Koning van de Wereld

Koning van de Wereld

Als eerbetoon aan zijn verongelukte broer zweert Stan de grootste bokser ter wereld te worden. Hij ontwikkelt zich snel tot een kampioen. Maar kan hij weerstaan aan de roem, de seks en het grote geld?

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt Stan Vandewalle opgepakt door de Duitsers en naar een gevangenenkamp gestuurd. Hij leert er bokstrainer Max kennen, die meteen in de sterke linker vuist van Stan een groot bokstalent herkent. Max is bereid om Stan na de oorlog onder zijn vleugels te nemen en hem te trainen. Maar na de bevrijding leeft Stan met zijn hoofd in de wolken.

Aflevering 2

Stan wordt Belgisch kampioen boksen. Zijn manager Dumont en broer Romain profiteren mee. Om het volgende niveau te bereiken gaat Stan op stage naar Cuba, het mekka van het boksen.

Aflevering 3

Tijdens zijn stage wordt Stan smoorverliefd op de mooie Julie. Ze leidt hem al snel af van het trainen. Terug in Vlaanderen maakt hij zich op voor een grote kampn met hulp van sportdokter Wolf.

Aflevering 4

Het Sportpaleis is tot de nok gevuld voor de kamp van Stan Vandewalle tegen Maurice Carennes. De inzet: de titel van Europees kampioen. De pers geeft de Belg geen kans.

Aflevering 5

Romains gokken brengt hem zwaar in de problemen met de Cubaanse maffia. Enkel Stan kan hem helpen, door een kamp te verliezen. Maar dan komt een kans op zijn weg om wereldkampioen te worden...
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis