Lisa

Lisa

Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Zal ze haar droom waarmaken?

Afleveringen

60 afleveringen

60. Gerts date

Arthur vindt niet dat Amal moet opdraaien voor de heisa na het filmpje, en gaat praten met Jonas. Hij komt terug met nieuws dat niemand had zien aankomen.

59. Vic haalt alles uit de kast

Lisa en Gert verwijten Vic dat hij schuldig is aan de stopzetting van de samenwerking met Guido. Om dit ongedaan te maken, schakelt Vic de hulp van Elke in. Hij haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen.

58. Back in business

Jonas verrast vriend, maar vooral vijand. Vic ontdekt iets over Guido Schepers, wat gevolgen heeft voor de samenwerking met Massa. Gert krijgt een vriendschapsverzoek op Bybbee.

57. Paradosis

Olivia en Ben nemen op gepaste wijze wraak voor de aanhoudende koppelingspogingen van Lisa. Sofie en Suzanne herstellen de lievelingsjurk van Suzanne, maar niet met het gewenste resultaat. Amal is nog steeds misnoegd door toedoen van Elke.

56. Ander en beter

Elke geeft Vic een volgende opdracht, maar hij dreigt betrapt te worden door Olivia. Ben hemelt Lisa op. Elke zet Amal op haar plaats.

55. De vleesgeworden alliantie

Guido Schepers wil Vic alleen spreken. Vic is er niet echt van gediend. Lisa brengt Gert op een idee over Gijs. Lily-Rose stelt Arthur lastige vragen. Sofie zorgt opnieuw voor een verrassing.

54. Batman en Robin

Lisa legt zich niet neer bij de situatie en ze heeft een nieuw plan om Ben en Olivia samen te brengen. Elke heeft een nieuwe opdracht voor Vic. Vic legt zijn plannen met Massa uit. Sofie heeft alweer een nieuw plan, maar brengt Suzanne hiermee in verlegenheid.

53. Van snorting en sequoia's

Vic voert de opdracht van Elke uit. Het zorgt voor een zeer speciale vergadering met een nieuwe klant. Ben steunt Jonas in zijn voornemen. Arthur leert op een zeer speciale manier iemand nieuw kennen. Sofie heeft een confronterende vraag voor Suzanne.

52. Tot spijt van wie het benijdt

Jonas voelt geen behoefte om naar Massa te gaan. Elke blaast Vic van zijn sokken met een nieuwe challenge. Amal en Hamza vinden dat er een feestje moet komen en proberen Arthur te overtuigen.

51. Het recht op de waarheid

Jonas eist dat Vic een bewijs kan voorleggen. Lily-Rose is woest door de klacht die haar moeder tegen Arthur heeft neergelegd. Sofie heeft nieuwe plannen met Suzanne.

50. Gert pakt de zaken aan

Lisa spreekt Gert moed in, maar dit blijkt niet het gewenste effect te hebben. In tegenstelling tot wat ze Lisa wijsmaken, klikt het tussen Ben en Olivia.

49. Alleen op de wereld

Jonas wil het schokkende nieuws van Gert niet geloven, maar probeert er toch meer over te weten te komen. Olivia en Ben besluiten het spelletje met Lisa nog even vol te houden. Vic geeft Elke een nieuwe opdracht. Suzanne maakt kennis met Sofie, een prettig gestoorde dame.

48. Het koppelplan

Lisa wil de grote stap in de revalidatie van Jonas vieren in 't Excuus, maar dat ziet hij niet zitten. Lisa bedenkt een sluw plan om Olivia en Ben toch op date te sturen, of ze dat nu willen of niet. Slaagt ze erin om hen in de luren te leggen?

47. De verloren broer

Lisa houdt vast aan haar plan om Ben en Olivia te koppelen. Maar aangezien ze niet willen meewerken, moet ze creatief te werk gaan. Arthur stapelt de leugens op om Lily-Rose te blijven verbergen. Suzanne vindt dan toch iemand om mee naar de ninetiesfuif te gaan.

46. Een grote stap

Lisa probeert Olivia te overtuigen om op een blind date te gaan. Elke heeft een nieuwe uitdaging voor Vic.

45. Lily-Roses verstopplaats

Lisa wil Ben koppelen aan Olivia, maar Jonas vindt dat geen goed idee. Suzanne heeft zin in een feestje, maar botst op praktische bezwaren. Gert verdiept zich in Gerbens leven.

44. Op pauze

Ben wordt uitgevraagd door Lisa over zijn smaak qua vrouwen. Elke geniet ervan om door Vic uitgedaagd te worden.

43. Gaan we ervoor?

Vic zoekt toenadering tot Gert en vindt kicks bij Elke. Gert probeert zijn zelfbeheersing te behouden en zo zijn jaloersheid onder controle te houden. Arthur weet zich door een grove beschuldiging te bluffen.

42. Jonas' kinderwens

Jonas krijgt steeds meer vat op zijn toekomstdromen en polst naar die van Ben. Een confrontatie met Gerben maakt Gert opnieuw onzeker. Lily-Rose kan geen kant meer op. Maar dan is er Arthur. Vic voert zijn eerste beschamende opdracht uit voor Elke.

41. Lisa en Jonas' tweede eerste keer.

Ben laat dieper in zijn hart kijken. Jonas en Lisa beleven een belangrijk intiem moment. Gijs maakt Gert duidelijk dat hij moet opletten. Er duikt een onverwacht familielid van Lily-Rose op.

40. Selfdestroying prophecy

Jonas vraagt Ben of hij Lisa nog eens mee uit wil nemen. Olivia heeft goed nieuws voor Arthur. Hij is in de wolken, maar dat gevoel duurt niet lang. Gert ontdekt een sms van Gerben en confronteert Gijs ermee.

39. Pijnlijk eerlijk

Gijs vertelt Gert een leugentje om bestwil. Suzanne hecht weinig geloof aan het verhaal van Lily-Rose. Vic deelt zijn geheim met Elke. Olivia stelt Jonas het eerste foundation-project voor.

38. All Work and No Play...

Jonas heeft een zware eerste dag, waardoor hij zijn revalidatie vergeet. Vic zoekt toenadering tot Suzanne en vraagt of ze zin heeft om later die avond bij hem langs te komen. Suzanne hoort Lily-Rose een mysterieus telefoongesprek hebben.

37. De vader en de zoon

Jonas heeft zijn eerste werkdag sinds zijn ongeval. Vic neemt een beslissing met verregaande gevolgen voor zijn toekomst bij Massa. Elke heeft er geen begrip voor. Suzanne en Gijs helpen elkaar met hun relatieproblemen. Arthur en Lily-Rose hebben enkele plooien glad te strijken.

36. Whiskey Sour

Lisa kan Ben maar moeilijk doorgronden. Ze gaat op onderzoek uit en doet een schokkende ontdekking. Suzanne komt thuis voor een verrassing te staan. Gert is jaloers en zoekt hulp bij Lisa.

Aflevering 35

Gert heeft toch zijn bedenkingen over de plannen van Jonas. Jonas houdt er rekening mee dat Vic de handdoek gooit. Vic doet een verrassende bekentenis aan Elke. Zelf krijgt hij groot nieuws, waar hij al lang op wacht.

Aflevering 34

Jonas doet zijn plannen voor Massa aan iedereen uit de doeken. Vic ziet het echter niet zitten. Kurt is enthousiast over het campagne-voorstel. Vic begrijpt dat er meer aan de hand is. Zonder Raf wagen de jongeren zich aan iets bravere challenges voor Lily-Rose.

Aflevering 33

Jonas heeft een idee over de toekomst van Massa. Maar wat vindt Lisa er van? Olivia ontdekt het geflirt tussen Elke en Kurt. Arthur vraagt Lily-Rose wat er met haar aan de hand is, maar krijgt meteen het deksel op de neus.

Aflevering 32

Vic laat Elke naar zijn bureau komen. Hij lijkt niet zo 'n goed nieuws te hebben voor haar. Wanneer Lily-Rose er wil bij horen, dan moet ze volgens Raf een challenge tot een goed einde brengen. Maar daar is niet iedereen het mee eens.

Aflevering 31

Jonas wil zich weer op Massa smijten, maar daar gaat Lisa niet akkoord mee. Ben zit tussen twee vuren. Gert is helemaal van de kaart door de passage van Gerben. Arthur is het wachten op zijn subsidies beu. En dan wacht hem nog een onaangemane verrassing. Er dient zich een nieuw gezicht aan in de Keetal.

Aflevering 30

Jonas en Lisa maken ruzie. Olivia probeert te helpen. Gert ontmoet Gijs zijn ex en is jaloers. Olivia ontdekt waar het prijzengeld bij het dartstornooi vandaan kwam. Jonas vergadert met Vic over de oprichting van een foundation.

Aflevering 29

Op aanraden van Ben gaat Jonas mee met Lisa naar de drink in 't Excuus. Hij heeft er allerminst zin in en wil al snel terug naar huis. Jonas wil Ben en Olivia koppelen. Ben heeft echter geen interesse. De jongeren hebben een uitdagende opdracht voor Arthur in petto.

Aflevering 28

Olivia en Elke vinden maar geen goed concept voor de Aiways-campagne en schakelen Lisa's hulp in. Zij krijgt plots een idee uit onverwachte hoek.Gert wordt voor het eerst geconfronteerd met homohaat, maar Gijs spoort hem aan het niet aan zijn hart te laten komen.

Aflevering 27

Jonas stelt zijn toekomstbeeld in vraag. Lisa probeert hem echter gerust te stellen. Gijs en Suzanne praten na over hun wilde avonturen. Arthur doet moeite om bij de jongeren te horen. Elke leert Kurt beter kennen.

Aflevering 26

Gert zoekt zelf naar bevestiging, maar wordt allerminst gerustgesteld. Elke wil zich laten gelden in de nieuwe campagne, en doet dit achter Olivia haar rug. Jonas wil met Lisa praten over hun kinderwens.

Aflevering 25

Gert is verward, maar gaat toch helemaal op in zijn avontuur. Suzanne geeft zich over aan haar gevoelens.

Aflevering 24

Jonas mag zich volgens Ben niet isoleren van de buitenwereld. Katja valt van de ene verbazing in de andere.

Aflevering 23

Jonas' wensen voor de toekomst bezorgen hem zowel geluk als kopzorgen. Er staat Katja een grote verrassing te wachten in 't Excuus.

Aflevering 22

Ben geeft Jonas een tip om zijn mannelijkheid te testen. Reinhout vindt geen aansluiting meer bij Suzanne. Vic wil dat Olivia in het gareel blijft lopen wanneer ze een nieuwe opdracht krijgt.

Aflevering 21

Lisa en Jonas hakken samen een belangrijke knoop door over het penthouse. Olivia stort zich ondertussen op het verspreiden van het filmpje.

Aflevering 20

Olivia heeft een emotionele getuigenis afgelegd. Elke en Lisa zijn onder de indruk. Gert en Gijs zijn open en eerlijk tegen elkaar, en vertellen over hun verleden. Het respect tussen beiden groeit.

Aflevering 19

Ben dringt zich voorzichtig op als psycholoog. Maar wanneer hij aandringt, reageert Jonas fel, tot ongenoegen van Ben. Olivia en Elke zijn volop in de weer met hun sensibiliseringsvideo en krijgen welgekomen hulp.

Aflevering 18

Arthur zet stappen om van de Keetal een nieuw succes te maken. Gijs twijfelt over de vraag van Gert. Olivia en Elke zoeken een boegbeeld voor hun campagne.

Aflevering 17

Arthur kampt met financiële problemen, maar probeert koste wat het kost van de Keetal een succes maken. Vic zit op zijn plaats bij Massa. Hij vindt er zelfs onverwacht een maatje.

Aflevering 16

Jonas en Lisa wennen aan hun nieuwe leven, maar Jonas vindt dat Lisa zich te veel over hem ontfermt. Arthur gaat de confrontatie aan met Raf. Reinhout wil Suzanne verrassen met een uitje, maar zij heeft al plannen.

Aflevering 15

Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.

Aflevering 14

Gert maakt kennis met Gijs. Suzanne vindt dat Arthur het sluitingsuur moet respecteren, maar krijgt meteen lik op stuk. Gijs komt langs in de Keetal. En dit is niet de laatste onaangename verrassing voor Arthur.

Aflevering 13

Vic maakt Olivia duidelijk waar het op staat. Gijs ziet een patroon in het soort mannen op wie Suzanne valt. Gert confronteert Vic met zijn machtspelletjes.

Aflevering 12

Jonas heeft een belangrijke vraag voor Gert. Katja wil weten of Arthur bereid is zich weg te cijferen voor de jongeren. Het etentje tussen Reinhout en Suzanne loopt niet helemaal volgens plan.

Aflevering 11

De dokter heeft nieuws voor Jonas en Lisa. Maar dan kondigt Jonas nog een andere, grote beslissing aan. Suzanne doet hard haar best voor het etentje met Reinhout. Katja schakelt de hulp van Suzanne in om de casting-video te filmen. Maar Suzanne geeft een heel eigen invulling aan die taak.

Aflevering 10

Ed heeft geweldig nieuws voor Katja, maar zij kan wat ze te horen krijgt amper bevatten. Vic zoekt een manier om de samenwerking met Polifill alsnog te laten doorgaan. Het komt tot een confrontatie tussen Arthur en Raf.

Aflevering 9

Olivia wil de samenwerking met Polifill boycotten en schakelt hulp in. Arthur maakt het te bont in de Keetal. Katja is allerminst tevreden met zijn aanpak en roept hem op het matje. Vic en Reinhout luchten hun hart over hoe ze zich voelen over Vics moeder.

Aflevering 8

Jonas krijgt steeds minder hoogte van Ben. Vic is argwanend over de band tussen Reinhout en Suzanne. Arthur vindt een manier om jongeren te lokken, maar heeft hiervoor de hulp van Katja nodig.

Aflevering 7

Jonas kan zijn fysiotherapeut hoe langer hoe minder luchten. Katja's klant blijkt geen onbekende te zijn. Arthur krijgt niet het gehoopte cliënteel over de vloer. Katja geeft hem raad.

Aflevering 6

Jonas ontmoet Ben, zijn nieuwe fysiotherapeut. Hun kennismaking verloopt allesbehalve van een leien dakje. Ed komt langs met geweldig nieuws. Wanneer Suzanne ondervindt dat Reinhout eenzaam is, wil zij hier verandering in brengen.

Aflevering 5

Gert effent het pad naar de toekomst en doet enkele (ongewenste) bezoekjes. Gijs verdiept zich in het reilen en zeilen van de klanten van 't Excuus en komt iets schokkends te weten.

Aflevering 4

Lars en Jonas racen tegen Lisa en Vic. De Keetal wordt opgemaakt voor een feestelijke heropening.

Aflevering 3

Jonas verbaast Vic en Reinhout met zijn toekomstplannen. Lars stelt Olivia voor een ultimatum.

Aflevering 2

Jonas stelt Lisa een cruciale vraag over het ouderschap. Suzanne belooft Reinhout om zijn geheim te bewaren. Vic heeft moeite met de samenwerking met Jonas.

Aflevering 1

Lisa en Jonas beginnen aan de rest van hun leven samen. Of dat denken ze toch. Thuis wacht hen al een eerste grote verrassing. Suzanne stelt Jonas een cruciale vraag over Reinhout.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis