Modern Family

Modern Family

Emmy-winnende sitcom over pater familias Jay Pritchett (Ed O'Neill) en zijn chaotische familie terwijl ze omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

Afleveringen

10 afleveringen

Claire en Phil halen opnieuw het rollenspel boven dat ze vorig jaar met valentijn speelden. Jay wil Gloria verrassen, maar zijn plannen worden steeds weer gedwarsboomd. Een geheime aanbidder dreigt tussen Cameron en Mitchell te komen.
Het is altijd spannend wanneer de moeder van Claire op bezoek komt. Deze keer maakt oma Dede het extra speciaal door een verrassingsgast mee te brengen: niemand minder dan Robbie Sullivan, het schoolliefje van Claire. Robbie ziet er geweldig uit en blijkt helemaal niet op de hoogte van het feit dat Claire getrouwd is en kinderen heeft.
Wanneer Phil en Claire een hevige discussie hebben, proberen Gloria en Jay te bemiddelen. Cameron roept de hulp in van Mitchell en Luke voor zijn volgende project. Jay koopt een karaokemachine voor Gloria.
Cameron wil een boek schrijven over Lily's adoptie. Claire probeert koste wat kost de lieve vrede te bewaren. Gloria vindt het maar niks dat Jay twee naast elkaar gelegen grafkelders wil kopen voor de toekomst.
Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond, met een al even geweldige kater tot gevolg. Luke maakt kennis met een griezelig aandoende buurman, wat in Phils gedachten tot allerlei onheil dreigt te leiden.
Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek, terwijl Phil dolgraag zijn gezin op zijn nieuwe reclamefolder wil krijgen.
Mitchell en Cameron nemen de herziening van hun testament serieus. Ze evalueren grondig wie in aanmerking komt om zich over Lily te ontfermen, mocht hen iets overkomen. Jay probeert Manny's zelfvertrouwen een boost te geven met een sessie muurklimmen. Claire vindt dat Luke naar een kinderpsycholoog moet.
Gloria en Claire brengen samen met de kinderen moederdag door. Jay beslist om thuis te blijven. Hij wil immers een maaltijd voor het ganse gezin bereiden. Phil betrapt Jay tijdens een zeldzaam moment van zwakte, terwijl Cam zich zorgen maakt over het feit dat hij wordt aanzien als de vrouw in zijn relatie met Mitch.
Phil en Claire beslissen om een dag van ouderlijke taken te wisselen. Ondertussen geeft Jay zakelijk advies aan een vriend die start met een hondenschool. Cameron krijgt te kampen met de griep, net op een avond dat hij en Mitchell naar een concert van Lady Gaga zouden gaan.
De hele familie is bij Jay om daarna samen naar Alex' diploma-uitreiking te gaan. Jay probeert een botox-ongelukje te verbergen voor z'n familie en Cameron baalt ervan dat Mitchell hem altijd uitlacht.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis