Nieuw seizoen Vanaf 4 april
Liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Een mix van uiteenlopende Vlaamse en Nederlandse artiesten logeert een week lang samen op een idyllische locatie, waar ze vervolgens elkaars nummers in een nieuw jasje stoppen. De ultieme clash der muziekgenres!

8 afleveringen

In deze aflevering bewerken Niels Destadsbader, K's Choice, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Silvy De Bie van Sylver en Sharon den Adel van Within Temptation de songs van Cocojr. en The Dinky Toys.
In deze aflevering bewerken K's Choice, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Silvy De Bie van Sylver en Sharon den Adel van Within Temptation de songs van Niels Destadsbader.
In deze aflevering bewerken K's Choice, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Silvy De Bie van Sylver en Niels Destadsbader de songs van Sharon den Adel en Within Temptation.
In deze aflevering bewerken K's Choice, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Sharon den Adel van Within Temptation en Niels Destadsbader de songs van Silvy De Bie en Sylver.

5. Songs van K's Choice

Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Coco Jr., Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver en Niels Destadsbader bewerken vandaag de songs van K's Choice.
In deze aflevering bewerken Helmut Lotti, Cocojr., Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver, Niels Destadsbader en K's Choice de songs van Jasper Steverlinck.
In deze aflevering bewerken Jasper Steverlinck, Cocojr., Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver, Niels Destadsbader en K's Choice de songs van Helmut Lotti.

Aflevering 8

In deze best of-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit de voorbije weken Liefde voor Muziek.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis