Lisa

Lisa

Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Zal ze haar droom waarmaken?

24 afleveringen

24. Gek van liefde en verdriet

Lisa staat te trillen op haar benen wanneer ze Ben terugziet. Gert wordt ingelicht over een bizarre overschrijving. Reinhout krijgt er ook lucht van en gaat de confrontatie aan. Ook Arthur heeft nieuws voor Gert. Die reageert furieus. Gijs en Suzanne maken samen grootse plannen. Mira heeft haar eigen idee waarom Wannes zo doet, en ze doet een voorstel aan Arthur.

23. Nazorg

Ben wordt door Heidi stevig op de rooster gelegd. Reinhout vraagt of Lisa kan praten met Gert. Kan zij hem tot enige toegeeflijkheid bewegen? Suzanne stelt zich steeds meer vragen over Heidi. Suzanne krijgt nog een andere onaangename verrassing te verwerken, wanneer plots de eigenaar van 't Excuus haar opbelt.

22. The Big International Keetalk Noodle Test

Reinhout heeft het moeilijk met de manier waarop Heidi haar onderzoek voert. En zeker omdat Vic steeds verdachter wordt. Maar ook Gert wordt aan een ondervraging onderworpen. Gijs krijgt eindelijk Davy aan de lijn. Amal en Mira zoeken een manier om de sponsor op een eerlijke manier in de podcast te krijgen. Reinhout gedraagt zich vreemd en wekt daardoor achterdocht bij Suzanne.

21. Een steuntje in de rug

Lisa heeft het moeilijk om een juiste keuze te maken. Heidi wil met Ben spreken. Gert en Reinhout clashen zwaar. Vic doet een ontdekking die een heel ander licht werpt op het avondje strippoker met Elke. Linda, de zus van Gijs, arriveert met een speciale verrassing. Na het incident blijkt de benefietavond maar weinig soelaas te bieden voor de Keetal.

20. Troefkaart

Heidi hoort Lisa uit over Jonas en ontdekt iets dat haar kijk op de zaak grondig verandert. Gijs probeert te bemiddelen tussen Gert en de Keetal, maar maakt het alleen maar erger. Elke en Vic hebben afgesproken voor een pokeravondje. De benefiet lijkt uit te draaien op een succes, maar dat is buiten een jaloerse Wannes gerekend.

19. Alfamannen en vrouwen met ballen

Lisa en Ben voelen meer dan vriendschap voor elkaar. Vic wil Elke trakteren, uit erkentelijkheid voor wat ze al gedaan heeft. Elke heeft echter een veel leuker idee. Heidi legt Vic op de rooster en bezorgt haar informatie die nuttig is voor Heidi. Reinhout wil zijn relatie met Suzanne nieuw leven inblazen, maar wil Suzanne dat zelf ook?

18. The Best Way to Get Over Someone

Davy zegt zijn afspraak met Gijs af. Reinhout wil Suzanne spreken, maar zij weigert. Elke heeft het ultieme plan bedacht om Gert van de troon te stoten. Suzanne maakt kennis met een knappe man. Gijs vindt dat ze ervoor moet gaan, maar is Suzanne daar wel klaar voor?

17. De aap komt uit de mouw

Ben vindt de moed om Lisa te vertellen over zijn gevoelens. Hij denkt echter dat die gevoelens niet wederzijds zijn. Mira en Wannes weten een BV te strikken voor het benefiet. Arthur heeft ook een lokale BV geëngageerd, maar daar is Wannes niet zo gelukkig mee. Davy spreekt af met een mogelijk nieuwe comedian, maar die blijkt niet te zijn voor wie hij zich uitgeeft.

16. Alleen maar een kus?

Lisa en Ben voelen zich verward. Gert heeft op niets vat, of misschien toch wel? Arthur, Mira en Amal zoeken tevergeefs naar manieren om snel geld te verdienen. Suzanne geeft hen een tip. Vic blijft zich verzetten tegen de relatie van Reinhout. Misschien brengt een gesprek met zijn moeder soelaas?

15. Zijt ge zot?

Lisa volgt haar hart. Gerts ware aard komt bovendrijven. Vic werpt zich op als iemand waarbij Gert terechtkan. Amal maakt de situatie erger voor de Keetal. Gijs spartelt zich door zijn optreden.

14. What you see is what you get

Suzanne vertelt Lisa over haar affaire met Reinhout. Heidi schakelt een versnelling hoger. Reinhout probeert Suzanne dichtbij te houden. Arthur vraagt Amal om een gunst. Mira vindt een nieuwe woonst. Vic zijn masterplan treedt in werking.

13. Verlies is soms winst

Gijs ontdekt Bens geheime liefde. Heidi begeeft zich op glas ijs. Gert drinkt voor het eerst weer een glas en gaat daarin te ver. Suzanne vertelt de waarheid aan Arthur en Amal. Gert haat de dynamiek tussen Davy en Gijs.

12. What happens at Vics...

Lisa breekt voor het eerst sinds de dood van Jonas. Arthur wil het rustig aan doen met Wannes. Reinhout probeert Gert op andere gedachten te brengen. Amal botst met haar familie. Heidi infiltreert in het leven van Gert. Vic wil Gerts vertrouwen winnen. Gijs komt Bens geheim te weten.

11. Beloofd is beloofd

Lisa spant Heidi voor haar kar. Reinhout neemt een drastische beslissing. Gert gooit een bommetje in de Keetal. Arthur en Amal staan plots lijnrecht tegenover elkaar. Wannes voelt zich onzeker over Arthurs liefde voor hem. Vic bedisselt een plan om Gert voor zich te winnen.

10. Gijs getuigt

Lisa laat eindelijk het rouwen om Jonas toe. Davy is niet mals over Gijs' laatste performance. Gelukkig kan Gijs zijn gedachten verzetten in de Keetal. Heidi's nieuwsgierigheid baart Gert zorgen.Hij neemt geen enkel risico. Vic geeft zijn zegen over de vriendschap tussen Reinhout en Suzanne. Maar net dan ontdekt Vic dat die vriendschap toch meer is.

9. Wees maar niet sterk

Ben kan het pantser van Lisa doorbreken, maar dat maakt ook indruk op hem. Heidi heeft een dubbele agenda. Reinhout worstelt met zijn geheime relatie met Suzanne. Amal en Mira kunnen de reacties op hun podcast amper geloven. Arthur heeft een plan en schakelt hiervoor Gijs in. Vics geweten wringt. Gelukkig is er Elke om hem op zijn doelen te wijzen.

8. Afscheid went nooit

Het afscheid nemen van Olivia valt Lisa zwaar. Reinhout zorgt echter voor verstrooiing met enkele vragen over Massa. Lily-Rose doet een openhartige getuigenis. De spanning tussen Davy en Gijs loopt op, maar Gijs houdt de boot af. Gert zou graag een vertrouwensband met Vic opbouwen.

7. Nieuwe kracht

Lisa wil zich sterk houden voor Jonas, maar ze krijgt het steeds moeilijker. Zal Suzanne open kaart spelen? Gijs stelt meer en meer vragen. Elke blijft Vic uitdagen. Reinhout heeft een speciaal verzoek voor Gert. Zal hij er op ingaan? Een nieuwe werkkracht dient zich aan bij Massa. Maar is ze wel zuiver op de graat?

6. Een nieuw begin

Lisa heeft een fijne tijd en kan Jonas even uit haar hoofd zetten. Olivia polst bij Ben of hij ook iets voor haar voelt, maar hij wil enkel een vriendschappelijke band met haar. Hierdoor komt Olivia tot het besef dat het zeker tijd is om te vertrekken bij Massa. Suzanne en Reinhout genieten stiekem van elkaar, tot plots Arthur voor de deur staat.
Suzanne botst op een muur bij Lisa. Olivia praat met Lisa over haar gevoelens voor Ben. Gert legt Elke op de rooster. Elke heeft plannen met Vic. Gijs begint aan zijn try-out. Hij hoopt dat Gert aanwezig zal zijn. Arthur vreest dat hij door het onderwerp van de podcast in de problemen gaat komen. Reinhout en Suzanne hebben het steeds moeilijker om hun relatie geheim te houden.

4. Mommy Issues

Suzanne maakt zich zorgen over Lisa. Reinhout trekt enkele opvallende conclusies na zijn bezoek aan Mario Buysse. Suzanne wil er echter niet van weten. Reinhout en Suzanne hebben het niet gemakkelijk, ook al zijn ze dolverliefd. Er komt nieuws uit Londen. Vic en Elke gaan naar de volgende fase van hun plan. Elke plant ook op romantisch vlak 'een move'.
Vic belt met de advocaat in Londen om de zaak uit te klaren. Amal praat in de podcast over Massa. Lily-Rose is bang dat dit slecht gaat ontvangen worden bij Massa en dat dit ook Arthur in de problemen kan brengen. Suzanne denkt dat Davy met Gijs aan het flirten is. Olivia polst bij Ben of hij ook iets voor haar voelt, maar Ben wil enkel maar haar vriendschap.
Reinhout vraagt om meer tijd bij Suzanne en hij trekt naar Mario in de gevangenis. Hij wil weten waarom Jonas dood is en wat Mario hierover kan vertellen. Vic praat met Elke over de Londen-affaire. Hij wil haar helpen als advocaat. Lily-Rose en Amal nemen hun eerste podcast op.
Vic probeert Elke het verhaal uit Londen te ontfutselen. Elke dient Olivia van antwoord na haar ultimatum. Davy heeft een aanlokkelijk voorstel voor Gijs. Lily-Rose wil Amal betrekken bij haar podcast. Arthur is blij dat Lily-Rose en Suzanne het hebben goedgemaakt, en hoopt dat Lily-Rose terugkomt. Maar die heeft haar eigen agenda.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis