Later Als Ik Groot Ben

Later Als Ik Groot Ben

Eric Goens keert met bekende koppen als Bart Peeters, Alexander De Croo, Nora Gharib, Alex Agnew, Andy Peelman en Julie Van den Steen terug naar het schooltje van hun kinderjaren.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Julie Van den Steen

Julie Van den Steen keert terug naar haar oude school in Dendermonde. De plek waar ze leerde lezen en schrijven bij haar eigen oma, waar Joyce haar BFF werd en waar Sander een onvervulde jeugdliefde bleef. Eric Goens probeert van hen te weten te komen wie Julie écht was als kind.

2. Alex Agnew

Eric Goens keert met Alex Agnew terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Alex' jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit de schooltijd van de Antwerpse stand-upcomedian zijn blijven hangen?

3. Bart Peeters

Eric Goens keert met Bart Peeters terug naar zijn lagere school in Boechout. Daar wordt Bart herinnerd aan de mooie avonturen die hij er beleefde met zijn broer Stijn. Zoals die keer toen de twee 'ridders' een 'coup' wilden plegen op het gemeentehuis van Boechout.

4. Nora Gharib

Eric Goens keert met Nora Gharib terug naar het schooltje van haar kinderjaren. Vanop de schoolbanken van haar jeugd gaat hij op zoek naar haar levensverhaal.

5. Alexander De Croo

Eric Goens duikt de kinderjaren in van Alexander De Croo, een 'introverte dromer' die al eens durfde te spieken of huiswerk overschrijven. 'De conclusie van elk oudercontact was als een echo: Goed, maar kan beter', aldus De Croo.

6. Andy Peelman

Eric Goens keert met eeuwige speelvogel Andy Peelman terug naar gemeenteschool De Puzzel in Lebbeke. De school waar van studeren weinig in huis kwam, maar waar Andy grootste onderscheiding haalde in lichamelijke opvoeding.

7. Adriaan Van den Hoof

Eric Goens keert met Adriaan Van den Hoof terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Welke grote en kleine verhalen uit Adriaans schooltijd zijn blijven hangen? Welk meisje ging stiekem met zijn aandacht lopen? En is hij geworden wie hij hoopte te worden?

8. Kürt Rogiers

Eric Goens keert met Kürt Rogiers terug naar het schooltje van zijn kinderjaren. Vanop de schoolbanken van Kürts jeugd gaat hij op zoek naar zijn levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit de schooltijd van de acteur-presentator zijn blijven hangen?

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis