Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?

Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?

Guga Baúl en Gunter Lamoot duiken het rijke VTM-archief in en recycleren verrassende, grappige en vergeten fragmenten tot een spannende quiz.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Guga Baúl en Gunter Lamoot vissen enkele leuke, verrassende en vergeten vragen op uit het quizarchief van de Vlaamse televisie. Onbekende kandidaten worden geholpen door Bekende Vragenstellers, quizpresentatoren van vroeger en nu, met in deze aflevering: Marcel Vanthilt, Luc Appermont en An Lemmens.

Aflevering 2

Guga Baúl heeft weer een lading gerecycleerde quizvragen opgediept uit de kelders van het archief. Drie kandidaten mogen uit het BV-winkeltje een van de drie Bekende Vragenstellers kiezen: Bart Kaëll, Mathias Coppens of Lieven Scheire.

Aflevering 3

Guga Baúl en Gunter Lamoot ontvangen vandaag drie nieuwe Bekende Vragenstellers: Zaki, cijferende en letterende tv-legende, Siska Schoeters, bekend van de radio en die andere muzikale quiz 'O la la la', en Sergio Quisquater, alleen al door zijn achternaam een geschikte kandidaat. Gunter Lamoot zorgt naar goede gewoonte voor de randanimatie.

Aflevering 4

In de laatste aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen? ontvangen Guga Baúl en Gunter Lamoot voormalige quizmasters Bart De Pauw, Lynn Wesenbeek en Rob Vanoudenhoven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis