Magnum

Magnum

Tom Selleck in dé rol van zijn leven: die van privédetective Thomas Magnum. Met zijn typerende snor, Hawaïaanse shirtjes en rode Ferrari lost hij de misdaad op Hawaï op.

Afleveringen

11 afleveringen

Totaal overstuur klopt Sebastian Nuzo bij zijn oude vrienden TC en Magnum aan. Nuzo vreest voor zijn leven. Hij wordt immers achtervolgd door Yvan, een Russisch officier die tijdens de oorlog in Viëtnam voor Japan vocht. Mac neemt ontslag bij de marine.
Terwijl Magnum en zijn vrienden hun vijand uit willen schakelen, heeft de Marine andere plannen.
Magnum wordt ingehuurd om op een veiling een alom gezocht en vervloekt stuk antiek te beschermen.
Higgins helpt een Japanse verstekeling om haar verloofde te zoeken, maar Magnum gelooft haar niet.
Morgan Lyden, een gevaarlijke gangster, ontsnapt uit de zwaarbeveiligde gevangenis van Halawa en gijzelt T.C. en Higgins. Hij wil Magnum in een hinderlaag lokken en hem vermoorden omdat hij verantwoordelijk is voor zijn arrestatie.
Magnum en Higgins veinzen een besmettelijke ziekte om zich te verbergen voor Keniaanse krijgers.
Magnum zit gevangen in een droom over Hawaii in 1930. Hij ontmoet een aantal bekenden.
Door een ongelukje tijdens een schermwedstrijd wordt Higgins beschuldigd van moord. Magnum probeert zijn onschuld te bewijzen.
Magnum en Higgins krijgen sympathie voor Earl, een gevallen catcher, die op zoek is naar zijn zoon die dertig jaar eerder verdwenen is.
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiënten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen en start een onderzoek in het ziekenhuis waar ze werkte.
Magnum is totaal verrast wanneer hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf tijdens de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.