Million Dollar Island

Million Dollar Island

100 wildvreemden worden gedropt op een onbewoond eiland en strijden vervolgens tegen maar ook met elkaar voor een prijzenpot van één miljoen euro. Fascinerend sociaal experiment waarin vriendschap een fortuin kan opleveren! Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol?

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 1

Honderd wildvreemden spoelen aan op het onbewoonde ‘Million Dollar Island’. Daar ontstaat meteen een chaos van jewelste. Er blijkt geen voedselvoorraad te zijn en een klein huis vormt de enige beschutting op het eiland. Hoe reageren de 100 deelnemers op deze schaarste? Het duurt dan ook niet lang voor het tot een eerste confrontatie tussen de verschillende kampen komt.

Aflevering 2

De bewoners van ‘Million Dollar Island’ spelen hun eerste game. Het spel wordt meteen bikkelhard gespeeld en de oudere generatie eilandbewoners lijkt de dupe te zijn. Of worden ze onderschat? Ook de andere eilandbewoners sparen ‘de oudjes’ niet. Frieda en Arie nemen hun intrek in het enige huisje op het eiland. Maar de groep, die onder de blote hemel slaapt, staat te popelen om ‘Hotel Frieda’ te strippen.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.