Liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Een mix van uiteenlopende Vlaamse en Nederlandse artiesten logeert een week lang samen op een idyllische locatie, waar ze vervolgens elkaars nummers in een nieuw jasje stoppen. De ultieme clash der muziekgenres!

8 afleveringen

1. Songs van K3

DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland en Stef Bos kruipen in een muzikale bubbel en steken de nummers van K3 in een nieuw jasje. De K3'tjes blikken ook zelf terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen 'K3 Zoekt K3' en werden meteen in het diepe gegooid.

2. Songs van Stef Bos

DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland en K3 drukken deze keer hun eigen stempel op de nummers van Stef Bos.

3. Songs van Metejoor

DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Stef Bos, Portland en K3 drukken deze keer hun eigen stempel op de nummers van Metejoor.

4. Songs van Daan

K3, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland en Stef Bos kruipen in een muzikale bubbel en steken de nummers van Daan in een nieuw jasje.

5. Songs van Jaap Reesema

K3, Günther Neefs, Daan, Metejoor, Portland en Stef Bos kruipen in een muzikale bubbel en steken deze keer de nummers van Jaap Reesema in een nieuw jasje.

6. Songs van Günther Neefs

K3, Jaap Reesema, Daan, Metejoor, Portland en Stef Bos kruipen in een muzikale bubbel en steken de nummers van Günther Neefs in een nieuw jasje.

7. Songs van Portland

K3, Jaap Reesema, Daan, Metejoor, Günther Neefs en Stef Bos kruipen in een muzikale bubbel en steken de nummers van Portland in een nieuw jasje.

Aflevering 8

In deze reünieaflevering blikken de deelnemers terug op hun unieke muzikale avontuur. Er passeren ook nooit eerder getoonde beelden de revue.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.