Love in the Flesh

Love in the Flesh

In de datingshow 'Love in the Flesh' nodigt Zara McDermott enkele koppels uit die elkaar enkel online kennen, om ook in het echt kennis te maken. Slaat de vonk over tijdens een weekje vakantie onder de Griekse zon?

Afleveringen

8 afleveringen

De eerste koppels ontmoeten elkaar voor de allereerste keer in Griekenland. Ze zullen een week samen doorbrengen in een chic strandhuis om te ontdekken of ze een echte klik hebben en of hun relatie kans maakt.
De vijf koppels gaan op hun eerste echte date samen. De groep moet nadien beslissen welke twee koppels een nacht in een suite mogen doorbrengen.
Er breekt een cruciaal moment aan voor de koppels. Kwame en Jess hebben moeite om te praten met elkaar. Na een half jaar flirten online lijkt de chemie tussen Brandon en Hannah uitgewerkt. Chibz en Shazelle groeien steeds meer naar elkaar toe.
De komst van zes nieuwe singles heeft voor opschudding gezorgd bij de koppels. Nieuwkomer Dan richt zijn pijlen meteen op Niki, die hierdoor begint te twijfelen aan haar connectie met Christos. Voor Hannah is de maat vol wanneer ze Brandon met single Lauren ziet praten. De relatie van Millie en Shelby komt onder druk te staan wanneer de knappe Joe avances maakt bij Millie.
Nadat ze eindelijk gekust hebben in bed, zijn Brandon en Hannah in de war over hun gevoelens. Ondertussen laait de passie op tussen de vrijgezellen Caz en Lauren en Dan en Ana, en dit wekt bij sommige koppels jaloezie op. Maar mondt de lust ook uit in ware liefde?
Vandaag staat in het teken van communicatie en daar wringt het schoentje bij Niki en Christos. Een nachtje in de suite heeft Kwame en Jess deugd gedaan. Caz en Lauren lijken het steeds beter met elkaar te kunnen vinden, net als Shazelle en Chibz.
De vijf overblijvende koppels krijgen een laatste kans om aan hun relatie te werken. Tijdens een proef op het strand moeten de koppels geblinddoekt zo eerlijk mogelijke antwoorden geven. Het doel voor de koppels is om letterlijk dichter bij elkaar te komen.
In de grote finale blijven enkel de drie sterkste koppels over in het huis. Maar welke relatie is sterk genoeg om het vol te houden in het echte leven? Alle koppels gaan op een laatste spannende date om dat te weten te komen.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis