Nieuw seizoen Vanaf 4 april
Liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Een mix van uiteenlopende Vlaamse en Nederlandse artiesten logeert een week lang samen op een idyllische locatie, waar ze vervolgens elkaars nummers in een nieuw jasje stoppen. De ultieme clash der muziekgenres!

8 afleveringen

In deze aflevering bewerken Slongs Dievanongs, Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff en Guy Swinnen de songs van Stan Van Samang.
In deze aflevering bewerken Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff, Guy Swinnen en Stan Van Samang de songs van Slongs Dievanongs.

3. Songs Guy Swinnen

In deze aflevering bewerken Kate Ryan, Tom Helsen, Christoff, Stan Van Samang en Slongs Dievanongs de songs van Guy Swinnen.

4. Songs Kate Ryan

In deze aflevering bewerken Tom Helsen, Christoff, Stan Van Samang, Slongs Dievanongs en Guy Swinnen de songs van Kate Ryan.

5. Songs Tom Helsen

In deze aflevering bewerken Christoff, Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen en Kate Ryan de songs van Tom Helsen.

6. Songs Christoff

Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen, Kate Ryan en Tom Helsen bewerken de songs van Christoff.

7. Tribute-aflevering

In deze tribute-aflevering nemen Stan Van Samang, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen, Kate Ryan, Tom Helsen en Christoff een nummer onder handen van een artiest die hen op één of andere manier heeft geïnspireerd of aangezet om zelf muziek te maken.

8. Best of-aflevering

In deze best of-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit de voorbije weken Liefde voor Muziek.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis