Love in the Flesh

Love in the Flesh

Zara McDermott verwelkomt koppels die elkaar enkel en alleen nog maar virtueel hebben leren kennen. Slaat de vonk ook over wanneer ze elkaar voor het eerst in het echt ontmoeten?

Afleveringen

8 afleveringen

Zara ontvangt de eerste vijf koppels: Kwame & Jess, Hannah & Brandon, Millie & Shelby, Chibz & Shazelle en Christos & Niki. In een prachtig Grieks strandhuis zullen zij voor het eerst een week samen doorbrengen om te achterhalen of er ook in het echt een klik is tussen hen en of hun relatie ook in de echte wereld kans op slagen heeft.
De vijf koppels gaan op hun eerste echte date samen, maar dat loopt bij sommigen minder vlot dan gehoopt. De groep moet nadien beslissen welke twee koppels een nacht in een suite mogen doorbrengen.
Er breekt een cruciaal moment aan voor de koppels. Kwame en Jess hebben moeite om te praten met elkaar. Na een half jaar flirten online lijkt de chemie tussen Brandon en Hannah uitgewerkt. Chibz en Shazelle groeien steeds meer naar elkaar toe.
De komst van zes nieuwe singles heeft voor opschudding gezorgd bij de koppels. Nieuwkomer Dan richt zijn pijlen meteen op Niki, die hierdoor begint te twijfelen aan haar connectie met Christos. Voor Hannah is de maat vol wanneer ze Brandon met single Lauren ziet praten. De relatie van Millie en Shelby komt onder druk te staan wanneer de knappe Joe avances maakt bij Millie.
Nadat ze eindelijk gekust hebben in bed, zijn Brandon en Hannah in de war over hun gevoelens. Ondertussen laait de passie op tussen vrijgezellen Caz & Lauren en Dan & Ana, en dit wekt bij sommige koppels jaloezie op. Maar mondt de lust ook uit in ware liefde?
Vandaag staat in het teken van communicatie en daar wringt nu net het schoentje bij Niki en Christos. Een nachtje in de suite heeft Kwame en Jess deugd gedaan. Caz en Lauren lijken het steeds beter met elkaar te kunnen vinden, net als Shazelle en Chibz.
De vijf overblijvende koppels krijgen een laatste kans om aan hun relatie te werken. Tijdens een proef op het strand moeten ze geblinddoekt zo eerlijk mogelijk antwoorden op enkele vragen. Het doel: letterlijk dichter bij elkaar komen.
In de grote finale blijven enkel de drie sterkste koppels over. Maar welke relatie is sterk genoeg om het vol te houden in het echte leven? Alle koppels gaan op een laatste spannende date om dat te achterhalen.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.