Kattenoog

Kattenoog

n het mysterieuze Kattenoog is niets wat het lijkt? of wel? Enkele vriendinnen die elkaar bij volle maan graag de schrik aanjagen raken verwikkeld in de duistere geheimen van hun dorp.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 48

Boris en Max nemen Jeff gevangen omdat ze ervan overtuigd zijn dat hij achter Daphnes ontvoering zit. Max' hardhandige aanpak doet Jeff plots overgaan tot een onverwachte bekentenis. Sol vraagt zich af of de nieuwe Griezelclubleden wel klaar zijn voor het gevecht, maar Leen vreest dat ze geen andere optie hebben. De Griezelclub wil geen tijd meer verliezen en haast zich naar het Kattenoogeiland.

Aflevering 49

Sol is te zwak om mee te gaan naar het Kattenoogeiland en Robin wil het op haar manier doen. Max en Boris denken dat Daphnes ontvoerders haar bevrijd hebben en wachten haar op. Wanneer Daphne verschijnt, wacht Max een grote verrassing. Op het Kattenoogeiland probeert de Griezelclub een plan te bedenken om Olivia te verslaan, maar de tijd dringt en de klok slaat middernacht.

Aflevering 50

De eerste missie van de nieuwe Griezelclub is afgelopen, maar de leden moeten even bekomen van wat er gebeurd is. Veel tijd krijgen ze hier echter niet voor: in het archief wacht hen een grote verrassing. De crew van BOE TV maakt stilaan een einde aan hun tijd in Kattenoog, maar niet voor Daphnes zesde zintuig nog een laatste keer signalen van Marieke opvangt.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis