My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Teams van telkens twee personen transformeren hun huis voor één avond om in een restaurant in de hoop door te stoten naar de 'My Kitchen Rules'-keuken.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Peter & Alice

Peter en zijn dochter Alice zijn de eersten die een driegangenmenu aan juryleden Manu en Nigella presenteren. Ze hebben een café in Victoria en staan bekend om hun gekibbel in de keuken.

2. Kate & Mary

Kate en Mary zijn fijnproevers, collega's en beste vriendinnen uit Queensland. Ze zitten vol zelfvertrouwen en zeggen een bedreiging voor anderen te zijn. Maar vindt de rest dat ook na hun diner?

3. Steven & Frena

De tortelduifjes uit Zuid-Australië, Steven en Frena, geloven dat hun ijzersterke relatie hen door de competitie zal leiden. Het is hun droom om een Maleisisch café te openen in Adelaide.
Partners Janelle en Monzir zijn een sterk team. Ze zijn vastberaden hun Turkse, Filipijnse en Sudanese roots te laten doorschijnen in hun driegangenmenu.
De flamboyante Arrnott en Fuzz zijn verheugd om hun Fijisch erfgoed te kunnen laten zien en hopen een stukje tropisch paradijs te serveren met pittige smaken, kleuren en texturen.
In de bekende Margaret River-regio in West-Australië houden het echtpaar Ashlee en Mat het laatste en allerbelangrijkste pop-uprestaurant van deze ronde.
Zes nieuwe teams doen hun intrede. Manu gaat samen met nieuw jurylid Matt Preston naar Albany voor het pittige pop-uprestaurant van Che en Dave.
Het is de beurt aan de chique vriendinnen Sophie en Katherine om met hun eersteklasdriegangenmenu indruk te proberen maken op hun gasten en juryleden Manu en Matt Preston.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.