toadie is een doorn in het oog van Nicolette.
Bea merkt teleurstelling op bij Levi wanneer ze hem inlicht over haar date met Nathan. Wanneer ze Roxy hierover vertelt, biecht zij op dat Levi gevoelens voor haar heeft. Hendrix is razend wanneer hij ontdekt dat Ollie degene was die hem verklikt heeft voor het rijden zonder rijbewijs.
Shane hoort Dipi uit over haar gevoelens voor Pierce. De waarheid komt hard aan bij Shane, die vreest dat zijn huwelijk op een dood spoor is beland. Yashvi komt dankzij Ned tot inzicht en krijgt hierdoor meer begrip voor Shane. Hendrix slaagt erin om de camerabeelden te vernietigen, maar komt hierdoor te laat op zijn eerste werkdag.
Yashvi excuseert zich bij Shane en dat doet hem duidelijk deugd. Maar wanneer hij vervolgens opmerkt hoe ze Dipi behandelt, grijpt hij in. Zal Yashvi haar moeder ooit kunnen vergeven? Roxy, Yashvi en Ned proberen Bea en Levi een duwtje in de rug te geven. Zullen ze eindelijk toegeven aan hun gevoelens voor elkaar?
Een wig drijven tussen Audrey en Toadie blijkt toch moeilijker dan gedacht voor Nicolette. Ze besluit eerlijk te zijn tegen Audrey en zich niet langer te moeien. Hierdoor voelt zij de druk om alles op te biechten weer toenemen. Jane is in paniek na haar onenightstand met Clive. Ze voelt zich enorm schuldig wanneer ze ontdekt hoe hard Sheila erop gebrand is om het weer goed te maken met Clive.
Nu Audrey alles heeft opgebiecht, kan ook Nicolette niet langer zwijgen. Jane, Chloe, Aaron en David zijn geschokt wanneer ze de waarheid vernemen. Het hele gebeuren doet David opnieuw hard twijfelen aan de co-ouderschapsovereenkomst met Nicolette. Paul moedigt hem aan om het hele plan stop te zetten. Toadie is compleet van slag na het nieuws van Audrey.
Paul krijgt de indruk dat Hendrix zijn focus aan het verliezen is en stapelt hem daarom op met een pak extra werk. Wanneer Hendrix vervolgens onbedoeld de stoompers beschadigt, dreigt Terese hier de dupe van te worden. Aaron en David gaan allebei anders om met het nieuws van de zwangerschap van Nicolette. Amy probeert Paul te charmeren.
Amy heeft het gevoel dat ze niet hard genoeg op Paul heeft kunnen inpraten. Ze besluit hem een bezoekje te brengen en neemt bloemen mee voor Terese. Gaat ze zo een stap te ver? Dipi weet nog steeds niet goed wat ze wil. Terese wordt naar het ziekenhuis gebracht. Hendrix neemt ontslag.
Hendrix heeft zo zijn twijfels bij het riskante plan van Jay om snel en veel geld te winnen met een spelletje blackjack, maar besluit toch mee te doen. Het schuldgevoel van Jane en Clive wordt nog versterkt wanneer Sheila de hulp van Jane vraagt om uit te zoeken waarom Clive zich plots afstandelijker gedraagt.
Jane en Clive besluiten toe te geven aan hun gevoelens en een relatie een kans te geven, maar dan wel stiekem, zodat ze Sheila niet onnodig hoeven te kwetsen mocht het toch op niets uitdraaien. Sheila koestert inmiddels nog steeds hoop op een reünie met Clive. David is nog steeds kwaad op Nicolette. Dreigt zijn woede een wig te drijven tussen hem en Aaron?
Nicolette hoopt dat haar afspraak met Ricardo een goede indruk zal maken op David en hij zal inzien dat ze vastberaden is om het goed te maken. Om Ricardo te kunnen terugbetalen zal ze wel een job moeten vinden en dus besluit Nicolette te solliciteren bij Harold's. Daar krijgt ze echter het deksel op de neus van Dipi.
Chloe en Aaron polsen bij Nicolette over haar afspraak met Ricardo. Aaron krijgt het gevoel dat ze alweer iets verborgen houdt. Amy krijgt schokkend nieuws en doet een bekentenis aan Shane.
Hendrix geniet na van zijn overwinning en lijkt zijn leven weer in handen te hebben. Wanneer Kane hem en Jay vervolgens contacteert voor een nieuw partijtje, is hij dan ook enthousiast. Tot Jay op de dag zelf moet afhaken en Hendrix er alleen voor komt te staan. Amy overweegt om te vluchten. Kan Shane op haar inpraten? Bea kampt met een probleem.
Hendrix baalt van zijn verlies, maar Jay wijst hem op het feit dat dit in hun voordeel kan zijn bij een volgend spel. Amy slaagt erin om Terese te overtuigen om haar nieuwe uniformen te laten ontwerpen. Samen met Shane gaat Amy vervolgens aan de slag.
Kyle keert terug uit Duitsland en verneemt het nieuws over de dood van Bossy. Sheila en Roxy maken zich zorgen om hem en vrezen dat hij zich sterker zal voordoen dan hij is. Sheila doet een schokkende ontdekking. Kane wordt wantrouwig wanneer Hendrix het bij het volgende spelletje blackjack wederom goed doet en besluit het spel moeilijker te maken door een extra kaartspel toe te voegen.
Sheila is helemaal ondersteboven door haar ontdekking over Clive en Jane. Heeft de relatie van Clive en Jane nu nog kans op slagen of zal het schuldgevoel te veel druk op hen zetten? Aaron verwijt David te hard te zijn voor Nicolette. Die laatste bereikt ondertussen een breekpunt. Kyle gaat wanhopig op zoek naar het perfecte cadeau voor Roxy.
Amy panikeert wanneer ze verneemt dat er op Lassiters een fotoshoot plaatsvindt met de originele uniformen. Ze probeert de shoot te saboteren, maar wekt zo argwaan bij Chloe, die besluit om meer te weten te komen over Amy's verleden. Zal ze haar geheim ontdekken? Nicolette wijst het oneerbaar voorstel van Ricardo af. Maar het is nog maar de vraag of dit wel een wijze beslissing was.
Shane en Dipi genieten met volle teugen nu al hun kinderen opnieuw thuis zijn om samen Kerstmis te vieren. Kirsha is vastbesloten om haar ouders weer dichter naar elkaar toe te laten groeien. Ondanks de smeekbedes van Amy kan Chloe niet anders dan Terese in te lichten over haar bedrog. Kane heeft een niet mis te verstane boodschap voor Hendrix.
Na wat extra motivatie van Kirsha voelt Dipi zich eindelijk klaar om haar huwelijk nog een kans te geven. Komt haar beslissing nog op tijd of heeft ze de boot te lang afgehouden? Hendrix vreest voor zijn leven na de doodsbedreiging van Kane. Jay bedenkt een riskant plan.
Shane voelt zich schuldig en besluit Dipi de waarheid te vertellen over zijn kus met Amy. Dipi houdt zich sterk bij het horen van het nieuws, maar biecht later aan Yashvi op dat ze er kapot van is. Jane en Clive genieten van hun tijd samen. Roxy moedigt Sheila ondertussen aan om haar grote liefde niet zomaar op te geven.
Dipi vindt maar niet de moed om Shane de waarheid te vertellen over haar gevoelens voor hem en hoe ze zich voelt na zijn kus met Amy. Shane concludeert hieruit dat Dipi geen toekomst meer ziet met hem. Sheila besluit Des naar Erinsborough te halen in de hoop dat hij Jane en Clive uit elkaar kan halen. Levi blijkt minder handig dan hij zelf had gedacht.
Sheila wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze onmiddellijk onder het mes moet. Des voelt zich schuldig. Levi en Kyle denken ondertussen na over een manier om Sheila zo weinig mogelijk stress te laten hebben. Ze vragen Clive om zich discreter te gedragen in zijn relatie met Jane. Paul keert terug van New York en nodigt Aaron, David en Nicolette uit voor een lunch.
Sheila maakt misbruik van de goedheid van Des om haar plan om Clive terug voor zich te winnen verder door te drijven. Er wordt een nieuw spelletje blackjack georganiseerd en Hendrix kan niet anders dan deelnemen. Het gaat echter van kwaad naar erger wanneer hij steeds meer op het spel zet.
Hendrix is de wanhoop nabij nu hij het huis vergokt heeft. De financiële zorgen van Nicolette nemen nog meer toe wanneer Ricardo haar niet alleen aanklaagt voor het gestolen geld, maar ook voor geleden schade. Kane biedt haar een uitweg. Zal ook Nicolette in de val van het gokken trappen? Toadie waagt een sprong in het onbekende en maakt een account aan op Tinder.
Nicolette ontdekt het geheim van Hendrix en geeft hem 24 uur de tijd om een oplossing te vinden. Zal Pierce hem uit zijn nachtmerrie kunnen bevrijden? Shane trekt opnieuw verkeerde conclusies wat betreft Dipi en besluit vervolgens toe te geven aan de aantrekkingskracht tussen hem en Amy.
Na de confrontatie met Shane en Amy besluit Dipi om haar gevoelens voor zich te houden. Bea besluit Levi te helpen, maar krijgt daar al gauw spijt van als ze ziet hoe gênant hij het zelf vindt. Kyle focust zich op zijn deelname aan Best Dish of Erinsborough. Roxy is sous-chef van dienst, maar vergeet een belangrijk ingrediënt te kopen.
Des voelt zich verplicht om te helpen wanneer Sheila hem opnieuw om zijn hulp vraagt. Kyle en Roxy zijn zich niet bewust van het gevaar dat dreigt wanneer hij zijn gerecht presenteert aan de jury. Nu Des op stap is met Jane, ziet Sheila haar kans schoon om Clive uit te nodigen.
Des en Sheila bedenken een plan om Clive jaloers te maken, maar dat draait anders uit dan verwacht. Hendrix vreest voor zijn leven na de dreigementen van Kane. Jay schrikt zich een hoedje wanneer Hendrix met een wapen op de proppen komt. Ned vertelt Dipi en Shane dat hij zich zorgen maakt over Jay.
Shane is gewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dipi wijkt geen seconde van zijn zijde. Hendrix biecht eindelijk op wat er aan de hand is en stapt naar de politie. Amy verneemt van Terese wat er aan de hand is met Shane.
Yashvi is vastberaden om Kane op te sporen. Hendrix, Paul en Terese maken zich ondertussen zorgen om Harlow, van wie ze al een tijdje niets meer hebben gehoord. Zit Kane hier voor iets tussen? Net zoals Hendrix moet ook Nicolette de gevolgen dragen van haar interactie met Kane. Aaron en David stellen hierdoor hun co-ouderschap met haar opnieuw in vraag.
Harlow heeft nog steeds niets van zich laten horen en de paniek slaat toe. Nicolette oppert het idee om de andere blackjackspelers aan te spreken, maar de vraag rest of dit wel een goed idee is en ze zichzelf hiermee niet in gevaar brengt. Door een opmerking van Roxy ontdekt Kyle de oorzaak van de vergiftiging van 'Best Dish of Erinsborough'-jurylid Jacinta.
Sheila voelt zich schuldig en wil zich excuseren bij Des, Jane en Clive. Kyle zit in de finale van 'Best Dish of Erinsborough', maar denkt erover na om zich terug te trekken. Amy voelt zich uitgesloten nu Dipi en Shane volledig gefocust zijn op Jay.
Terwijl Harlow bekomt van haar ontvoering, denkt ze na over hoe het nu verder moet met Hendrix. Paul en Terese hopen ondertussen dat ze hem de deur wijst. Mackenzie duikt in het verleden van Amy en gaat ten rade bij Hawke Airlines.
De breuk met Harlow komt hard aan bij Hendrix en hij neemt een beslissing over zijn toekomst. Jay en Mack groeien naar elkaar toe, maar iets dreigt hun geluk te dwarsbomen. De spanning tussen Dipi en Amy bereikt een hoogtepunt.
Dipi veronderstelt dat Shane het voor haar zal opnemen, maar komt bedrogen uit wanneer hij openlijk Amy steunt. Dipi besluit daarop om een paar dagen met Jay naar Sydney te trekken. Zal ze de relatie van Shane en Amy leren aanvaarden? Toadie wil Ned bedanken voor zijn hulp.
Levi, Kyle en Roxy maken zich zorgen wanneer Bea plots onwel wordt. Wanneer Aaron en David hun kindje voor het eerst te zien krijgen op de echografie, besluiten ze Nicolette het voordeel van de twijfel te geven. Jane wil meer betrokken zijn bij de baby. Nicolette wil het goedmaken met Chloe, maar krijgt het deksel op de neus.
Het leven van Bea hangt aan een zijden draadje. David en Karl zetten alles op alles om haar te redden, maar hebben het raden naar wat er exact aan de hand is. Roxy en Kyle haasten zich naar het ziekenhuis. Zullen ze alles opbiechten? Nicolette krijgt goed nieuws van haar advocaat. Chloe krijgt een andere kijk op de zaak.
Jane krijgt hulp uit onverwachte hoek. Nicolette is opgelucht wanneer Chloe eindelijk toenadering zoekt. Haar vreugde is echter van korte duur wanneer Chloe eist dat ze vanaf nu geen geheimen meer voor haar heeft. Zal ze de waarheid omtrent het uitkomen van de affaire tussen Pierce en Dipi opbiechten? Paul plaagt Toadie over zijn nieuwe date.
Aaron en David ontdekken dat Brent zich schuilhield in hun schuur. Ze zoeken toenadering, maar hij zet het op een lopen. Aaron en David maken zich zorgen en gaan hem achterna. Terese wordt geconfronteerd met een uitspraak uit het verleden. Paul heeft een rotdag.
Aaron en David zijn verrast wanneer Emmett plots opduikt om mee te zoeken naar zijn broer. Paul vermoedt dat er meer aan de hand is en polst bij Emmett naar de ware reden van zijn terugkeer. Tussen Paul en Nicolette is de sfeer gespannen. Nicolette stelt een wapenstilstand voor en Paul gaat akkoord. Maar is hij oprecht? Yashvi heeft het moeilijk met de nieuwe relatie van haar vader.
Brent en Emmett zijn herenigd. Aaron en David staan nu voor een dilemma. Hendrix keert terug naar school. Hij voelt zich echter allesbehalve op zijn gemak. Harlow doet een pijnlijke vaststelling in verband met het kerstcadeau dat ze aan Hendrix gegeven heeft.
Iedereen is geschokt na de emotionele uitbarsting van Hendrix. Alle stress van de voorbije weken is hem teveel geworden en hij denkt erover na om te stoppen met school. Staat Hendrix op het punt om zijn toekomst te verknallen? Het schuldgevoel vreet aan Roxy en Kyle en dreigt een wig tussen hen te drijven. Levi komt iets op het spoor.
Levi is woedend na zijn ontdekking. Kyle wil zichzelf aangeven, maar krabbelt terug omdat hij vreest dat hij de deuren zal moeten sluiten. Zal Levi zwijgen? De twijfel slaat toe bij Amy wanneer ze merkt dat ook Toadie niet gediend is van haar relatie met Shane. Yashvi gaat uit eten met Amy en Shane, maar verzwijgt dit voor haar moeder.
Kyle is teleurgesteld dat Levi hem heeft aangegeven. Het komt tot een confrontatie waar ook Sheila bij betrokken geraakt. Welke gevolgen heeft dit voor de familie? Shane geeft toe aan de vraag van Amy om een nummer voor haar te schrijven.
Nicolette probeert zich begripvoller op te stellen ten opzichte van Brent nadat Jane haar herinnerde aan het trauma dat hij te verwerken kreeg. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan en al gauw ergert Nicolette zich opnieuw aan zijn slechte manieren. Amy probeert Shane te manipuleren.
Paul denkt Nicolette eindelijk ontmaskerd te hebben en vertelt Aaron en David wat hij gezien heeft. Zijn triomf is echter van korte duur wanneer Brent vertelt wat er werkelijk aan de hand was. Een gefrustreerde Paul lucht vervolgens zijn hart bij Terese. Hun gezamenlijke afkeer voor Paul schept een band tussen Nicolette en Brent.
Aaron, Jane en David proberen Brent te overtuigen om zijn schoolcarrière af te maken. De vijandigheid van Hendrix ten opzichte van Brent neemt nog toe wanneer hij ontdekt dat Brent mogelijks les zal volgen op Erinsborough High en hij hem vervolgens aantreft in het gezelschap van Harlow. Roxy vreest dat haar relatie met Kyle definitief voorbij is.
Het zelfvertrouwen van Roxy krijgt een serieuze deuk na het misverstand met Mira. Ze probeert de situatie uit te klaren met Kyle, maar die heeft andere katjes te geselen. Karl moedigt Bea aan om Levi te vergeven. Paul probeert Melanie Pearson nog steeds te ontlopen en vraagt Toadie om zijn toekomstige dates met haar niet meer in Lassiters Complex te houden.
Sheila gaat Roxy achterna en probeert haar te overtuigen om naar Erinsborough terug te keren. Zullen zij en Kyle opnieuw samen door één deur kunnen? Amy maakt haar plannen voor het openen van een boetiek in Lassiters Complex bekend en daar is niet iedereen even blij mee. Dipi is jaloers wanneer ze ziet hoe Shane Amy aanmoedigt.
Dipi gaat gebukt onder een schuldgevoel en bekent daarom alles aan Toadie. Wanneer ook Amy de waarheid ontdekt, gaat ze de confrontie met Dipi aan. Shane is diep teleurgesteld in Dipi. Zal ze hem de ware reden van haar actie opbiechten? Susan en Karl maken zich zorgen om Hendrix, die blijft hopen op een verzoening met Harlow. Mackenzie zit tussen twee vuren.
Shane staat voor een dilemma nu Dipi hem heeft opgebiecht dat ze hun relatie nog een kans wil geven. Kiest hij voor een nieuwe start met Amy of een tweede kans met Dipi? Jane, David en Aaron zijn opgetogen nu Brent besloten heeft om zich in te schrijven op Erinsborough High.
Brent is danig van slag na de actie van Hendrix. Die laatste beseft dat hij een vergissing heeft begaan en biecht alles op aan Jane en Susan. Chloe keert terug uit Adelaide en heeft meteen een aanvaring met Aaron. Toadie nodigt Melanie uit voor een etentje om haar te bedanken voor haar hulp, onwetende dat het Valentijnsdag is.
De harde aanpak van Nicolette schiet bij Chloe in het verkeerde keelgat en het komt tot een confrontatie. Terese wil wat positiviteit in het leven van Brent brengen en roept daarvoor de hulp in van Ned. Hij biedt hem een werkruimte aan. Jane bedenkt een plan voor Hendrix en Brent.
Susan is in shock wanneer ze via Ned verneemt dat Olivia Bell is teruggekeerd naar Erinsborough. Een schijnbaar berouwvolle Olivia vertelt Susan vervolgens dat ze een nieuwe versie van 'The Devil You Know' wil schrijven, dit keer meer vanuit het perspectief van Susan. Kyle slaagt er niet in om een huurverlaging te krijgen van Karl.
Kyle en Roxy zijn in shock na het nieuws van Paul en schakelen Terese in om hen te helpen. Paul is echter niet van plan om van gedachten te veranderen. Kyle zal de realiteit onder ogen moeten komen. Susan begint te twijfelen of ze wel de juiste beslissing heeft genomen wanneer ze verneemt dat David interesse toont om samen te werken met Olivia. Amy heeft een voorstel voor Shane.
Roxy en Levi voelen zich schuldig en willen iets terugdoen voor Kyle. Shane probeert zich te focussen op Amy, maar krijgt Dipi maar niet uit zijn gedachten. Dipi op haar beurt neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.
Het is een blij weerzien wanneer Fay terugkeert naar Erinsborough. Fay is echter teleurgesteld dat Nicolette niet aanwezig is om haar welkom te heten, waarna Chloe zich verplicht voelt om toenadering te zoeken. Shane wil zijn gevoelens opbiechten aan Dipi, maar ontdekt dan dat ze een scheiding overweegt.
Jane is door het dolle heen wanneer Susan haar goedkeuring geeft voor haar project. En terwijl Hendrix niet echt staat te springen voor het idee, grijpt Brent zijn kans. Chloe heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Nicolette in huis als verpleegster van Fay.
Brent scoort punten bij Harlow wanneer hij het idee oppert om van de afgedankte materialen van Ned dekens te maken voor de daklozen. Karl maakt zich zorgen dat Susan van gedachten zal veranderen en alsnog zal meewerken aan het nieuwe boek van Olivia. Na de valse start begint Jane te twijfelen aan haar project.
Susan overweegt nog steeds om met Olivia in zee te gaan. Karl vreest echter dat haar mentale gezondheid zal lijden onder de samenwerking en is ervan overtuigd dat ze het verleden beter kan laten rusten. Hendrix is optimistisch wanneer Paul zijn voorstel niet meteen naast zich neerlegt. Kyle staat voor een grote beslissing.
Susan is alsnog gezwicht voor het voorstel van Olivia en dat baart Karl flink wat zorgen. Kyle en Roxy bedenken een manier om alsnog te kunnen samenwerken. Maar zal Karl hiermee akkoord gaan? Yashvi is door het dolle heen nu haar ouders hun relatie nog een kans willen geven.
Het ultimatum van Karl valt Kyle en Roxy zwaar. Hoewel ze graag met hem had samengewerkt, besluit Roxy een stap opzij te zetten. Fay vraagt aan Nicolette om voor haar een afspraak te regelen met Toadie.
David en Aaron zijn onder de indruk van de veranderingen in het gedrag van Brent. Brent zelf biecht aan Harlow op dat haar steun hem geholpen heeft om alles op een rijtje te zetten en zijn leven anders te gaan aanpakken. Er hangt duidelijk iets in de lucht tussen de twee. Nicolette doet enkele bekentenissen bij Fay.
Harlow is in de war na haar kus met Brent. Moet ze toegeven aan de aantrekkingskracht en hem een kans geven? Susan is van slag na het bekijken van het videodagboek van Finn. Oude schuldgevoelens steken opnieuw de kop op en ze vraagt raad aan David.
Susan probeert haar visioenen van Finn in haar voordeel te gebruiken. Roxy wil haar reputatie in Erinsborough herstellen. Nu ze meer weet over zijn verleden, voelt Harlow zich nog meer aangetrokken tot Brent. Haar familie is echter minder enthousiast.
Susan vertelt Toadie over haar visioenen van Finn. En hoewel ze beweert alles onder controle te hebben, maakt hij zich toch zorgen. Susan verzwijgt alles voor Karl. Dipi en Shane vinden Roxy en brengen haar naar het ziekenhuis.
Wanneer haar visioenen van Finn een duistere kant beginnen op te gaan, biecht Susan alles op aan Karl. Ze besluiten een manier te zoeken om dit hoofdstuk voorgoed af te sluiten. David maakt zich zorgen over de gezondheid van Fay en maant haar aan om zich te laten onderzoeken. Clive heeft slecht nieuws.
Sheila maakt zich ernstig zorgen om Fay, die zienderogen achteruitgaat, en belt David op. De hele familie verzamelt vervolgens om afscheid van haar te nemen. De relatie van Shane en Dipi gaat de goede kant op. Hij besluit zijn kans te wagen en haar te vragen om opnieuw bij hem in te trekken. Chloe is overstuur na het overlijden van Fay en zoekt troost bij Nicolette.
Aaron acht David verantwoordelijk voor de dood van Fay. David probeert toenadering te zoeken, maar Aaron houdt hem op afstand. Nicolette besluit niet in te gaan op het voorstel van Chloe. De dood van Fay brengt herinneringen naar boven bij Harlow. Om haar zinnen te verzetten plant Brent een leuk dagje uit.
Brent is op zijn hoede wanneer hij het nieuws hoort over de inbreker. Nicolette merkt dat Brent zich nerveus gedraagt en polst naar de reden. Roxy start ondertussen een eigen onderzoek. Mackenzie geeft aan Hendrix toe dat Harlow en Brent aan het daten zijn.
Roxy wordt gecontacteerd door iemand die beweert informatie te hebben over de ring. Yashvi is verheugd om te zien hoe goed het gaat tussen Dipi en Shane. Het geheim van Dipi hangt echter als een zwaard van Damocles boven het gezin. Susan blijft bij haar beslissing om niet mee te werken aan het boek van Olivia, maar zij lijkt dit niet te willen aanvaarden, tot grote ergernis van Karl.
Karl is in shock na de gebeurtenissen met Olivia en Hendrix maakt het alleen nog maar erger. Yashvi besluit een feestje te organiseren voor het 20-jarige huwelijksjubileum van haar ouders. Wat ze echter nog niet weet, is dat Dipi ondertussen aan Shane heeft voorgesteld om naar Sydney te verhuizen, om zo dichter bij Kirscha en Jay te zijn.
Karl is verbijsterd wanneer Olivia beweert dat hij haar van de trap geduwd heeft. Aaron heeft het moeilijk met het verlies van zijn moeder en gaat op zoek naar een manier om de herinneringen aan haar levend te houden. Chloe excuseert zich bij Nicolette.
Emmett ziet een verhuis naar Nieuw-Zeeland met Linda niet zitten en vraagt Aaron en David of hij opnieuw bij hen kan intrekken. Harlow wil Brent en haar familie verzoenen en nodigt iedereen uit voor een gezamenlijke lunch. Paul staat hier echter niet voor te springen. Nicolette probeert Chloe zo goed mogelijk bij te staan en dat lijkt een en ander los te maken bij Chloe.
Brent panikeert wanneer hij beseft dat hij zijn ring mogelijks verloren is ten huize Willis. Hij doet een verrassende ontdekking wanneer hij terugkeert om hem te vinden. Aaron en David proberen Linda te overtuigen om Emmett bij hen te laten wonen, maar zij lijkt vastberaden om hem mee te nemen naar Nieuw-Zeeland. Aaron geeft Chloe de raad om haar gevoelens voor Nicolette geheim te houden.
Brent verrast Aaron en David en maakt indruk op Leila. Maar de vraag rest of het voldoende zal zijn om haar te overtuigen Emmett bij hen te laten inwonen. Dipi en Shane beseffen dat ze misschien vroeger dan gepland naar Sydney zullen moeten verhuizen. Terwijl ze hun plannen doornemen met Toadie, verdwijnt Nell. Richie steunt Mackenzie.
Yashvi, Toadie en Mackenzie maken zich zorgen om Dipi nadat ze haar verhuisplannen on hold zet voor Nell. Kyle kan de gelijkenissen tussen Roxy en Sheila niet meer ontkennen. Karl voelt zich nog steeds heel schuldig en probeert zich te excuseren bij Olivia.
Hendrix, Susan en Bea zijn in shock na de arrestatie van Karl. Terwijl Toadie een oplossing probeert te zoeken, krijgt Susan een voorstel van Olivia. Zal Susan een pact met de duivel sluiten? Sheila en Roxy nemen Kyle beet.
Bea en Susan beseffen dat er misschien maar één manier is om Olivia voorgoed uit hun leven te krijgen: meewerken aan haar boek. Aaron stelt Fay voor als naam voor de baby. Nicolette en David zijn het hier niet mee eens, maar weten niet goed hoe ze dit bij hem moeten aankaarten.
De ontspannen dag van Harlow en Brent wordt verstoord wanneer de gestolen fiets opduikt. Het angstzweet breekt bij Brent uit en daarbovenop krijgt hij ook Holden op zijn dak. Aaron maakt zich zorgen om Chloe nadat ze hem opbiechte dat ze gevoelens heeft voor Nicolette. Hij besluit Nicolette in te lichten zodat zij ervoor kan zorgen dat er niemand gekwetst raakt.
Nadat Roxy in de Tram toevallig Holden tegen het lijf loopt, doet ze een verrassende ontdekking. Is ze haar aanvaller op het spoor? Chloe probeert Nicolette te overtuigen van de oprechtheid van haar gevoelens, maar zij houdt de boot af, ondanks haar eigen gevoelens voor Chloe. Maar hoelang kan ze dit nog volhouden?
Dipi stelt Nicolette aan als manager van Harold's. Sheila brengt haar bovendien op een idee over hoe ze in contact kan blijven met Nell. Roxy en Sheila hebben nog een verrassing in petto voor Shane. Jane keert terug uit Brisbane, maar haar thuiskomst verloopt anders dan verwacht.
Yashvi ziet op tegen het vertrek van Dipi en Shane en probeert haar gedachten te verzetten door bezig te blijven. Ned doet haar een voorstel, maar krijgt niet de reactie waarop hij had gehoopt. Nicolette overtuigt Clive om Jane bij hem uit te nodigen, maar daar is zij nog niet klaar voor. Ze is bovendien niet gediend met de bemoeienissen van Nicolette.
Susan en Bea bedenken een manier om Olivia buiten spel te zetten, maar Karl zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Ned ontdekt dat Yashvi navraag deed over een mogelijke overplaatsing naar Sydney. Iedereen komt samen om afscheid te nemen van Dipi en Shane.
Olivia heeft haar verklaring eindelijk ingetrokken en dus staan Karl en Susan voor een belangrijke beslissing: houden ze hun belofte om mee te werken aan haar boek? En ook Bea heeft knopen door te hakken. Terese maakt zich zorgen over de toenemende bemoeienissen van Paul.
Het dagboek van Prue doet Harlow nadenken over haar eigen leven en ze besluit haar tijd in Londen te gebruiken om zich te focussen op haar eigen leven en niet op Brent. De Kennedys zijn opgelucht, maar Bea dreigt roet in het eten te gooien. De relatie van Chloe en Nicolette baart Aaron nog steeds zorgen.
Aaron en David zoeken de hele nacht naar Brent en zijn woedend wanneer hij uiteindelijk opduikt en zich duidelijk niets aantrekt van hun bezorgdheid. Roxy stoort zich aan de constante aanwezigheid van Emmett. Ned wil zijn vreugde delen met Yashvi, maar zij heeft het te druk.
Jane voelt zich aan de kant geschoven wanneer blijkt dat Curtis tijdens haar afwezigheid een eigen project heeft opgestart. Aaron en David willen de opvoeding van Brent en Emmett anders aanpakken. Nicolette en Chloe genieten van hun tijd samen.
Sheila polst bij Levi naar de mogelijke juridische gevolgen wanneer iemand een pakje houdt dat eigenlijk niet voor hem of haar bestemd was. Susan laat zich niet onder druk zetten door Jane en draagt haar en Curtis op om hun meningsverschillen aan de kant te schuiven.
Paul probeert Sheila Canning te imponeren. Zal ze de waarheid achterhalen? De andere Sheila is er ondertussen als de dood voor dat de waarheid omtrent de pakketjes aan het licht komt en probeert de situatie recht te trekken. Steeds meer patiënten weigeren behandeld te worden door Karl. Clive stelt hem voor om even uit beeld te verdwijnen.
Paul is woedend wanneer hij ontdekt dat Sheila C de financiën van The Hive heeft kunnen bemachtigen. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Roxy en Sheila. Of was het misschien toch eerder Ned? Tussen Mackenzie en Hendrix klikt het steeds beter. Bea's geduld raakt op.
Hendrix en Mackenzie voelen zich allebei ongemakkelijk nadat ze bijna kusten. Toadie maakt de situatie ongewild nog ingewikkelder. Brent zet zijn plan voort en breekt samen met Holden in in The Hive. Emmett maakt zich intussen, in tegenstelling tot Aaron en David, zorgen en vermoedt dat Brent met louche zaken bezig is.
Terwijl ze om hulp roept, verliest Nicolette het bewustzijn. Zal iemand haar en de baby tijdig vinden? Aaron en David eisen ondertussen dat Brent hen de waarheid vertelt. Zal hij alles opbiechten?
Aaron en David kunnen maar moeilijk geloven dat Emmett verantwoordelijk is voor de overval, ondanks zijn pogingen om hen te overtuigen. David bespeelt Brent zodat hij alsnog de waarheid zou vertellen. Jane reageert haar frustraties af op Susan.
Paul weigert nog steeds om verantwoordelijkheid op te nemen voor het gedrag van Brent. Harlow is woest en trekt tijdelijk in bij nummer 30. Sheila C vraagt Ned om haar schilderlessen te geven. Hendrix is teleurgesteld wanneer Mackenzie hun afspraakje annuleert om voor Harlow te zorgen.
Het klikt tussen Sheila C en Ned en dat ontgaat ook Bea niet, die zich vervolgens zorgen maakt om de relatie van Ned en Yashvi. Sheila probeert indruk te maken op haar naamgenoot. Hendrix helpt Mackenzie wanneer ze het bureau van Toadie moet verhuizen. Bea doet een verrassende ontdekking in de wagen van Sheila C.
Bea waagt haar kans en steelt het dossier over Ned uit de wagen van Sheila C. Wanneer Yashvi en Roxy het dossier onder ogen krijgen, doet het hen meteen terugdenken aan Scarlett. Mackenzie merkt de spanning tussen Toadie en Melanie op en spreekt hem hierover aan.
Toadie en Melanie kunnen niet van elkaar afblijven en worden bijna betrapt door Terese. Na heel wat smeekbedes van Paul stemt Harlow eindelijk in met een gesprek, op voorwaarde dat hij zijn privédetective inschakelt om Brent te vinden. Maar Paul weigert. Nicolette stoort zich aan de afwezigheid van Aaron en David en het feit dat ze zich enkel nog lijken te bekommeren om Emmett en Brent.
Aaron en David staan versteld van het ultimatum van Nicolette. Hoe kan ze hen laten kiezen tussen Emmett en hun baby? Chloe staat tussen twee vuren. Na een rendez-vous met Mel glundert Toadie van oor tot oor en dat ontgaat ook Mackenzie niet.
Aaron en David ontdekken dat Paul verantwoordelijk is voor de terugkeer van Jenna. En hoewel hij blij is met de terugkeer van zijn moeder, blijft Emmett op zijn hoede. Bea hoopt dat Sheila C. haar klacht wil laten vallen, maar zij houdt voet bij stuk. Bea is verbaasd wanneer Lucas al op de hoogte blijkt te zijn van alles.
Bea is woedend op Levi en acht hem verantwoordelijk voor haar ontslag. Sheila C. stelt zich kwetsbaar op ten opzichte van Sheila en vertelt haar over het verlies van haar grootmoeder en hoe hard dit haar geraakt heeft. Terese doet een verrassende ontdekking, waarna Sheila C. haar een voorstel doet.
Harlow is nog steeds vastberaden om Brent te vinden. Ned vermoedt dat er meer aan de hand is wanneer hij ontdekt dat Sheila C. meer voor The Hive wil betalen dan oorspronkelijk afgesproken was. Nu het tussen haar en Levi opnieuw de goede kant lijkt uit te gaan, denkt Bea na over haar toekomst
Harlow wil afspreken met Brent, maar Mackenzie en Terese dwarsbomen onbewust haar plannen. Hendrix komt met een oplossing op de proppen. Mackenzie licht Karl in over haar vermoeden dat Toadie er stiekeme afspraakjes op nahoudt. Ze besluiten allebei een oogje in het zeil te houden.
Emmett krijgt toelating om naar Nieuw-Zeeland te verhuizen. Aaron en David geven hem de vrijheid om zelf te beslissen wat hij wil doen. Harlow vertelt Hendrix dat ze Brent gevonden heeft. Hij gaat akkoord om te zwijgen, op voorwaarde dat hij Brent kan spreken. Toadie maakt zich zorgen om Mackenzie. Emmett neemt een beslissing.
Jane keert terug uit Mildura en probeert meteen om de brokken te lijmen tussen Chloe, Nicolette, Aaron en David. Brent besluit zichzelf aan te geven. Harlow probeert ten volle te genieten van hun laatste uren samen, onwetende dat Paul hen op de hielen zit. Aaron en David maken zich zorgen over de toekomstige regeling met Nicolette.
Brent wordt gearresteerd. Harlow is woedend wanneer ze ontdekt dat Paul hiervoor verantwoordelijk is. Iedereen is dan ook verbaasd wanneer hij Toadie inhuurt als advocaat voor Brent. Mackenzie eist de waarheid van Hendrix. Nicolette en Chloe decoreren de babykamer van Aaron en David, maar dat verloopt niet geheel volgens plan.
Bea maakt haar eerste podcast openbaar. Susan vreest dat enkele van haar onthullingen gevolgen zullen hebben voor haar relatie met Levi. De onthulling van Hendrix zindert nog na bij Mackenzie. Ze lucht haar hart bij Yashvi. Jane loopt over van zelfvertrouwen.
Het aanhoudende wantrouwen van Bea brengt Levi van slag en dat ondervindt Kyle aan den lijve. Ned en Sheila C. groeien dichter naar elkaar toe. Begeeft hij zich op glad ijs? De competitieve aard van Nicolette komt naar boven wanneer ze Chloe en Aaron coacht voor het aankomende volleybaltoernooi.
Na hun intiem moment voelen Ned en Sheila C. zich wat onwennig in elkaars buurt. Ned kan zijn gevoelens voor haar nog maar moeilijk onderdrukken en Yashvi maakt het hem onbewust nog moeilijker door vol lof over haar te spreken. Toadie denkt na over de volgende stap in zijn relatie met Melanie. Mackenzie trekt een verkeerde conclusie.
De mededeling van Mackenzie over Toadie en Angela zindert nog na bij Susan. Ze besluit het geluk van Toadie voorop te stellen en benadert Angela, die hierdoor zelf ook een verkeerde conclusie trekt. Harlow denkt erover na om Paul eindelijk te vergeven wanneer Terese haar vertelt over zijn financiële moeilijkheden.
Paul staat op het punt om een beslissing te nemen die opnieuw schadelijke gevolgen kan hebben voor zijn band met Harlow. Harlow probeert zich ondertussen sterk te houden voor Brent wanneer Holden zijn versie van de feiten verandert in het nadeel van Brent. Toadie snapt er niets van wanneer de Kennedy's zowel hem als Angela uitnodigen voor een etentje.
Ned en Terese eisen van Paul dat hij de deal met Holden ongedaan maakt. Harold's Cafe opent opnieuw de deuren en Nicolette is dolenthousiast, in tegenstelling tot Yashvi. Sheila C. merkt op dat Bea zich terughoudend gedraagt ten opzichte van Levi en biedt haar een luisterend oor aan.
Ned en Sheila C. proberen hun gevoelens te negeren door zich te focussen op hun werk, maar wanneer ze opnieuw een intiem moment beleven, spreekt Ned zijn gevoelens uit. Bea voelt zich schuldig na het romantisch gebaar van Levi. Chloe en Aaron kijken uit naar een vrije namiddag, maar Jane gooit roet in het eten.
Noch Ned noch Sheila C. is van plan om toe te geven aan de aantrekkingskracht tussen hen beide. Maar maken ze zichzelf iets wijs? Roxy wil zich koste wat het kost bewijzen tegenover Terese en zet alles op alles bij de organisatie van het volleybaltoernooi.
Roxy is woedend nadat ze de loef werd afgestoken door Amy en eist een uitleg van Terese. Chloe raadt haar aan om haar trots opzij te zetten en haar nieuwe baas te zien als een mentor. Toadie praat met Karl en Susan over zijn relatie met Melanie.
Het nieuws dat Brent bij het leger gaat, slaat in als een bom bij Harlow. Terese vermoedt dat Paul zich zal verkneukelen wanneer hij het nieuws verneemt, maar ze is aangenaam verrast wanneer Paul zich oprecht lijkt te bekommeren om het verdriet van zijn kleindochter. Toadie en Melanie ontdekken wie hen van de zaak-Carmelo liet halen.
Roxy zet haar plan om Amy te saboteren in werking. Hendrix maant Mackenzie aan om Harlow in te lichten over hun relatie, maar zij wil eerst zeker zijn dat het goed gaat met Harlow. Na een woordenwisseling met Vera Punt treft Karl een hoop mest voor zijn voordeur aan. Hij zint op wraak.
Toadie vertelt Melanie dat hij er nog niet klaar voor is om zijn kinderen in te lichten over hun relatie. Haar ontluikende romance met Hendrix baart Mackenzie zorgen. Zal dit nefast zijn voor haar vriendschap met Harlow? Jane maakt zich zorgen om Hendrix en roept de hulp in van Chloe.
Toadie is er niet mee opgezet dat Melanie zijn kinderen heeft ingelicht over hun relatie. Op een etentje met Jane en Clive bereikt de spanning tussen het koppel een hoogtepunt. Roxy ontdekt het geheim van Amy en trekt met de informatie naar Terese. Chloe moedigt Jane aan om Clive uit te nodigen, tot ergernis van Nicolette.
Het vertrek van Bea en Levi nadert. Sheila C. merkt de terughoudendheid van Bea op en maant haar aan om open kaart te spelen met Levi. Roxy is verbaasd wanneer Amy opdaagt op het werk, en Paul en Terese haar weigeren te vertellen waarom ze niet ontslagen werd. Roxy is echter niet van plan om het hierbij te laten. Sheila C. beseft dat ze het verlies van haar grootmoeder nog niet heeft verwerkt.
Bea is opgelucht nu ze eindelijk eerlijk is geweest tegen Levi. Ze licht Karl en Susan in over de breuk en heeft ook nog ander belangrijk nieuws. Sheila C. maant Ned aan om de waarheid op te biechten aan Yashvi.
Sheila geeft Sheila C. de schuld voor het verdriet van Levi. Sheila C. en Bea maken zich intussen op voor hun roadtrip en nemen afscheid van vrienden en familie. Yashvi is van slag na het horen van het gesprek tussen Ned en Sheila C. Hij geeft toe dat er een klik was tussen hen, maar zweert Yashvi dat zijn hart aan haar toebehoort.
De breuk met Bea zindert nog na bij Levi. Samen met Harlow en Yashvi probeert hij zijn zorgen weg te drinken. Harlow en Levi delen onverwacht een intiem moment. Yashvi probeert met Ned te praten, maar het gesprek mondt uit in een stevige discussie, waarna Ned haar verwijt dat ze zich onvolwassen gedraagt. Chloe krijgt al gauw spijt van haar beslissing om Clive tijdelijk bij hen te laten intrekken.
Chloe vangt een glimp op van een gesprek tussen Levi en Harlow. Ze trekt haar conclusies en deelt haar vermoedens met Sheila en Mackenzie. Angela probeert Susan zwart te maken op school. Karl grijpt in wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen. Hendrix ziet op tegen de rijlessen met Karl, maar is aangenaam verrast wanneer Karl met enkele praktische tips op de proppen komt.
Toadie is kwaad op Melanie nadat ze door haar gekibbel met Angela Hugo in gevaar bracht. Melanie schaamt zich voor haar gedrag en wil een punt zetten achter hun relatie. Terese en Paul zetten Amy onder druk om de Flamingo Bar ook tijdens de winter rendabel te houden. Het geduld van Nicolette raakt stilaan op en ze wil Clive zo snel mogelijk buiten hebben.
Amy probeert Roxy een betere werkethiek bij te brengen, maar dat dreigt zich tegen haar te keren. Levi probeert zijn gedachten te verzetten en focust zich op het sporten. Amy vraagt hem als model voor haar fotoshoot. Toadie denkt na over zijn toekomst.
Levi mag het ziekenhuis verlaten, maar Sheila en Kyle zijn er niet gerust in. Na een uitbrander van Kyle, beseft Roxy dat ze te ver is gegaan in haar vendetta tegen Amy. Maar zal ze haar jaloezie aan de kant kunnen schuive ? Yashvi en Ned beseffen dat ze hun relatie een boost moeten geven.
Nicolette en Chloe ergeren zich dood aan Clive, maar net wanneer ze hem willen vragen om te vertrekken krijgt hij slecht nieuws. Yashvi wil van Ned weten waarom hij een schets van Sheila C. heeft. Zijn uitleg stelt haar echter niet gerust. Kunnen ze hun problemen nog wel overwinnen?
Wanneer Karl het nieuws verneemt dat Pierce op weg is naar Ramsay Street, maant hij Hendrix aan om tijd door te brengen met zijn vader. Maar die weet dat zijn vader niet voor hem naar Erinsborough terugkeert. Nicolette wordt jaloers wanneer Chloe wil afspreken met Pierce.
Pierce komt te weten dat Nicolette ervoor gezorgd heeft dat Chloe zijn affaire ontdekt heeft en confronteert haar hiermee. Hij raakt een gevoelige snaar wanneer hij naar het hoofd slingert dat ook haar relatie met Chloe sowieso gedoemd is om te mislukken. Hoewel hij al vermoedde dat zijn vader enkel voor zaken naar Erinsborough terugkeerde, voelt Hendrix zich toch gekwest.
Na een gesprek met Pierce twijfelt Chloe aan haar relatie met Nicolette. Is ze te snel na Pierce een relatie met haar gestart? Roxy vreest voor haar job wanneer ze ziet dat Amy een meeting heeft met de mensen van hr. Terese probeert echter haar gerust te stellen. Ned wil zijn eerste gesprek met Yashvi als exen achter de rug hebben en stapt op haar af. Maar is Yashvi hier wel klaar voor?
Terese staat tussen twee vuren wanneer Amy Roxy beschuldigt van diefstal. De ruzie dreigt uit uit de hand te lopen en Paul en Terese kunnen niet anders dan concluderen dat Amy en Roxy niet langer kunnen samenwerken. Eén iemand zal moeten vertrekken, maar wie? Om zijn gedachten te verzetten, zadelt Sheila Levi op met allerhande klusjes. Hij is echter niet gediend met haar bemoeienissen.
Toadie voelt zich gevangen in zijn relatie met Melanie, die altijd en overal aanwezig is. Hij heeft dringend nood aan wat 'me time'. Levi gaat op zoek naar informatie in de databank van de politie. Kyle maakt zich zorgen om hem.
Melanie is van slag nadat Toadie haar duidelijk maakte dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft. Om haar gedachten te helpen verzetten, stelt Susan voor om samen de ochtend door te brengen. Karl en Kyle nemen Toadie ondertussen mee uit voor een mannenuitje. Levi gaat over tot actie, na een gesprek met Nicolette. Nicolette trekt een verkeerde conclusie.
Chloe is geschokt wanneer ze ziet wat Nicolette met haar trouwalbum heeft gedaan. Nicolette schaamt zich ondertussen dood wanneer Chloe de reden onthult waarom Pierce haar troostte. Amy en Roxy werken samen om van de Longest Workout een succes te maken, maar stiekem hoopt Roxy dat Amy alsnog de mist in zal gaan. Hendrix maant Pierce aan om zich niet te moeien met de relatie van Chloe en Nicolette.
De Longest Workout gaat van start en de competitiviteit slaat meteen toe bij Karl en Kyle. Amy hoopt dat het een succes wordt zodat ze definitief aangesteld wordt als manager. Melanie probeert Toadie te ontwijken. Jesse maakt indruk op Paul. Roxy verbaast Amy. Paul ziet in Jesse een mogelijke match voor Harlow.
Nadat Amy avances op hem maakte, denkt Ned na of een flirt met haar iets voor hem zou kunnen zijn. Kyle ontdekt dat Levi de mannen schaduwt die hem als kind in elkaar sloegen. Toadie vangt een gesprek op tussen Yashvi en Mackenzie en is teleurgesteld in hun gedrag.
Het gespioneer van Levi blijft niet zonder gevolgen en hij krijgt een onaangename verrassing. Kyle maant hem aan om de politie in te schakelen, maar Levi twijfelt. Nicolette wil het goedmaken met Chloe. Haar reactie op een cadeau van Pierce voor Chloe zet echter nog meer spanning op hun relatie. Paul wacht vol spanning op de terugkeer van Leo.
Nicolette, teleurgesteld in zichzelf, excuseert zich bij Chloe en David na haar uitval tegen Pierce. Chloe is het grondig beu dat Nicolette haar emoties niet onder controle kan houden. Pierce deelt zijn bezorgdheden met Leo. Mitch en Nelson maken Levi duidelijk dat hij hen maar beter met rust kan laten.
Leo nodigt Chloe uit om samen met hem de wijngaard te bezoeken die hij van Pierce zal overkopen. Hij doet haar bovendien een voorstel dat ze niet kan weigeren. Harlow is teleurgesteld wanneer haar shift geannuleerd wordt. Hendrix strooit bovendien onbewust nog wat zout in de wonde door zijn recente successen toe te kennen aan Mackenzie. Pierce maakt zich op voor zijn terugkeer naar Sydney.
Melanie is nog steeds van slag nadat de meisjes de spot met haar dreven en Toadie hen niet terechtwees, maar ze zet haar gevoelens aan de kant wanneer ze ziet hoe druk Toadie het heeft. Aaron en David krijgen opnieuw twijfels over Nicolette wanneer ze hen niet betrekt bij de prenatale lessen. Terese maakt zich zorgen om Harlow, die duidelijk nog steeds niet goed in haar vel zit.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis