K3 kan het!

K3 kan het!

De meisjes van K3 slaan de handen in elkaar om de leukste en gekste kinderdromen in vervulling te laten gaan.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Fotomodel/Dolfijnen/Brandweer

Anouk en Sanne willen heel graag dolfijnentrainer worden. Wout wil brandweerman worden. Nina en Ilke worden omgetoverd tot twee echte diva's en geven beste van zichzelf tijdens een indrukwekkende fotoshoot.

2. Dansles/Zeehondje/Stemmetje Inspreken

Jutta en Suzanne rijden als echte diva's naar de dansles. Jasper wil een stemmetje van een tekenfilm inspreken. Amélie wil adoptiemeter worden van een aangespoeld babyzeehondje.

3. Babysit/ROX/Bloemenhuis

Leon wil graag met de ROX-auto rijden. De slaapkamer van Laure wordt volledig omgetoverd tot een bloemenparadijs. Kristel wordt voor één keer de babysit van Féline en haar nichtjes.

4. Dino-taart/Supermarkt/Piloot

Josje neemt de zevenjarige Nicolas mee naar een supercoole dinotentoonstelling. Daarna zetten ze hun koksmutsen op en kan het taarten bakken beginnen. Samen met vlieginstructeur Marc leert Hannes de knoppen in de cockpit bedienen. Janne wil na sluitingstijd stiekem achterblijven in een supermarkt en er dan een feestje bouwen.

5. Shoppen/Welness/Graffiti

Karen verrast Léah en Dalina om een dagje te gaan shoppen. Josje gaat op verwendag met Nova. De creatieve Marie beleeft een heel spectaculaire knutseldag.

6. Rolstoeldansen/Politie/Autorijden

Merel krijgt een intensieve rolstoeldansles van Josje. Xanthe wil politieagente worden en de auto's doen stoppen op straat. Manon wil graag leren autorijden.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis