Last Man Standing

Last Man Standing

In 'Last Man Standing' probeert Mike Baxter als enige man thuis te overleven tussen zijn vrouw en drie dochters, die zijn leven steeds meer domineren.

Afleveringen

5 afleveringen

Kristin en Ryan komen tegenover elkaar te staan bij onderhandelingen over de aankoopprijs van een pijn verlichtende zalf die het bedrijf van Ryan wil verkopen bij Outdoor Man. Kristin vermoedt echter dat Ryan voor de verkeerde redenen akkoord is gegaan met een lagere prijs. Mandy daagt Vanessa uit voor een wedstrijdje om te zien wie het meeste stappen op een dag kan zetten.
Wanneer de dokter Mike aanraadt om vaker stretchoefeningen te doen, probeert Vanessa hem te overhalen om haar te vergezellen naar haar yogales. Ryan en Kristin denken dat Kyle en Mandy jaloers zijn op hun zakelijk succes, terwijl Kyle en Mandy de indruk krijgen dat Ryan en Kristin jaloers zijn op de vele vrije tijd die zij samen hebben.
Mandy wordt jaloers wanneer Ryan en Mike het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Ed probeert Chuck en Joe te overtuigen om naar een musical te gaan kijken.
Jen wil met enkele vrienden uit Hongkong gaan kamperen en dus geven Vanessa en Mandy haar een snelcursus. En daar hoort uiteraard een Baxter Boot Camp bij. Kristin werkt lange dagen om een nieuw project af te werken. Mike probeert haar duidelijk te maken dat het belangrijk is om een goede balans tussen werk en privé te vinden.
Mike ontvangt het allerlaatste onderdeel voor zijn truck. Na tien jaar kan hij de restauratie ervan eindelijk afronden. Maar dan wordt het voertuig gestolen. Iedereen schiet in actie om de truck en de dieven op te sporen, maar Chuck heeft geen goed nieuws. Mike is er het hart van in en besluit een herdenkingsdienst te organiseren.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis