Meet & Friet

Meet & Friet

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze nationale trots, frietjes van de frituur.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Jacques Vermeire

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Samen met Jacques Vermeire Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze nationale trots, frietjes van de frituur.

2. Nicolas Caeyers

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Nicolas Caeyers keert voor de beste frieten terug naar zijn hometown Opwijk.

3. Michael Van Peel

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Comedian Michael Van Peel zweert trouw aan Maria van frituur n1 in Antwerpen.

4. Dina Tersago

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. En als het van Dina Tersago afhangt eet ze elke dag frieten van de frituur.

5. Loic Van Impe

Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Tv-chef Loic Van Impe kwam dankzij Jeroen voor het eerst in zijn favoriete frituur want normaal leveren ze zijn frieten aan huis.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis