Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Spetterende muziekshow met Christoff en Nathalie 'Natalia' Meskens vanop het Klein Strand in Oostende. De artiesten uit Liefde voor Muziek brengen samen met hun Vlaamse en internationale collega's - die soms verdacht veel lijken op de acteurs van Tegen de Sterren Op - zomerse covers van vroeger en nu. Allemaal geven ze hun eigen invulling aan bestaande nummers die iedereen bekend in de oren klinken, met verrassende resultaten tot gevolg.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Met: De echte Kate Ryan met haar lookalike 'Ella Ella' Leyers, Sergio Quisquater die buiten de lijntjes kleurt met een cover van Major Lazor, de reünie van de vier Get Ready!-boys (of hun dubbelgangers), Stan Van Samang met zijn knalhit 'Een Ster', De Romeo's wagen zich aan 'Happy' van Pharell Williams, Laura Omloop geeft haar eigen invulling aan het nummer 'Smoorverliefd' van Doe Maar.

Aflevering 2

Gasten van vanavond zijn o.a. Gers Pardoel, Bart Kaëll, Guy Swinnen, Christoff, Lea Rue, Slongs Dievanongs en de enige échte Natalia.

Aflevering 3

Gasten: de populaire Nederlandse zanger Nielson, Tom Helsen, Christoff, K3 (de echte), Stan Van Samang, School is Cool, Willy Sommers en Ian Thomas.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis