Lisa

Lisa

Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Zal ze haar droom waarmaken?

Afleveringen

19 afleveringen

Aflevering 19

Ben dringt zich voorzichtig op als psycholoog. Maar wanneer hij aandringt, reageert Jonas fel, tot ongenoegen van Ben. Olivia en Elke zijn volop in de weer met hun sensibiliseringsvideo en krijgen welgekomen hulp.

Aflevering 18

Arthur zet stappen om van de Keetal een nieuw succes te maken. Gijs twijfelt over de vraag van Gert. Olivia en Elke zoeken een boegbeeld voor hun campagne.

Aflevering 17

Arthur kampt met financiële problemen, maar probeert koste wat het kost van de Keetal een succes maken. Vic zit op zijn plaats bij Massa. Hij vindt er zelfs onverwacht een maatje.

Aflevering 16

Jonas en Lisa wennen aan hun nieuwe leven, maar Jonas vindt dat Lisa zich te veel over hem ontfermt. Arthur gaat de confrontatie aan met Raf. Reinhout wil Suzanne verrassen met een uitje, maar zij heeft al plannen.

Aflevering 15

Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.

Aflevering 14

Gert maakt kennis met Gijs. Suzanne vindt dat Arthur het sluitingsuur moet respecteren, maar krijgt meteen lik op stuk. Gijs komt langs in de Keetal. En dit is niet de laatste onaangename verrassing voor Arthur.

Aflevering 13

Vic maakt Olivia duidelijk waar het op staat. Gijs ziet een patroon in het soort mannen op wie Suzanne valt. Gert confronteert Vic met zijn machtspelletjes.

Aflevering 12

Jonas heeft een belangrijke vraag voor Gert. Katja wil weten of Arthur bereid is zich weg te cijferen voor de jongeren. Het etentje tussen Reinhout en Suzanne loopt niet helemaal volgens plan.

Aflevering 11

De dokter heeft nieuws voor Jonas en Lisa. Maar dan kondigt Jonas nog een andere, grote beslissing aan. Suzanne doet hard haar best voor het etentje met Reinhout. Katja schakelt de hulp van Suzanne in om de casting-video te filmen. Maar Suzanne geeft een heel eigen invulling aan die taak.

Aflevering 10

Ed heeft geweldig nieuws voor Katja, maar zij kan wat ze te horen krijgt amper bevatten. Vic zoekt een manier om de samenwerking met Polifill alsnog te laten doorgaan. Het komt tot een confrontatie tussen Arthur en Raf.

Aflevering 9

Olivia wil de samenwerking met Polifill boycotten en schakelt hulp in. Arthur maakt het te bont in de Keetal. Katja is allerminst tevreden met zijn aanpak en roept hem op het matje. Vic en Reinhout luchten hun hart over hoe ze zich voelen over Vics moeder.

Aflevering 8

Jonas krijgt steeds minder hoogte van Ben. Vic is argwanend over de band tussen Reinhout en Suzanne. Arthur vindt een manier om jongeren te lokken, maar heeft hiervoor de hulp van Katja nodig.

Aflevering 7

Jonas kan zijn fysiotherapeut hoe langer hoe minder luchten. Katja's klant blijkt geen onbekende te zijn. Arthur krijgt niet het gehoopte cliënteel over de vloer. Katja geeft hem raad.

Aflevering 6

Jonas ontmoet Ben, zijn nieuwe fysiotherapeut. Hun kennismaking verloopt allesbehalve van een leien dakje. Ed komt langs met geweldig nieuws. Wanneer Suzanne ondervindt dat Reinhout eenzaam is, wil zij hier verandering in brengen.

Aflevering 5

Gert effent het pad naar de toekomst en doet enkele (ongewenste) bezoekjes. Gijs verdiept zich in het reilen en zeilen van de klanten van 't Excuus en komt iets schokkends te weten.

Aflevering 4

Lars en Jonas racen tegen Lisa en Vic. De Keetal wordt opgemaakt voor een feestelijke heropening.

Aflevering 3

Jonas verbaast Vic en Reinhout met zijn toekomstplannen. Lars stelt Olivia voor een ultimatum.

Aflevering 2

Jonas stelt Lisa een cruciale vraag over het ouderschap. Suzanne belooft Reinhout om zijn geheim te bewaren. Vic heeft moeite met de samenwerking met Jonas.

Aflevering 1

Lisa en Jonas beginnen aan de rest van hun leven samen. Of dat denken ze toch. Thuis wacht hen al een eerste grote verrassing. Suzanne stelt Jonas een cruciale vraag over Reinhout.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis