Lego Masters Australia

Lego Masters Australia

Verbeelding, inzicht en creativiteit komen samen in deze spelshow waarin duo's het tegen elkaar opnemen in de strijd om de titel van 'beste LEGO-bouwers' van Australië.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Stop in Your Tracks

Nieuw dit seizoen is 'The Brick of Doom'. Het duo dat dit vervloekte steentje in z'n bezit heeft, krijgt vijf minuten straftijd bij de start van een opdracht. Enkel een overwinning kan de vloek verbreken. Voor de eerste opdracht krijgen de duo's 17 uur de tijd om een creatie te bouwen die een trein tot stilstand zou brengen. De inzet: The Platinum Brick, en dus immuniteit bij een eliminatieproef.

2. Castles and Cannonballs

De duo's duiken de geschiedenis in en krijgen acht uur de tijd om een kasteel te bouwen dat Hamish vervolgens aan diggelen zal werpen met een bowlingbal. Welk bouwwerk zorgt voor het meeste spektakel bij het uiteenspatten? De inzet van de opdracht: immuniteit bij de volgende eliminatieproef.

3. Snow Globe

Voor de eerste eliminatieproef van dit seizoen krijgen de duo's tien uur de tijd om een wereld te creëren binnen een sneeuwbol.

4. Mission to Mars

Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten het DNA van twee bestaande diersoorten mixen tot een compleet nieuw wezen. Het winnende duo krijgt dertig extra bouwminuten bij de eliminatieproef. En voor die proef moeten de duo's één verdieping binnen een spaceshuttle opvullen met wat volgens hen belangrijk zou zijn om mee naar Mars te sturen.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.