Lego Masters

Lego Masters

Acht duo's uit Vlaanderen en Nederland nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel van 'beste LEGO-bouwers van de Lage Landen'. Wie tovert de kleine steentjes om tot spectaculaire creaties?

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

De acht kersverse teams uit Nederland en België moeten een praalwagen bouwen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht.

Aflevering 2

De teams zijn bekomen van de spannende eerste opdracht en het afscheid van het eerste team dat naar huis is gestuurd. De bouwers krijgen dit keer tien uur de tijd om een onderwaterwereld te bouwen. En dat is behoorlijk lastig, want niemand, zelfs Brickmaster Esmee niet, kan precies voorspellen of LEGO nou wel of niet drijft.

Aflevering 3

Andy en Jamai schotelen de kandidaten een nieuwe, bijzondere uitdaging voor die alles op z'n kop zet. Letterlijk dan, want de duo's moeten elk een set bouwen met een bijzondere bril op die het de bouwers niet gemakkelijk maakt. Voor de eliminatieopdracht moet elk team de titel van een bekende popsong omtoveren tot een LEGO-bouwwerk. Brickmaster Esmee krijgt gezelschap van popfenomeen Jaap Reesema.

Aflevering 4

Het thema van de opdracht is deze keer mode. De zes overgebleven teams moeten een hoed bouwen die na voltooiing door een van de twee bouwers op een echte catwalk geshowd moet worden. En dat aan een zeer deskundige en kritische jury.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis