Neighbours

Neighbours

Het reilen en zeilen in de levens van de inwoners van Ramsay Street in het Australische Erinsborough.

Afleveringen

85 afleveringen

Om haar gedachten te verzetten bieden Terese en Paul Harlow een belangrijkere job aan in het hotel. Toadie raakt van slag door enkele flashbacks aan Sonya en lucht zijn hart bij Karl en Susan. Terese ontdekt dat Paul Harlow probeert te koppelen aan Jesse. Roxy heeft een idee zodat Lassiters de Shorts and Briefs-filmtrofee kan winnen: een flirterig reclamespotje met Amy en Ned in de hoofdrol.
Harlow focust zich op haar nieuwe job en op haar date met Jesse. Paul en Terese zijn hoopvol nu het beter met haar lijkt te gaan, maar is hun vermoeden wel juist? Kyle houdt Levi in het oog zodat hij zijn belofte niet verbreekt en Mich en Nelson met rust laat. Wat hij echter niet weet, is dat Levi ondertussen Yashvi heeft ingeschakeld. Ned probeert indruk te maken op Amy.
Na de inbraak kunnen Kyle en Levi niet anders meer dan Sheila in te lichten over wat er gaande is. Yashvi pakt Mitch en Nelson op voor verhoor, maar die beslissing keert zich uiteindelijk tegen haar. Terwijl Chloe en Leo de wijngaard voorbereiden voor de heropening, groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Aaron en David spreken Nicolette aan over haar gedrag tijdens de prenatale les.
Een wanhopige Levi probeert een manier te bedenken om de mensen rondom hem veilig te houden. David heeft enkele wijze woorden voor hem. Hendrix is ervan overtuigd dat Leo niet zuiver op de graad is en houdt hem en Chloe extra in het oog. Maar Leo maakt het hem niet gemakkelijk.
Hendrix nodigt Nicolette uit om naar de wijngaard te komen, waar ze tijd met Chloe kan doorbrengen. Leo steekt echter een stokje voor het gezellig samenzijn van de dames door een vergadering met Chloe in te plannen. En dan wordt Nicolette plots onwel. Toadie vertelt Melanie openhartig over het schuldgevoel waarmee hij kampt ten opzichte van Sonya.
De klok tikt voor Nicolette. Zal ze tijdig gevonden worden? En zal alles oké zijn met de baby? Roxy baalt wanneer Lassisters het filmfestival verliest van hun rivaal, The Quill Group. Om haar eigen gevoelens voor Ned te onderdrukken, helpt Amy hem aan een blind date. Maar ze wordt jaloers wanneer het lijkt te klikken tussen Ned en Fifi.
Yashvi en Levi zijn verrast wanneer Mitch een deal wil sluiten: in ruil voor immuniteit zorgt hij voor bewijsmateriaal tegen Nelson. Wanneer ze hem verder ondervragen, doen ze een verrassende ontdekking. Uit vrees dat Mitch en Nelson opnieuw voor problemen komen zorgen, starten Kyle en Toadie een buurtwacht op. Roxy betrapt Jesse en Curtis.
Yashvi is zwaargewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Levi zit ondertussen Mitch en Nelson achterna. Wanneer hij Mitch te pakken krijgt, probeert die Levi uit zijn kot te lokken. Amy geeft toe dat ze een oogje heeft op Ned. Hij raakt echter van de wijs door het nieuws dat Yashvi betrokken was bij een ongeluk en in het ziekenhuis ligt.
Amy twijfelt of het tussen haar en Ned wel iets kan worden. Wanneer Yashvi haar ongenoegen uit over een mogelijke relatie tussen Amy en Ned, maakt Ned haar duidelijk dat ze geen inzeg meer heeft in zijn liefdesleven. Aaron en David gedragen zich overbezorgd ten opzichte van Nicolette. Chloe geniet van haar werk in de wijngaard, samen met Leo.
Chloe probeert haar gevoelens te negeren en stort zich op haar relatie met Nicolette. En terwijl Leo zich steeds meer een weg baant in het leven van Chloe, maant Hendrix hem aan om uit haar buurt te blijven. Het overbeschermende gedrag van Aaron en David wordt Nicolette te veel. Sheila merkt op dat Levi ondanks de arrestatie van Mitch en Nelson nog steeds geen rust lijkt te vinden.
Het feit dat hij Leo heeft aangemaand om Chloe met rust te laten, keert zich tegen Hendrix: hij wordt ontslagen. Wanneer Hendrix Chloe vervolgens inlicht over het hele gebeuren, hecht zij maar weinig geloof aan zijn verhaal. Leo vraagt hulp aan Paul. Roxy betrapt Jesse in het kantoor van Terese. Harlow en Roxy doen een verrassende ontdekking.
Harlow en Roxy bedenken wat ze met de gevonden informatie over Jesse aan moeten vangen. Ze besluiten Paul in te lichten. Ned is verrast wanneer Amy niet ingaat op zijn avances. Levi besluit om opnieuw van het leven te genieten.
Yashvi is blij wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten en naar huis kan terugkeren. Door de gebeurtenissen twijfelt ze echter wel aan haar toekomst als agent. Amy maakt zich plots zorgen om het leeftijdsverschil tussen haar en Levi.
Aaron, David en Nicolette houden vandaag hun babyshower. Ze zijn ongerust wanneer Chloe niet tijdig opdaagt. Mackenzie gooit onbewust olie op het vuur door de vermoedens van Hendrix over Chloe en Leo uit te spreken. Wanneer Chloe uiteindelijk toch opduikt, eist Aaron een uitleg. Wanneer Amy hem afwijst, neemt Ned ontslag uit de Famingo Bar.
Paul zet zijn plannetje door. Harlow voelt er zich niet goed bij, maar gaat met tegenzin alsnog akkoord. Chloe biecht aan Aaron en David op dat ze twijfelt aan haar relatie met Nicolette. David waarschuwt Leo om Chloe met rust te laten.
Harlow speelt valse informatie door aan Jesse. Ze is geschokt wanneer Paul haar duidelijk maakt dat het spelletje nog lang niet uit is. Chloe plant een romantisch etentje met Nicolette, maar panikeert wanneer Nicolette over de toekomst begint. Leo biecht aan Paul op dat hij gevoelens heeft voor Chloe.
Chloe voelt zich voor het blok gezet, maar gaat desondanks akkoord met het voorstel van Nicolette. Toadie organiseert een afscheidsfeestje voor Yashvi. Het wordt een emotioneel afscheid. Ned en Levi proberen - zonder het van elkaar te weten - de interesse van Amy te wekken.
Hendrix ontdekt dat Jesse ook met Curtis aan het daten was en licht Mackenzie in, die de informatie op haar beurt doorspeelt aan Harlow. Het maakt alles nog ingewikkelder voor Harlow. Amy keert terug van een weekend met haar kinderen en zowel Ned als Levi wil weten waar ze nu staan.
Harlow voelt de hete adem van Terese in haar nek en maant Paul aan om zijn plan zo snel mogelijk af te ronden. Terese vergaart ondertussen steeds meer informatie. Ned voelt zich gekwetst wanneer hij ontdekt dat Amy ook iets met Levi heeft gehad.
Terese is furieus wanneer ze ontdekt waar Paul en Harlow mee bezig zijn. Zal Terese kunnen zwijgen? Nicolette is, in tegenstelling tot Chloe, in de zevende hemel nu ze zich verloofd hebben. Wanneer Aaron en David ontdekken dat Jane hen wil verrassen met een verlovingsfeestje, vrezen ze het ergste. En hun vermoeden wordt werkelijkheid wanneer ze Chloe in de armen van Leo aantreffen.
Chloe trekt naar de wijngaard om haar gedachten op een rijtje te zetten. En daar wil Leo haar maar al te graag bij helpen. Aan Aaron en David vraagt Chloe om te liegen tegen Nicolette. De competitiedrang van Karl steekt de kop op wanneer hij het prijzengeld verneemt voor de categorie kortfilm op het filmfestival. Maar hij beseft dat Jane en Clive een voorsprong hebben.
Jane is in een creatieve bui en is vastberaden om iedereen omver te blazen met haar kortfilm. Clive twijfelt aan zijn acteerskills, maar Toadie brengt hem onbewust op een idee. Chloe ontwaakt op de wijngaard. Ze kan zich niets herinneren van de voorbije nacht en raakt in paniek. Hebben zij en Leo een grens overschreden? Nicolette vermoedt ondertussen dat er iets aan de hand is.
Chloe biecht de waarheid op aan Nicolette. Zij is kapot van het nieuws en het feit dat Aaron en David ook al een tijdje op de hoogte waren van de twijfels van Chloe, doet alles nog harder aankomen. Paul maakt de situatie bovendien nog erger wanneer hij zijn bezorgdheid voor de band tussen Leo en David uitwerkt op Nicolette.
Iedereen maakt zich zorgen wanneer de hoogzwangere Nicolette spoorloos verdwenen lijkt. Tussen David, Aaron en Chloe is de spanning ondertussen te snijden. Amy kijkt uit naar haar volgende date met Levi en is dan ook bijzonder teleurgesteld wanneer hij hun afspraak zonder verdere uitleg annuleert.
Na de confrontatie met David, pakt Leo zijn koffer en verhuist. Chloe maakt zich ondertussen zorgen over hem. Wanneer Aaron dit ontdekt, maakt hij Chloe duidelijk waar het op staat. Zij zoekt vervolgens steun bij Leo. Harlow doet een verrassende ontdekking over Jesse.
Nicolette is nog steeds niet terecht en iedereen maakt zich ernstig zorgen. David kan de stress amper aan en dreigt eraan onderdoor te gaan. Chloe beseft dat ze in de fout is gegaan en gaat wanhopig mee op zoek naar Nicolette. Harlow organiseert een meeting met Terese, Paul en Jesse, die zich excuseert voor zijn daden. Maar desondanks ziet Terese een vriendschap niet zitten.
Karl raadt David aan om het een tijdje rustiger aan te gaan doen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Aaron is ten einde raad over hoe hij David kan helpen. Chloe wil haar fouten goedmaken, maar ontdekt al gauw dat niet iedereen even vergevingsgezind is. Toadie snapt niet waarom Melanie niet aan meer werk geraakt. Een blik op haar cv doet vragen rijzen.
Karl onthult aan Susan dat Melanie ooit een affaire had met haar baas. Wanneer Hendrix en Sheila aan het roddelen slaan, probeert Susan hen te stoppen. En ondertussen twijfelt ze of ze Toadie al dan niet moet inlichten. De date van Amy en Levi is een succes, waarop Ned besluit om een tandje bij te steken. Hij bedenkt een plan, maar dat valt in duigen wanneer er problemen op het werk opduiken.
Susan verdiept zich verder in het verleden van Melanie en doet enkele verrassende ontdekkingen. Zij en Karl besluiten Toadie in te lichten, maar komen op hun stappen terug wanneer ze zien hoe gelukkig hij momenteel is. Amy geniet van haar losse afspraakjes met Ned en Levi. Maar volgens Roxy en Kyle beginnen beide heren stilaan meer te voelen voor Amy dan ze laten uitschijnen.
Aaron zoekt toenadering tot Chloe. Hij kan haar nog niet vergeven, maar wil niet dat hun band voorgoed kapotgaat. Kunnen David en Leo hun geschillen ook aan de kant schuiven? Het voorstel van Ned zindert nog na bij Amy en Levi. Is polyamorie een optie voor hen? Harlow denkt na over haar toekomst.
Terese neemt het op voor Jesse wanneer ze ontdekt dat Shay Quill hem verantwoordelijk houdt voor het falen van de familiezaak. Harlow doet Terese en Paul een zakelijk voorstel en zet zo Chloe buitenspel. Mackenzie helpt Melanie bij het vinden van een nieuwe job, maar zorgt zo onbewust voor problemen.
Ned en Levi willen geen losse afspraakjes meer met Amy en dus staat ze voor een moeilijke beslissing. Toadie eist antwoorden van Melanie. Mackenzie doet een ontdekking die de relatie van Toadie en Melanie nog meer onder druk zal zetten.
Ondanks pogingen van Melanie om Toadie te overtuigen van haar gevoelens voor hem, baren haar vele romantische escapades uit het verleden hem zorgen. David zet zijn carrière op het spel om Nicolette te vinden. Amy, Levi en Ned stellen enkele grondregels op voor hun polyamoreuze relatie.
De verdwijning van Nicolette weegt zwaar door bij Aaron en David. Na een harde woordenwisseling met Aaron stort David compleet in bij Terese. Paul vliegt naar Canberra in de hoop er Nicolette te vinden. Een tip van Audrey brengt hem om het juiste spoor.
Paul ontdekt dat Nicolette bevallen is en eist om zijn kleindochter te zien, maar zij weigert. Maar Paul wil het hier niet zomaar bij laten en speelt zijn grootste troef uit. Leo probeert de band met David aan te halen. Chloe voelt zich buitengesloten door Harlow.
Aaron en David zijn compleet overweldigd wanneer Paul opdaagt met baby Isla. Jane keert terug uit Queensland. Ze is teleurgesteld dat niemand zich nog vragen lijkt te stellen bij het vertrek van Nicolette. Ze stort haar hart uit bij Paul, onwetende dat hij eigenlijk verantwoordelijk is voor haar verdriet.
Sheila kan de keuze van Levi op relationeel vlak niet begrijpen en probeert hem op andere gedachten te brengen. Terese voelt zich onder druk gezet door Shay om akkoord te gaan met het voorstel van Quill. Paul probeert te voorkomen dat Jane op zoek gaat naar Nicolette, maar ontdekt tot zijn ontsteltenis dat ze een privédetective heeft ingeschakeld.
Jane is de wanhoop nabij wanneer de privédetective haar vertelt dat Nicolette zogezegd naar Amerika is gevlucht, maar verder onvindbaar is. Paul probeert haar vervolgens te overtuigen om de zoektocht naar haar dochter te staken. Het verleden van Melanie blijft niet zonder gevolgen voor Toadie.
Sheila wil de verjaardag van Levi vieren met een barbecue. Iedereen is verrast wanneer blijkt dat ze ook Ned en Amy heeft uitgenodigd. Rose Walker keert terug naar Erinsborough. Ze is vastberaden om de goede naam van Toadie te herstellen. Maar is dat de enige reden van haar terugkeer?
Rose probeert Toadie te laten inzien dat hij iemand beter verdient dan Melanie. Die laatste voelt zich intussen aan de kant geschoven wanneer Toadie heel wat tijd met Rose spendeert. Terese schakelt Harlow in voor een intern onderzoek in Lassiters. Haar aanpak zorgt echter voor stress bij het personeel. Amy plant een rendez-vous met Ned, maar stuurt haar bericht per ongeluk naar Levi.
Toadie zit tussen twee vuren wanneer Rose Melanie beschuldigt van vandalisme aan haar wagen. Wie spreekt er de waarheid? Paul grijpt in wanneer Harlow twijfelt aan haar toekomst bij Lassiters en creëert speciaal voor haar een nieuwe functie. Dat is dik tegen de zin van Chloe.
Harlow is enthousiast over haar nieuwe rol in Lassiters terwijl Chloe zich steeds meer aan de kant geschoven voelt. Terese twijfelt of de nieuwe functie van Harlow wel te verantwoorden valt en is woedend wanneer Paul een beslissing neemt zonder haar eerst te raadplegen. Jane vindt het moeilijk om de zoektocht naar Nicolette zomaar stop te zetten.
Hoewel hij in de war is na de nogal agressieve reactie van Jane, besluit Hendrix te zwijgen tegenover Susan. Jane biecht echter zelf op wat er gebeurd is. Zal ze haar job hierdoor verliezen? Ned en Levi zijn teleurgesteld wanneer Amy geen van beiden besluit mee te nemen naar het lanceringsfeestje. Levi krijgt onverwacht bezoek.
Nu zijn conservatieve moeder Evelyn op bezoek is, kan Levi niet anders dan zijn relatie met Amy op pauze te zetten. Ze zou de situatie immers nooit goedkeuren. Sheila is blij dat Levi wat qualitytime met zijn moeder kan doorbrengen, maar is verrast door haar kille houding ten opzichte van haar. Wanneer ze Evelyn hierover aanspreekt, krijgt ze een antwoord dat ze niet had zien aankomen.
Toadie voelt zich schuldig voor het ongeluk van Melanie en wijkt in het ziekenhuis geen seconde van haar zijde. Rose smeekt hem intussen om hulp want de verzekering doet moeilijk. Sheila wil het goedmaken met Evelyn, maar die lijkt daar niet echt in geïnteresseerd te zijn. Levi ziet met lede ogen aan hoe Ned Amy steunt na de rampzalige gebeurtenissen op het lanceringsfeestje.
Rose biecht aan Toadie op dat ze voor hem naar Erinsborough is teruggekeerd. Toadie zelf zit intussen in een tweestrijd: hij voelt zich schuldig ten opzichte van Melanie, maar ook Rose laat hem niet koud. Het personeel van Lassiters is niet opgezet met de vriendjespolitiek die er gaande is. Paul wordt op de vingers getikt door de hr-manager, maar hij houdt voet bij stuk.
Terwijl de rest van het personeel staakt naar aanleiding van de promotie van Harlow, besluit Jesse aan het werk te blijven om Terese te steunen. Zij apprecieert dit enorm, maar haar dankbaarheid wordt anders geïnterpreteerd. Chloe is van slag wanneer ze een pakketje opent dat bestemd is voor Nicolette. Het blijkt de verlovingsring te zijn die Nicolette voor haar kocht.
Na haar verspreking probeert Terese de lucht te klaren met Jesse. Paul maakt zijn mening erover meer dan duidelijk. Chloe zet Harlow op haar plaats. Zij is echter vastberaden om haar functie terug te krijgen. David vangt enkele verontrustende zaken op en confronteert Paul hiermee.
Paul biecht aan David op dat hij Nicolette betaald heeft om uit Erinsborough weg te blijven. David wil alles aan Aaron vertellen, maar Paul smeekt hem om dat niet te doen. Zal David dit geheim kunnen houden? Terese steunt Jesse in zijn beslissing om Julie niet te bezoeken in de gevangenis, maar een opmerking van Paul doet haar twijfelen.
Amy gaat de confrontatie aan met Evelyn en dat blijkt een goede zet te zijn. Maar zal het voldoende zijn om haar goedkeuring te krijgen voor haar open relatie met Levi en Ned? Toadie wordt nog steeds verscheurd door zijn gevoelens voor zowel Rose als Melanie. En terwijl Melanie afstand heeft genomen na zijn kus met Rose, probeert die laatste Toadies hart te veroveren.
Een poging van Toadie om het goed te maken met Melanie heeft niet het gewenste effect. Levi wil zijn verloren tijd met Amy inhalen en besluit haar te verrassen, maar dat gaat niet zoals gepland en eindigt in een gênante confrontatie tussen hem en Ned. Kyle wil aan de hand van luchtbeelden een documentaire maken over Erinsborough. Hij krijgt echter meer te zien dan hij ooit had kunnen vermoeden.
Terese wil haar aartsvijand Julie Quill in de gevangenis bezoeken en dat brengt Paul in nauwe schoentjes. Hij kan niet anders dan zijn bedrog op te biechten aan David. Rose laat er geen gras over groeien en troost Toadie zo goed als ze kan.
Rose haalt alles uit de kast om Toadie op te monteren, maar hij maakt haar duidelijk dat hij nog niet klaar is voor meer. Terese is in shock wanneer ze verneemt dat Jesse zijn ontslag heeft ingediend en naar Sydney gaat verhuizen. Ze stort haar hart uit bij David, onwetende dat hij hier voor iets tussen zit. Harlow ontdekt iets waarmee ze wraak zou kunnen nemen op Chloe.
Harlow besluit haar ontdekking niet te delen met Paul en Terese, maar krijgt spijt wanneer Chloe indruk blijft maken op Terese. Ze besluit dat het tijd is om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Toadie is kwaad op Amy wanneer Nell hem aanspreekt over haar relaties.
Amy is van slag na haar aanvaring met Toadie en stort haar hart uit bij Levi. Na een goed gesprek heeft ze een voorstel voor Toadie. Het is Vaderdag en Rose besluit een picknick te organiseren voor Toadie. Melanie is vanop afstand getuige van het gezellig samenzijn en gaat kapot van verdriet.
Met de hulp van Mackenzie en Susan start Melanie een poging om Toadie opnieuw voor zich te winnen. Hij begint echter steeds meer te zwichten voor het charmeoffensief van Rose, die hem uitnodigt om haar date te zijn op het filmfestival. Aaron en David genieten van hun eerste Vaderdag. Britney houdt hen in de gaten.
Karl maant Hendrix aan om zich ook te laten testen op teelbalkanker. Hij doet een verontrustende ontdekking. De date van haar en Toadie loopt niet zoals Rose het had verwacht wanneer de film van Melanie, getiteld 'Ode to Toad', wordt vertoond. Toadie is ontroerd. Het noodlot slaat toe bij Aaron en David.
Aaron en David zijn compleet in paniek na de verdwijning van Isla. Ze roepen de hulp in van de politie. En terwijl iedereen mee helpt zoeken, komt Levi Britney op het spoor. Hij is verbijsterd wanneer ze hem vertelt hoe de vork aan de steel zit.
De waarheid omtrent Isla komt aan het licht en slaat iedereen in Ramsay Street met verstomming.
Aaron en David nemen contact op met Nicolette, maar krijgen niet het nieuws waarop ze hadden gehoopt. Het komt bovendien ook tot een aanvaring tussen het koppel zelf wanneer Paul de betrokkenheid van David bij het vertrek van Jesse onthult. Paul probeert intussen om de schade te beperken, maar Terese is overduidelijk gedegouteerd door zijn manier van handelen.
Nicolette brengt samen met Isla een bezoek aan Aaron en David. Hun tijd met Isla verloopt echter niet zoals ze hadden gehoopt. Leo en Britney besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar Britney krijgt het moeilijk wanneer Abigail weigert te drinken. Hendrix is ervan overtuigd dat hij kanker heeft en duwt iedereen van zich weg.
Mackenzie brengt Karl en Susan op de hoogte van de beslissing van Hendrix om te stoppen met school. Samen proberen ze hem op andere gedachten te brengen, wat hem alleen nog maar meer stress oplevert. Om zijn gedachten te verzetten vraagt hij Roxy mee uit. Hun avondje uit eindigt echter in mineur voor Roxy.
Roxy houdt een verzwikte enkel over aan haar val. Kyle en Mackenzie zijn allesbehalve opgezet met het gedrag van Hendrix. Die laatste voelt zich schuldig en breekt in het bijzijn van Kyle. Hij biecht aan Kyle op waarom hij zich de laatste tijd zo misdragen heeft. Karl beschuldigt Melanie van een leugen.
Sheila kan nog steeds niet om met de hele driehoeksverhouding tussen Amy, Ned en Levi. Terese babysit op Abigail, maar moet eigenlijk dringen naar The Waterhole om een probleem op te lossen. Aaron en David bieden aan om op Abigail te passen, maar dat wordt hen niet in dank afgenomen door Britney en Leo.
Aaron en David zijn opgelucht te horen dat Nicolette haar intrek zal nemen in nummer 32. Het goede nieuws doet hen deugd nadat Leo, Britney en Abigail hun vertrek aankondigden. Nicolette maakt Chloe duidelijk waar het op staat wanneer ze opmerkt dat Chloe haar verlovingsring draagt.
Jane is het niet helemaal eens met de opvoedingstechnieken van Nicolette en uit haar frustraties bij Chloe, die op haar beurt alles doorvertelt aan David en Aaron en zo onbedoeld voor spanning zorgt. Heeft het gedeelde ouderschap wel kans op slagen? Paul koestert hoop dat het bezoek van Jesse de woede van Terese kan temperen.
David en Aaron laten Nicolette geen minuut alleen met Isla. Zij snapt hun bezorgdheid, maar het gevoel van voortdurend in de gaten gehouden te worden, begint wel door te wegen op haar. Harlow biedt Terese hulp aan in Lassiters, nu Chloe naar Adelaide is vertrokken. Terese is wantrouwig, maar Harlow is vastberaden om zich te bewijzen. Hendrix panikeert wanneer hij plots pijn voelt.
Ned en Levi respecteren de wens van Amy om haar wat ruimte te geven na de roddel die recentelijk de ronde deed, maar zal ze hen ook opbiechten wat er écht op haar lever ligt? Een opmerking van Sheila doet Levi nadenken over de hele situatie en een knappe onbekende zou wel eens de doorslag kunnen geven in zijn beslissing over de toekomst.
Hendrix licht de Kennedy's in over zijn vermoeden dat hij teelbalkanker heeft. Iedereen wacht vervolgens vol spanning op nieuws wanneer Hendrix al zijn moed bij elkaar raapt en eindelijk een dokter raadpleegt. Amy doet een bekentenis aan Ned en Levi.
Het voorstel van Levi valt niet in goede aarde bij Amy. Hij houdt echter voet bij stuk en vertelt haar dat hij ongeacht haar mening op date zal gaan met Felicity. Harlow liegt over een zogezegde fout van Chloe, maar Terese komt haar leugen al gauw op het spoor.
David en Aaron vrezen nog steeds dat Nicolette ervandoor zal gaan met Isla. Wanneer ze op een dag allebei moeten werken, kunnen ze het dan ook niet laten om terloops even bij haar langs te gaan. Zij is hier echter absoluut niet mee gediend. Terese maakt Paul duidelijk dat ze zijn gedrag onaanvaardbaar vindt. Haar commentaar lijkt echter in dovemansoren te vallen bij Paul zelf.
Nicolette is kwaad wanneer David en Aaron Leo vragen om Abigail te mogen zien. Zij kaatsen de bal echter terug door Nicolette duidelijk te maken dat ze té weinig qualitytime krijgen met Isla om een band met haar op te bouwen. Brent is gekwetst door de houding van Harlow ten opzichte van het gedrag van Paul. Hij twijfelt zelfs of ze nog wel een toekomst samen hebben.
Harlow houdt zich sterk nadat Brent een punt zette achter hun relatie. Paul en Terese vinden het vreemd dat het haar niet lijkt te deren. Amy wil weten hoe de date van Levi en Felicity verloopt en stuurt Ned op pad om hen in het oog te houden. Hendrix nodigt Mackenzie uit voor een rondje gamen. Er hangt duidelijk spanning in de lucht.
Ned probeert qualitytime met Amy door te brengen, maar haar gedachten blijven afdwalen naar Levi en Felicity. Ned heeft genoeg van de onduidelijkheid en maant Levi aan om een beslissing te nemen. Mackenzie en Hendrix krijgen relatieadvies van Kyle en Roxy en dat zorgt voor een ongemakkelijke situatie.
Het co-ouderschap tussen Aaron, David en Nicolette komt op de helling te staan wanneer Aaron en David voorstellen om de regeling aan te passen. Kyle biecht aan Roxy op wat de ware reden van zijn uitstapje naar Frankston is. Levi probeert de lucht te klaren met Amy. Haar jaloezie steekt echter opnieuw de kop op wanneer ze een berichtje van Felicity op de gsm van Levi ziet verschijnen.
Om een rechtszaak te vermijden stelt Jane een deal voor aan Paul waarvan ze hoopt dat hij die onmogelijk kan weigeren. Toadie, Melanie en de kinderen gaan samen naar een worstelwedstrijd kijken. Melanie verstuikt haar pols. De breuk is zwaarder dan zou mogen bij een lichte verstuiking en dus stelt David voor dat ze een scan laat nemen. Toadie maakt zich zorgen wanneer Melanie weigert.
Aaron twijfelt om naar de rechtbank te stappen en daar probeert Nicolette handig gebruik van te maken. Via hem probeert ze ook David te overtuigen geen verdere stappen te ondernemen. Toadie geeft Aaron ondertussen het advies om in te gaan op het voorstel van Paul. Terese lucht haar hart bij Harlow, maar dat keert zich tegen haar.
De spanning tussen Aaron, David en Nicolette neemt nog toe wanneer Aaron en David hun eerste gesprek met een advocaat hebben. Terese probeert zich te verontschuldigen bij Harlow, maar zij staat weigerachtig.
Chloe vangt Terese op, die op de rand van een inzinking staat. En net wanneer ze dacht dat de dingen niet erger konden worden, doet een e-mail over Lassiters Summit er nog een schepje bovenop. Kyle keert terug uit Frankson. Toadie is bezorgd, maar Kyle weigert meer uitleg te geven.
Roxy smeekt Kyle om de rest van de familie in te lichten zodat ze hem kunnen steunen, maar hij houdt alles liever nog wat langer geheim. Levi ontdekt dat Amy een bericht van Felicity heeft onderschept en confronteert haar met het feit dat ze tegen hem heeft gelogen. Amy legt de schuld bij Ned, waardoor ze ook met hem in conflict komt te liggen.
Kyle ontvangt de resultaten van zijn onderzoek. Roxy probeert hem zo goed mogelijk op te vangen, maar krijgt al gauw het gevoel dat ze tekortschiet. Hendrix en Mackenzie praten over de volgende stap in hun relatie. Levi baalt; Felicity staat niet open voor een polyamoureuze relatie. Ned gaat intussen bij Toadie te rade over zijn relatie met Amy en haar focus op Levi.
Felicity besluit Levi nog een kans te geven en dat is dik tegen de zin van Amy. Ned probeert ruzie te stoken tussen Levi en Amy in de hoop dat het tot een breuk komt. Jane probeert de spanning tussen Nicolette, Aaron en David weg te nemen. Ze stelt voor om een familieportret te laten maken, in de hoop dat ze hierdoor opnieuw naar elkaar toegroeien.
David, Aaron en Nicolette wagen een poging om onderling tot een overeenkomst te komen. Hendrix stelt alles in het werk voor een romantische avond met Mackenzie, maar dat gaat niet geheel volgens plan. Paul biedt Terese een lift naar huis aan. Ze gaat akkoord, maar zijn aanwezigheid wordt haar al gauw te veel.
Mick Allsop laat zich meteen gelden op zijn eerste dag in Lassiters. Terwijl Chloe spijt krijgt dat ze hem aangenomen heeft, lacht Harlow in het vuistje. Roxy wordt verrast door Kyle. Hijzelf vindt het allemaal minder aangenaam. Terese moet noodgedwongen samenwerken met Paul en dat valt haar zwaar.
Terese had zich haar aankomst in Queensland anders voorgesteld: er moet last minute nog een aanpassing aan de presentatie gebeuren en daarvoor moet ze opnieuw samenwerken met Paul. Paul spot een oude bekende. Chloe gaat de confrontatie aan met Harlow. Leo heeft een voorstel voor Chloe.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.