Nieuw seizoen Vanaf 4 april
Liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Muzikale show waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren

8 afleveringen

1. Songs Belle Perez

In deze aflevering bewerken Ian Thomas, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Belle Perez.

2. Songs Ian Thomas

In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Ian Thomas.

3. Songs Frederik Sioen

In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Ian Thomas, Eva De Roovere, Paul Michiels en Johannes Genard van School is Cool de songs van Frederik Sioen.

4. Songs Dana Winner

In deze aflevering bewerken Belle Perez, Ian Thomas, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Dana Winner.
In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Ian Thomas de songs van Johannes Genard van School is Cool.

6. Songs Paul Michiels

In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Ian Thomas, Eva De Roovere, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Paul Michiels.

7. Songs Eva De Roovere

In deze aflevering bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Ian Thomas, Sioen en Johannes Genard van School is Cool de songs van Eva De Roovere.

8. Best of-aflevering

In deze best of-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit de voorbije weken Liefde voor Muziek.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis