Marble Mania

Marble Mania

'Marble Mania' staat garant voor een avond vol spanning, sensatie en plezier voor jong en oud. Kürt Rogiers en Kamal Kharmach leiden de show in goede (knikker)banen.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Hanne, Marthe en Julia van K3 nemen het als eersten tegen elkaar op om de titel van knikkerkampioen. Alles begint bij de behendigheidsbanen waarbij ze zo goed mogelijk trachten te mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgen de spectaculaire geluksbanen en tot slot de uiteindelijke grote finaleronde.

Aflevering 2

Dominique Persoone, Roger Van Damme en Marcelo Ballardin strijden om de titel van knikkerkampioen. Alles begint bij de behendigheidsbanen waarbij ze zo goed mogelijk trachten te mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgen de spectaculaire geluksbanen en tot slot de uiteindelijke grote finaleronde.

Aflevering 3

Radiostemmen Maarten Vancoillie, Sofie Engelen en Anke Buckinx strijden om de titel van knikkerkampioen.

Aflevering 4

Vandaag spelen de sportieve Lotte Kopecky, Yanina Wickmayer en Aagje Vanwalleghem tegen elkaar.

Aflevering 5

Vandaag is het aan de acteurs en spelen Jean-Romy Manzilla, Femke Verschueren en Sieg De Doncker tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen.

Aflevering 6

In deze laatste aflevering nemen Arthur De Sloover, Tessa Wullaert en Olivier Deschacht het tegen elkaar op in zenuwslopende rondes op de indrukwekkendste knikkerbanen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis